פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים משיקולי בקרת נזקים אם העדכון בעייתי, אפשר לעצור אותו לפני שהרבה נפגעו. הנקסוס (או כל מכשיר יחיד אחר) לא עד כדי כך פופולרי שזה יזיז משהו לשרתים (ועוד של גוגל ) תחשוב שאפל מוציאה גירסה חדשה לios זה זמין מיידית למאות מליוני משתמשים.
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים מחבר למה לא פשוט לצרוב את הרום של גוגל?בנתיים לא צורב כדי לא להתעסק מחדש עם התקנות ורישומים לאפלקציות שלי .חוץ מזה איני מבין ממש בדברים האלו של רומים וכו אני עושה דברים רק עפי מדריכים שמובנים לי בכל שלב ושלב כמו לדוגמא המדריך הזה :אני יודע לצרוב ידני עפי המדריך הזה: http://nexus7.wonderhowto.com/how-to...today-0158557/לזה אתה מתכוון לצרוב רום של גוגל ?
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים משיקולי בקרת נזקיםאם העדכון בעייתי, אפשר לעצור אותו לפני שהרבה נפגעו. הנקסוס (או כל מכשיר יחיד אחר) לא עד כדי כך פופולרי שזה יזיז משהו לשרתים (ועוד של גוגל ) תחשוב שאפל מוציאה גירסה חדשה לios זה זמין מיידית למאות מליוני משתמשים. אוקיי. הגיוני למדי. :-)
פורסם 2014 בנובמבר 2111 שנים יש טענות על בעיה בחיבור לוויפי חיבור חוזר לאותה הרשת.כמו כן, חלק מהאפליקציות לא עובדות https://code.google.com/p/android-developer-preview/issues/detail?id=1548
פורסם 2014 בנובמבר 2111 שנים הגיוני שחלק מהאפליקציות לא יעבדו, זה מעבר למערכת הפעלה חדשה אחרי הכל. מן הסתם מדובר על אפליקציות שהמפתחים שלהן לא התכוננו למעבר לART.
פורסם 2014 בנובמבר 2211 שנים מחבר גם אני קיבלתי לפני יומיים וכבר נתקלתי בכמה באגים , לדוגמא : באפשרות של אבטחה נעלמה לי האופציה של ללא החלקה וללא סיסמא , עכשיו אני נאלץ לפתוח את הטלפון כל הזמן עם החלקה והייתי רגיל לפתיחה רק על הכפתור יש מה לעשות בנידון ? חוץ מאיפוס להגדרות היצרן מה שימחק לי את הכל , יש לגוגל כתובת שבא ניתן לקבל תמיכה? אני כבר מתחיל להתגעגע ל 4.4.4
פורסם 2014 בנובמבר 2311 שנים מחבר ^ברור , אבל נעלה מה לי האפשרות הראשונה ש"ללא" לדוגמא בתמונה המצורפת
פורסם 2014 בנובמבר 2311 שנים גם ידידה שלי נתקלה בבעיה הזו.. לא מצאנו פתרון, אבל לא חיפשנו יותר מדי.לא מבין מה הלחץ... עד שלא יהיה רום מקוסטם טוב ללוליפופ אני לא מעדכן... אני על ארט כבר שנה ללא בעיות, לא שההבדל כזה גדול.
פורסם 2014 בנובמבר 2311 שנים מחבר עשיתי שיחזור ואיפוס להגדרות יצרן והכל הסתדר, ממולץ לכל מי שיש לו באגים.. ואין חשש שימחקו כל הדברים כי השיחזור החדש של גוגל מאפשר לך להחזיר את כל הנתונים כפי שהיו לפני האיפוס כולל סיסמאות וכו..
פורסם 2014 בנובמבר 2311 שנים nexus 5 קיבלתי את העדכון ... עיצוב ממש לא לטעמי . העילימו את הגלריה והטמיעו את ה "תמונות" ( האייקון הצבעוני ) כתמונות . ועוד כמה דברים שלא מוצאים חן בעיני ,לדעתי המכשיר נהיה איטי יותר הייתי רוצה לבטל את העדכון . ולחזור אחורה ל 4.4.4 איך עושים את זה ?
פורסם 2014 בנובמבר 2311 שנים אתה צריך להוריד את הFACTORY IMAGE של 4.4 מהאתר של גוגל ולצרוב דרך FASTBOOT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.