פורסם 2014 בנובמבר 1511 שנים https://www.facebook.com/oneplusofficial?fref=tsעוד יומיים הם עושים את גל ההזמנות השני, לא צריך הזמנה.
פורסם 2014 בנובמבר 1511 שנים כן, אני לא יודע בדיוק מה התהליך, אבל דרך BUY2USA או שירות דומה זה יכול לעלות ככה.כמובן שאם יש לך קרובים באמריקה אז זה ייצא משמעותית זול יותר.
פורסם 2014 בנובמבר 1511 שנים דרך BUY2USA משלמים מכס מראש , ולרוב יוצא באיזור ה2,000 שח לגרסא הבין לאומית אחרי הזמנה כ'חוק' , כולל מיסים ומשלוח.אפשר בנוסף לשלוח דרך SHIPITO , ולנסות לחמוק ממכס , למרות שלא הייתי ממליץ. כמובן שאפשר גם לרכוש את הגרסא הסינית , שדומה לחלוטין לזו מהאתר חוץ מהלוגו של CM מאחורה וחוסר תמיכה בתדר מסוים של דור 4 שתקף רק בארה"ב.
פורסם 2014 בנובמבר 1511 שנים בס"דשבוע טוב,אפשר למצוא היום בזאפ LG G3 במחיר של 2150 ש"ח כולל אחריות, כמו כן ממליץ לך לחכות בשבועות הקרובים יש הנחות גדולות בארץ ובעולם בעקבות ה-בלאק פארידיי
פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים מחבר חברים הודות לאחד החברים כאן באתרהזמנה אחת יש ליאני זקוק בדחיפות לעוד הזמנה אנא מכם עזרו לי
פורסם 2014 בנובמבר 2610 שנים יש לי שני הזמנות פנויות בתוקף ליומיים הקרובים אם תרצה תשאיר כאן את המייל שלך אני אשלח לך- - - תגובה אוחדה: - - -יש לי שני הזמנות פנויות בתוקף ליומיים הקרובים אם תרצה תשאיר כאן את המייל שלך אני אשלח לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.