פורסם 2015 באפריל 2610 שנים לא נראה לי, גרסה 5.0 עבדה לי טוב, אבל גרסה 5.1 לא מאפשרת עבודה עם המכשיר, ולכן חזרתי ל-5.0
פורסם 2015 במאי 910 שנים "בעיית חומרה לאסוס" לאפל אף פעם לא יהיה את התירוץ הזה.גם אם זה באמת בעיית חומרה לאסוס זה לא מעניין אף אחד.יהיה יותר הגיוני אם גוגל היו אומרים "בגלל שאנדרויד זה מערכת הפעלה פתוחה שכל אחד יכול לתת עם המכשיר שלו, אז אין לנו מושג אם אנחנו לא שוברים לחלק גדול מהמשתמשים של אנדרויד את היכולת לעבוד עם המכשיר שלהם. זה לא בעיה שלנו, זה בעיה שלכם שקניתם אנדרויד".
פורסם 2015 במאי 1010 שנים זה נראה לי פתאטי שעדכון תוכנה למערכת הפעלה הופכת מכשיר שעבד עד עכשיו למכשיר שלא עובד ואז עוד גוגל מאשימים את המכשיר ולא את התוכנה שלהם.מין הסתם זה לא נמנע שכל פעם שגוגל מעדכנת את המערכת הפעלה שלהם יש סיכויי שהם יקלקלו לאיזה מכשיר אנדרויד כי הם לא אחראים על כל המכשירים.לאפל אין את התירוצים האלה כי הם מפתחים גם את מערכת ההפעלה וגם את המכשירים שמריצים את מערכת ההפעלה. אז אם עדכון שלהם דופק את השימושיות של המכשירים שלהם זה רק באשמתם ואין להם תירוצים.זה כנראה החיסרון הגדול של מערכת הפעלה פתוחה.
פורסם 2015 במאי 1010 שנים גוגל לא מעדכנים את כל מכשירי האנדרואיד - רק מכשירים שלהם (נקסוס)שאר היצרניות, אמורות למשוך את הקוד ולהתאים אותו למכשירים שלהם ואז לדחוף אותו למכשירים.אם יש בעיה, היא בד"כ בהתאמה של היצרן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.