עבור לתוכן

עדכוני FOTA במכשירים שנקנים בארץ

Featured Replies

פורסם

שלום, היום ניסיתי להחליף בטריה ל HTC one X הקשישא שלי, הבטריה הוחלפה, לעומת זאת המכשיר סירב להידלק גם כאשר החזרתי את הבטריה המקורית, ומפה לשם אני צריך מכשיר חדש (במקרה שלא אוכל לסדר אותו במעבדה)

כשהסתובבתי בחנויות באינטרנט גיליתי שמכשיר כדוגמאת LG G3 נמכר בשתי גרסאות לאותו דגם. הראשונה היא מה"יבואן הרשמי" ומקבלת עדכוני FOTA, ואילו המקבילה שזולה בהרבה אינה מהיבואן הרשמי וכביכול לא מקבלת עדכונים. שאלתי היא כזאת; כשאני קניתי את ה HTC שלי קניתי מכשיר שהובא מגרמניה (גרסא בינלאומית) וקיבל את עדכוניו ישירות מהיצרנית. מדוע אם כך מכשיר LG שנקנה באופן שאינו מהיבואן לא מקבל עדכונים אוטומאטית? האם זה טריק שיווקי מסריח של חנויות סלולר לעשות קופה על לקוחות? מה יקרה שאכנס לתפריט 'אודות' ואלחץ על עדכוני תוכנה? האם האפשרות תיחסם לי?

בתודה מראש לעונים.

פורסם

חצי טריק שיווקי

זה תלוי במכשיר

בlg g3 - ליבואן הרשמי יש גירסה שתומכת בt9 בחייגן ו-lte, לא כל הגרסאות של המכשיר שאינן של היצרן תומכות בזה (אפשר לסדר את זה אבל זה מצריך התעסקות)

אם לא תקנה ממנו, עדיין תקבל עדכונים (במקרים מסויימים אפילו יותר מהר, תלוי מה מקור המכשיר)

נתקלתי בתופעה הזאת גם בנקסוס 5 - שם כמובן מדובר בשטות.

פורסם
  • מחבר

אז אם אני קונה את ה LG G3 שעולה 500 שקל פחות אני עדיין אקבל עדכון OTA בהתאם לשוק המקורי ממנו המכשיר הגיע?

ואם אני קונה מכשיר ומוודא שאכן זה הדגם המדובר, ובדגם הזה יש LTE, הם לא יכולים לבטל את התדרים האלה, לא? (אני גם לא חושב שב LG G3 יש גרסא שהיא ללא תדרי LTEׂׂ)

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים