עבור לתוכן

אנדרוייד 5 - מישהו כבר קיבל את העדכון מהאוויר?

Featured Replies

פורסם

מספר אפליקציות הפסיקו לעבוד לי אחרי העדכון ל5.0.1 (גט טקסי לדוגמא)

• תגובות 68
  • צפיות 23.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם לי אחת לפחות הפסיקה לעבוד.

סך הכל עדכון חביב ביותר, עשו עבודה טובה, שיפרו הרבה דברים ומה ששינו והוסיפו הכל לטובה, אין תלונות.

מרגיש טיפה מהיר יותר מKK ומבחינת סוללה כמעט אותו דבר, יתרון קל מאוד לגרסא החדשה.

מריץ כרגיל רום מקוסטם שמוסיף את כל מה שחסר. הפעם cataclysm. אחלה רום... חיכיתי ש5.0.1 יעלה לאוויר לפני המעבר.

בנוסף התחלתי עם המכשיר נקי, לא צרבתי מלוכלך כי שמעתי על הרבה אנשים שהיו להם באגים בעקבות זה.

פורסם

בנקסוס 7 2013 שלי גם העדכון התעקב, עד שלפני שבוע נמאס לי והחלטתי לעדכן מלוכלך ל 5 ומיד אח"כ ל 5.0.1

עבר חלק, הכל עובד תקין.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש אפשרות לעדכן את ה NEXUS 7 לא OVER THE AIR?

אני לא מדבר על רום, אלא עם איזשהיא תוכנה של גוגל כמו שיש את ה KIES של SAMSUNG?

פורסם

יש הורדות של קבצי עדכון OTA, שניתן לעדכן בעזרת ADB. (גם רק עדכון ללא שום מחיקות במכשיר)

חפש בגוגל

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בשעה טובה קיבלתי 5.02 מהאוויר, ישר בלי שבכלל קיבלתי את 5.01 או 5.00 לפני.

דרך אגב, דבר מאוד מעצבן בLOLLIPOP זה הסגירה של האפלקציות.

לוקח לי לפחות שלוש פעמים לנסות להעיף את האפלקציה עד שהיא באמת יוצאת מהמסך.

כאילו אין להם הבנה בסיסית באיך אניטרפייס צריך לעבוד כמו שיש לאפל.

נראה לי הם לא מתחשבים במהירות ובתאוצה של הSWIPE.

פורסם

לאיזה מכשיר?

פורסם

Nexus 7 2013

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי, קראתי את כל התגובות ולא הצלחתי להבין דבר אחד

יש לי גלאקסי S4 מחברת פלאפון, באני שיחררה את הלוליפופ למכשיר שלי I9500 . האם יש דרך לעדכן את המכשיר בלי לפגוע באחריות?

פורסם

חתיכת מערכת הפעלה עלובה ומטומטמת כזאת עוד לא ראיתי.

ביצעתי עידכון לנקסוס 7 שלי ומאז הכל קורס ביצעתי FACTORY RESET אני מגיע להתקנה מחדש והגוגל אפס כל הזמן קורס מה שמונע ממנו להתקין את המכשיר מחדש....זה פשוט מעגל.

בפעם הבאה שמישהו אומר לי שאנדרואיד כזה מגניב וכל כך טוב אני מוריד לו כזאת סטירה שהראש שלו יסתובב >:|

פורסם
זאת בעיה נקודתית אצלך.

ממש לא נקודה בעיתית. מאז עידכון 5.0.1 וגם 5.0.2 הפורומים מלאים באנשים שזה תקע להם את הטאבלט. פשוט תת רמה.

פורסם

אני לא בא להוכיח לך שהגרסא מושלמת, אך הפכת את הסיפור למשהו שמתאר את ה"כאב" האישי שלך ולא חווית השדרוג בעולם.

תחשוב אצל כמה אנשים הכל עובד מצויין והם לא כותבים בבלוגים או פורומים שהכל בסדר.

פורסם
אני לא בא להוכיח לך שהגרסא מושלמת, אך הפכת את הסיפור למשהו שמתאר את ה"כאב" האישי שלך ולא חווית השדרוג בעולם.

תחשוב אצל כמה אנשים הכל עובד מצויין והם לא כותבים בבלוגים או פורומים שהכל בסדר.

אתה צודק יש משהו במה שאתה אומר. מה שמעצבן אותי זה שגוגל בוחרת להתעלם מהבעיה ושולחת אנשים לאסוס בטענה שזאת בעיה של חומרה ולא תוכנה.

מה שכרגע מאלץ אותי ללמוד כיצד לבצע מחיקה של המכשיר והתקנה מחדש של הכל מקובץ חיצוני.

פורסם

בדיוק בשביל זה גוגל משחררת גרסאות בהדרגה, בכדי שיוכלו לעצור את ההפצה במקרה של באגים וכשלים.

יכול מאוד להיות גם, שאכן יש בעיית חומרה לאסוס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים