פורסם 2014 בדצמבר 2210 שנים גם לי אחת לפחות הפסיקה לעבוד.סך הכל עדכון חביב ביותר, עשו עבודה טובה, שיפרו הרבה דברים ומה ששינו והוסיפו הכל לטובה, אין תלונות.מרגיש טיפה מהיר יותר מKK ומבחינת סוללה כמעט אותו דבר, יתרון קל מאוד לגרסא החדשה.מריץ כרגיל רום מקוסטם שמוסיף את כל מה שחסר. הפעם cataclysm. אחלה רום... חיכיתי ש5.0.1 יעלה לאוויר לפני המעבר.בנוסף התחלתי עם המכשיר נקי, לא צרבתי מלוכלך כי שמעתי על הרבה אנשים שהיו להם באגים בעקבות זה. נערך 2014 בדצמבר 2210 שנים על-ידי yossi_s1
פורסם 2014 בדצמבר 2210 שנים בנקסוס 7 2013 שלי גם העדכון התעקב, עד שלפני שבוע נמאס לי והחלטתי לעדכן מלוכלך ל 5 ומיד אח"כ ל 5.0.1עבר חלק, הכל עובד תקין.
פורסם 2015 בינואר 810 שנים יש אפשרות לעדכן את ה NEXUS 7 לא OVER THE AIR?אני לא מדבר על רום, אלא עם איזשהיא תוכנה של גוגל כמו שיש את ה KIES של SAMSUNG?
פורסם 2015 בינואר 810 שנים יש הורדות של קבצי עדכון OTA, שניתן לעדכן בעזרת ADB. (גם רק עדכון ללא שום מחיקות במכשיר)חפש בגוגל
פורסם 2015 בינואר 2610 שנים בשעה טובה קיבלתי 5.02 מהאוויר, ישר בלי שבכלל קיבלתי את 5.01 או 5.00 לפני.דרך אגב, דבר מאוד מעצבן בLOLLIPOP זה הסגירה של האפלקציות.לוקח לי לפחות שלוש פעמים לנסות להעיף את האפלקציה עד שהיא באמת יוצאת מהמסך.כאילו אין להם הבנה בסיסית באיך אניטרפייס צריך לעבוד כמו שיש לאפל.נראה לי הם לא מתחשבים במהירות ובתאוצה של הSWIPE.
פורסם 2015 באפריל 2110 שנים היי, קראתי את כל התגובות ולא הצלחתי להבין דבר אחדיש לי גלאקסי S4 מחברת פלאפון, באני שיחררה את הלוליפופ למכשיר שלי I9500 . האם יש דרך לעדכן את המכשיר בלי לפגוע באחריות?
פורסם 2015 באפריל 2510 שנים חתיכת מערכת הפעלה עלובה ומטומטמת כזאת עוד לא ראיתי. ביצעתי עידכון לנקסוס 7 שלי ומאז הכל קורס ביצעתי FACTORY RESET אני מגיע להתקנה מחדש והגוגל אפס כל הזמן קורס מה שמונע ממנו להתקין את המכשיר מחדש....זה פשוט מעגל. בפעם הבאה שמישהו אומר לי שאנדרואיד כזה מגניב וכל כך טוב אני מוריד לו כזאת סטירה שהראש שלו יסתובב >
פורסם 2015 באפריל 2510 שנים זאת בעיה נקודתית אצלך.ממש לא נקודה בעיתית. מאז עידכון 5.0.1 וגם 5.0.2 הפורומים מלאים באנשים שזה תקע להם את הטאבלט. פשוט תת רמה.
פורסם 2015 באפריל 2510 שנים אני לא בא להוכיח לך שהגרסא מושלמת, אך הפכת את הסיפור למשהו שמתאר את ה"כאב" האישי שלך ולא חווית השדרוג בעולם.תחשוב אצל כמה אנשים הכל עובד מצויין והם לא כותבים בבלוגים או פורומים שהכל בסדר.
פורסם 2015 באפריל 2610 שנים אני לא בא להוכיח לך שהגרסא מושלמת, אך הפכת את הסיפור למשהו שמתאר את ה"כאב" האישי שלך ולא חווית השדרוג בעולם.תחשוב אצל כמה אנשים הכל עובד מצויין והם לא כותבים בבלוגים או פורומים שהכל בסדר.אתה צודק יש משהו במה שאתה אומר. מה שמעצבן אותי זה שגוגל בוחרת להתעלם מהבעיה ושולחת אנשים לאסוס בטענה שזאת בעיה של חומרה ולא תוכנה.מה שכרגע מאלץ אותי ללמוד כיצד לבצע מחיקה של המכשיר והתקנה מחדש של הכל מקובץ חיצוני.
פורסם 2015 באפריל 2610 שנים בדיוק בשביל זה גוגל משחררת גרסאות בהדרגה, בכדי שיוכלו לעצור את ההפצה במקרה של באגים וכשלים.יכול מאוד להיות גם, שאכן יש בעיית חומרה לאסוס...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.