פורסם 2014 בנובמבר 1611 שנים אני אם נקסוס 5 ולמרות שגוגל שיחררה רשמית את העדכון עדיין אין לי ,חוסר הסבלנות גורם לי לשקול לצרוב ידני ..מישהו יודע אם זה עניין של עוד ימים בודדים או שזה יכול לקחת גם שבועות עד שהעדכון יגיע אלי??
פורסם 2014 בנובמבר 1611 שנים יכול בכיף לקחת עד חודש הבא. מתודת עדכונים מטופשת ומעיקה שגוגל מסרבים להיפרד ממנה.בצע sideload ותתפנן.
פורסם 2014 בנובמבר 1611 שנים מחבר מה זה sideload, איך עושים את זה? אני יודע לצרוב ידני עפי המדריך הזה: http://nexus7.wonderhowto.com/how-to/get-android-5-0-lollipop-your-nexus-today-0158557/
פורסם 2014 בנובמבר 1611 שנים בהתאם לגרסה הנוכחית של המכשיר שלך (שאני משער שהיא KTU84P), אתה מוריד את הקובץ הזה, עורך את השם שלו למשהו קצר וקליל שיהיה לך נוח למקלד (לדוגמא, ota.zip), ופועל לפי המדריך הזה.הרעיון ב sideload הוא שאתה לא צריך לבצע שחרור נעילה לבוטלודר (מה שאוטומאטית מוחק את כל המידע במכשיר). המכשיר מתעדכן בדיוק כפי שהיה מתעדכן אילו קיבל את ה OTA מהרשת.בהצלחה.
פורסם 2014 בנובמבר 1611 שנים מחבר בהתאם לגרסה הנוכחית של המכשיר שלך (שאני משער שהיא KTU84P), אתה מוריד את הקובץ הזה, עורך את השם שלו למשהו קצר וקליל שיהיה לך נוח למקלד (לדוגמא, ota.zip), ופועל לפי המדריך הזה.הרעיון ב sideload הוא שאתה לא צריך לבצע שחרור נעילה לבוטלודר (מה שאוטומאטית מוחק את כל המידע במכשיר). המכשיר מתעדכן בדיוק כפי שהיה מתעדכן אילו קיבל את ה OTA מהרשת.בהצלחה.תודה,רק לא משהו במדריך :"9. Move the file into your Platform-Tools folder." -- איזה Platform-Tools ?? הם מתכוונים ל ADK ?
פורסם 2014 בנובמבר 1611 שנים קיבלתי את העדכון שלשום.הם רוצים שתשים את הקובץ בתיקייה שמכילה את ADB כדי שיהיה לך נוח ב-CMD (אם לא הוספת את ADB ל-PATH שלך)
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים לא מבין למה לפתוח BOOTLOADER פעם אחרונה שעדכנתי את הנקסוס 4 פשוט הורדתי את הקבצים מגוגל חילצתי שמתי את הפלאפון בBOOTLOADER flash all בקובץ הרצה שיש בתיקייה כמה דקות ויש את הגרסא האחרונה
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים מחבר כן, עכשיו רום סטוק(מקודם היה רוט עם קרנל מותאם) , החזרתי את המכשיר להגדרות יצרן על מנת לקבל את העדכון חחח
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים לא מבין למה לפתוח BOOTLOADER פעם אחרונה שעדכנתי את הנקסוס 4 פשוט הורדתי את הקבצים מגוגל חילצתי שמתי את הפלאפון בBOOTLOADER flash all בקובץ הרצה שיש בתיקייה כמה דקות ויש את הגרסא האחרונהבשביל לצרוב רום דרך הbootloader (גם אם הוא הגיע מגוגל) צריך לפתוח בוטלודר...הדרך היחידה לעדכן בלי לפתוח זה ota או sideload
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.