עבור לתוכן

אנדרוייד 5 - מישהו כבר קיבל את העדכון מהאוויר?

Featured Replies

פורסם

אני אם נקסוס 5 ולמרות שגוגל שיחררה רשמית את העדכון עדיין אין לי ,חוסר הסבלנות גורם לי לשקול לצרוב ידני ..

מישהו יודע אם זה עניין של עוד ימים בודדים או שזה יכול לקחת גם שבועות עד שהעדכון יגיע אלי??

• תגובות 68
  • צפיות 23.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יכול בכיף לקחת עד חודש הבא. מתודת עדכונים מטופשת ומעיקה שגוגל מסרבים להיפרד ממנה.

בצע sideload ותתפנן.

פורסם

בהתאם לגרסה הנוכחית של המכשיר שלך (שאני משער שהיא KTU84P), אתה מוריד את הקובץ הזה, עורך את השם שלו למשהו קצר וקליל שיהיה לך נוח למקלד (לדוגמא, ota.zip), ופועל לפי המדריך הזה.

הרעיון ב sideload הוא שאתה לא צריך לבצע שחרור נעילה לבוטלודר (מה שאוטומאטית מוחק את כל המידע במכשיר). המכשיר מתעדכן בדיוק כפי שהיה מתעדכן אילו קיבל את ה OTA מהרשת.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר
בהתאם לגרסה הנוכחית של המכשיר שלך (שאני משער שהיא KTU84P), אתה מוריד את הקובץ הזה, עורך את השם שלו למשהו קצר וקליל שיהיה לך נוח למקלד (לדוגמא, ota.zip), ופועל לפי המדריך הזה.

הרעיון ב sideload הוא שאתה לא צריך לבצע שחרור נעילה לבוטלודר (מה שאוטומאטית מוחק את כל המידע במכשיר). המכשיר מתעדכן בדיוק כפי שהיה מתעדכן אילו קיבל את ה OTA מהרשת.

בהצלחה.

תודה,

רק לא משהו במדריך :

"9. Move the file into your Platform-Tools folder." -- איזה Platform-Tools ?? הם מתכוונים ל ADK ?

פורסם

קיבלתי את העדכון שלשום.

הם רוצים שתשים את הקובץ בתיקייה שמכילה את ADB כדי שיהיה לך נוח ב-CMD (אם לא הוספת את ADB ל-PATH שלך)

פורסם
  • מחבר

איזה מכשיר יש לך שקיבלתה עדכון?

פורסם

לא מבין למה לפתוח BOOTLOADER

פעם אחרונה שעדכנתי את הנקסוס 4 פשוט הורדתי את הקבצים מגוגל חילצתי שמתי את הפלאפון בBOOTLOADER

flash all בקובץ הרצה שיש בתיקייה כמה דקות ויש את הגרסא האחרונה

פורסם
  • מחבר
נקסוס 5

וואלה אז איך עדיין אין לי ? לפי מה זה תלוי למי מגיע קודם ?

פורסם

לפי כלום... סתם הדרגתי.

יש לך כרגע רום סטוק ללא רוט?

פורסם
  • מחבר

כן, עכשיו רום סטוק(מקודם היה רוט עם קרנל מותאם) , החזרתי את המכשיר להגדרות יצרן על מנת לקבל את העדכון חחח

פורסם

למה לא פשוט לצרוב את הרום של גוגל?

פורסם
לא מבין למה לפתוח BOOTLOADER

פעם אחרונה שעדכנתי את הנקסוס 4 פשוט הורדתי את הקבצים מגוגל חילצתי שמתי את הפלאפון בBOOTLOADER

flash all בקובץ הרצה שיש בתיקייה כמה דקות ויש את הגרסא האחרונה

בשביל לצרוב רום דרך הbootloader (גם אם הוא הגיע מגוגל) צריך לפתוח בוטלודר...

הדרך היחידה לעדכן בלי לפתוח זה ota או sideload

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים