עבור לתוכן

התלבטות בקנייה, Nvidia Shield Tablet vs Xiaomi MiPad

Featured Replies

פורסם

יש לשניהם את אותו המעבד (tegra k1 32bit)..

http://www.notebookcheck.net/Nvidia-Shield-Tablet-with-Tegra-K1-Review.125892.0.html

http://www.notebookcheck.net/Nvidia-Shield-Tablet-LTE-Review-Update.127622.0.html

מבחינת עיצוב ואיכות..

אני מעדיף יחס של 3:4 ובכללי, רזולוציה גבוהה יותר ומסך טוב יותר זה די חשוב לי, ולמיפד המסך טוב יותר.

אני סטודנט, והרבה פעמים אני מוצא את עצמי מצלם את הלוח במקום להעתיק (בין היתר כי אני כותב כמו עילג), והמצלמה של המיפד טובה יותר (8MP נגד 5MP).

מצד אחר, אני מאוד אוהב לצייר ביום יום, והעט יחד עם ה-dabbler של nvidia מוצאים חן בעיני מאוד.

אני לא כזה מטורף על משחקים בטאבלט וכו', אני צריך את כוח העיבוד/גראפי בשביל ניסויים כאלה ואחרים ובדיקת אפליקציות.. וגם לקריאה.

המיפד עולה 1060 ש"ח כולל משלוח לגרסאת ה-16GB, ו-1220 ש"ח לגרסאת ה-64GB.

השילד עולה 1426 ש"ח ל- 16GB/WIFI ו-2000 ש"ח ל-32GB/LTE (אני מתלבט בין השניים בגלל שכפי שרואים בבדיקות למעלה, גרסאת ה-32GB הרבה יותר טובה.. אבל גם עולה יותר.. ולא יודע אם זה שווה לי למעבד שהוא לא 64BIT, וגם עם סיכוי טוב להיות עם בעיות בעיצוב וסדקים בקצוות ובקליטת ה-WIFI, כפי ששלל משתמשי השילד מתלוננים.. וגם מזה אני מאוד מפחד, זה הדבר שגורם לי להתלבט, כי אז אני די בטוח שהייתי קונה את השילד).

עוד דבר מאוד חשוב, מערכת ההפעלה, nvidia דואגים שיהיה לטאבלטים שלהם את הטוב ביותר והחדש ביותר.. והם תמיד מעודכנים, ובעוד כמה ימים אני מאמין שהם מוציאים עדכון lolipop לטאבלטים שלהם.. ושומרים על המערכת אנדרואיד די נקייה מזבל כמו שאני אוהב. ההיפך נכון לגבי xiaomi שידועים בתור כאלה שמוציאים עדכונים מאוחר מאוד.

בקיצור.. לא יודע מה להחליט.. ואני צריך טאבלט די דחוף :/ ולהחליט על זה מטריף לי את השכל.. וגם אני לא יודע אם NVIDIA תיקנו את הבעיות האלו או לא.

תודה על העזרה מראש!

נערך על-ידי dadzik

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

היי,

אני לא יודע אם כבר קנית את הטאבלט אבל גם לי יש התלבטות דומה..

אני מאד מעוניין בשאיומי, רק אני חושש שאין אפשרות בו לעברית.

ידע לך משהו על כך?

פורסם
  • מחבר
היי,

אני לא יודע אם כבר קנית את הטאבלט אבל גם לי יש התלבטות דומה..

אני מאד מעוניין בשאיומי, רק אני חושש שאין אפשרות בו לעברית.

ידע לך משהו על כך?

היי, בסוף לא קניתי את שניהם..

אפילו לפני כמה ימים היה את ה-shield של ה-32GB LTE ב-400$ כולל ג'וייסטיק וכמה משחקים בחינם (לכבוד BF), ולא קניתי... למרות שזה מאוד פיתה אותי.. לא יכלתי להתעלם מהעובדה שזה פשוט מכשיר כושל בכל כך הרבה צורות.

https://forums.geforce.com/default/board/150/

פשוט דפדף בין האשכולות בפורום כדי להבין עד כמה אנשים מיואשים ממנו.

לגביי המיפד, אני גם מאוד לא ממליץ מכמה סיבות, הרבה משתמשים מדווחים על התחממות מטורפת של המכשיר..

ולמרות שיש עליו עברית, הדבר הכי גרוע בו זו מערכת ההפעלה.. אם היו רומים כלשהם שהיה אפשר להחליף אז סבבה.. אבל ה-MIUI כל כך גרוע וחסר פונקציות שזה פשוט בלתי נסבל.

אין שום פיתוח של רומים לטאבלט הזה, ולכן אני בכלל לא ממליץ.

אני לא קונה אותם, ומחכה ל-Nokia N1 שאמור לצאת בתחילת 2015 וכאמור יעלה 250$, מקווה רק שהוא גם לא יאכזב אותי כמו אלו.

לא ממלית לך לקנות אף אחד מהם, נקודה.

פורסם

וואללה.. דווקא מסקירות שקראתי וראיתי, ה-MIUI נראה ממש אחלה, עובד מהר וכו'. התהייה היחידה שלי היא אם באמת יש לו תמיכה מלאה בעברית (מקלדת, קריאה, כתיבה וכו').

בינתיים מצאתי עוד כמה טאבלטים סיניים מעניינים (כבר הבנת שזה הכיוון) - Cube 9X ו-Teclast X98 AIR.

מה דעתך עליהם וגם איך אתה יודע בוודאות שבמי-פאד יש תמיכה מלאה בעברית?

פורסם
  • מחבר
וואללה.. דווקא מסקירות שקראתי וראיתי, ה-MIUI נראה ממש אחלה, עובד מהר וכו'. התהייה היחידה שלי היא אם באמת יש לו תמיכה מלאה בעברית (מקלדת, קריאה, כתיבה וכו').

בינתיים מצאתי עוד כמה טאבלטים סיניים מעניינים (כבר הבנת שזה הכיוון) - Cube 9X ו-Teclast X98 AIR.

מה דעתך עליהם וגם איך אתה יודע בוודאות שבמי-פאד יש תמיכה מלאה בעברית?

יש תמיכה בעברית ברוב המכשירים הסיניים, אני די בטוח שראיתי בסרטון אחד שמסקר את הMIPAD, שבתפריט היה את השפה העברית לבחירה, כשפת מערכת.. לא זוכר איזה סרטון בדיוק.

לא מכיר את הטאבלטים האלה, ו-MIUI מנסה בכל כוחו להיות כמו IOS, כלומר, חסר פונקציות.. אם היה איזה rom כמו paranoid או CM לטאבלט הזה, אני הייתי קונה אותו כבר, אבל אין בכלל. אני לא רואה את עצמי מוצא שימוש רב בטאבלט הזה.. כי אני צריך אותו להרבה יותר מלשחק משחקים או קריאת ספרים וכו'.

אבל כרגע כל זה השתנה ואני פשוט מחכה לפברואר, ל-N1. תבדוק לגבי מערכת ההפעלה הזו על הטאבלט ודיווחים על תקלות של הטאבלט ומשם תבין אם אתה רוצה אותו או לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים