עבור לתוכן

אנדרוייד 5 - מישהו כבר קיבל את העדכון מהאוויר?

Featured Replies

פורסם
nexus 5 קיבלתי את העדכון ... עיצוב ממש לא לטעמי . העילימו את הגלריה והטמיעו את ה "תמונות" ( האייקון הצבעוני ) כתמונות . ועוד כמה דברים שלא מוצאים חן בעיני ,

לדעתי המכשיר נהיה איטי יותר

הייתי רוצה לבטל את העדכון . ולחזור אחורה ל 4.4.4 איך עושים את זה ?

להישאר על קיטקט זה אולי רק פתרון זמני, בסופו של דבר יהיו פערים שיגרמו לך אולי לרצות לעדכן.

בכל מקרה לגבי הגלריה, אתה יכול למצוא ברשת את הAPK של הגלריה הישנה ולהתקין או פשוט להתקין תוכנה אחרת שעובדת באופן דומה למשל

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.diune.pictures&hl=en

xposed framework.

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד פה.

לפי מה שאני יודע זה לא נתמך בלוליפופ, אז במה זה עוזר?

וגם בקיטקט, העדפתי קסטום רום על זה, בין היתר כדי שאוכל להיות עם ארט.

• תגובות 68
  • צפיות 23.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתמול אמי קיבלה את העדכון לנקסוס 4 שלה. בינתיים מרוצה, אבל זה לא רץ הכי חלק שבעולם.

פורסם

אני עם נקסוס 4 גם, העדכון בנתיים נראה נחמד ולא מאט לי את המכשיר

פורסם
נראה שאני לא לבד ; למרות שאין פגיעה קריטית בביצועים (אך קיימת ומורגשת), מסתבר שככל שה uptime ממשיך לטפס, המערכת בולסת יותר ויותר RAM בלי סיבה מוצדקת (לאחר 70 שעות uptime, צריכת המערכת עמדה אצלי על ג'יגה ראם, כשבתוספת האפליקציות הדבר השאיר לי 200~ מגה בלבד).
פורסם

יש לי NEXUS 7 2013 ועדיין אין לי את העדכון :\

הגיוני?

פורסם

^ כן.

פורסם
  • מחבר
נראה שאני לא לבד ; למרות שאין פגיעה קריטית בביצועים (אך קיימת ומורגשת), מסתבר שככל שה uptime ממשיך לטפס, המערכת בולסת יותר ויותר RAM בלי סיבה מוצדקת (לאחר 70 שעות uptime, צריכת המערכת עמדה אצלי על ג'יגה ראם, כשבתוספת האפליקציות הדבר השאיר לי 200~ מגה בלבד).

גם אצלי יש תחושה שניצול הזכרון על הפנים , המערכת תופסת כ 1 גיגה +האפקליציות נשאר סביב ה 300 ,

יש לי תופעה עכשיו מעצבנת שמחזירה אותי לתקופת ה S3 ,כשאני נמצא בתוך אפלקיציה ולאחר כמה זמן יוצא עם כפתור הבית אז ברגע היצא אני רואה על המסך רק wallpaper ללא הלוגויים של כל האפליקציות שלי ורק אחרי כמה רגעים כל הלוגיים חוזרים להופיע סוג שלי דיילי וקירטועים שלא היו ב 4.4.4 :s07: לפעמיים המעבר חלק ולפעמיים זה עם הדיליי שתיארתי , למה זה ככה?

עריכה: מצאתי פתרון זמני כנראה עד לעדכון של המערכת שכל פעם שהזכרון מתמלא פשוט לכבות את הטלפון ולהדליק מחדש, עכשיו עשיתי את זה והזכרון של המערכת חזר להיות נורמלי כ 170 מגה אפלקיציות כ 400מגה וזכרון פנוי של 1.2g .

אני רוצה לחזור ל 4.4.4 ,(לפחות עד שיסדרו את כל הדברים הרעים)

מישהו פה מוכן להתנדב ולהכין מדריך ברור צעד צעד איך לנשמך מ 5 ל 4.4.4 עם מכשירי הנקסוס 5 ???

פורסם

זה בגלל שחלק ניכר מהאפליקציות מחליט לרסטרט את עצמו כל כמה דקות, כולל ה Launcher של גוגל. אם תכנס ל Appz ושם ל Running, תראה שה uptime של כל אחד מהדברים נמצא או על restarting או רץ דקות בודדות.

איזו בדיחה של שחרור (לפחות בכל הנוגע לניהול זכרון). אי אפשר להשתמש במערכת כמו שצריך אחרי יותר מ 30~ שעות של uptime.

פורסם

לגבי גרסה 5 לנקסוס 7 2013 - גם אני עדיין לא קיבלתי וגם לא חבר. כנראה משחררים למכשיר הזה בצורה יותר איטית. מבחינתי יגיע כשיגיע. לא משנה לי שבועיים יותר או פחות.

לגבי ניצול הראם במכשיר. סוף שנת 2014 ואתם עדיין לא יודעים איך אנדרואיד פועל בפן הזה? מערכת האנדרואיד בכוונה ממלאת את הזכרון באפליקציות שבהם אתם משתמשים בתדירות גבוה (עבודה ברקע כאשר המשאבים פנויים) וזה על מנת להאיץ את פעולת המכשיר כאשר תרצו לגשת אל אותן אפליקציות. אם אתם פותחים אפליקציה שלא נמצאת בראם או שאפליקציה מסוימת דורשת לפתע יותר ראם, אין כל בעיה, האנדרואיד אוטומטית יסגור אפליקציות רקע ויפנה מספיק זיכרון. לכן אפליקציות task killer למינהם מטופשות להחריד. כאשר אתם סוגרים אפליקציות בצורה כזו, אתם רק גורמים להאטת המכשיר ולצריכת יתר של סוללה.

זה שלאחר שדרוג אנדרואיד יש פחות זיכרון פנוי זו כלל לא בעיה. במעבר לקיטקט לדוגמה, גילו בעלי מכשירים רבים שלפתע יש פחות ראם פנוי, וזה למרות שקיטקט הביאה שיפור לניהול הזיכרון. ולמרות זאת, קיטקט עובדת מהר יותר מג'לי-בין ואף הורידה את דרישת זיכרון הסף למכשירים זולים בחזרה אל חצי ג'יגה.

ראו:

http://www.geektime.co.il/should-you-kill-your-apps/

http://iandroid.co.il/blog/archives/7357

http://androidspin.com/2010/05/25/why-you-dont-need-a-task-killer-app-with-android/

נ.ב יכול להיות שיש באגים בגרסה החדשה בניהול הזיכרון. אני בטוח שבקרוב נראה את 5.01, ואח"כ את 5.02 וכו' שיתקנו זאת, בדיוק כפי שקרה בגרסאות קודמות.

יכול להיות גם שמותקנת אצלכם אפליקציה שלא מותאמת ממש ל5, ויש לה זליגת זכרון. כל זה משנה רק אם המכשיר באמת מואט לאחר זמן מה...

פורסם

ב-NEUXUS 7 2012 שלי המערכת (5.0) עובדת מהר יותר, אבל הסוללה נגמרת משמעותית יותר מהר.

פורסם

5.0.1 כבר ב aosp (תיקוני באגים). אימייג'ים קיימים לצריבה עבור הנקסוס 10, 9 וה 7. בקרוב גם לכל השאר וב ota.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

למה אין לי עדיין עידכון לANDROID 5 על הנקסוס 7 2013 שלי?

פורסם

מוזר, כבר קיבלתי לפני כמה ימים את ה-5.0.1

יש לך רוט במקרה או רום שאינו סטוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים