עבור לתוכן

הכירו את האפליקציות שמחסלות את חיי הסוללה בסמארטפון שלכם

Featured Replies

פורסם

מידע שמציגה חברת AVG, אשר נאסף ממעל מיליון מכשירי אנדרואיד שונים, מציג את האפליקציות שזוללות הכי הרבה סוללה, זכרון ומקום בסמארטפון שלנו

לכתבה: http://hwzone.co.il/avg-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%96%d7%9c%d7%9c%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9c/

פורסם

מסתמן מהכתבה שהפייסבוק הוא כמו סרטן לבטריה של הסוללרי :smiley1:

פורסם

האפליקציה של פייסבוק היתה ונשארה כושלת (ועם ART ההגדרה הראשונית שלה דורשת מחזור טעינה שלם רק בשבילה, זה פאקינג לוקח נצח). עדיף להשתמש בברעוזר.

פורסם

אני משתמש באפליקציה של פייסבוק, אבל מרדים אותה עם greenify. יותר נוח לדעתי מאשר גלישה דרך הדפדפן, ופותר את בעיית הסוללה.

פורסם

עכשיו אני מבין למה כל הטלפונים שהיו לי טסווווווו.... כי אין לי שום אפליקציה/משחק מהרשימה הזאת :smiley1:

פורסם
אני משתמש באפליקציה של פייסבוק, אבל מרדים אותה עם greenify. יותר נוח לדעתי מאשר גלישה דרך הדפדפן, ופותר את בעיית הסוללה.
בדיוק מה שאני עושה לה ולעוד הרבה אפליקציות אחרות .
פורסם

לא הבנתי אם מדובר בבזבוז סוללה במצב המתנה או שצריכת חשמל בזמן שהאפליקציה פעילה.

אם הנסקרים מבלים הרבה זמן בפייסבוק אז ברור שזו תסתמן כאפליקציה בזבזנית. אבל זה כמו להגיד שמכונית מבזבזת דלק כשהיא נוסעת.

פורסם

מצויין.

מחקתי את פייסבוק ואינסטגרם מהמכשיר שלי.

פורסם

אני מיזמן לא משתמש באפלקציה של פיסבוק, עובד מצויין דרך דפדפן כמו דולפין

פורסם

אחת הכתבות היותר מועילות שהיו פה באתר לאחרונה. תודה!

פורסם
לא הבנתי אם מדובר בבזבוז סוללה במצב המתנה או שצריכת חשמל בזמן שהאפליקציה פעילה.

אם הנסקרים מבלים הרבה זמן בפייסבוק אז ברור שזו תסתמן כאפליקציה בזבזנית. אבל זה כמו להגיד שמכונית מבזבזת דלק כשהיא נוסעת.

גם לדעתי זאת בדיוק הסיבה - כמו שכרום מופיע בתור אפליקציה שצורכת הרבה שטח איכסון (בגלל הקאש מהגלישה......), הרי ברור שאם הבודקים היו משתמשים למשל בפיירפוקס אז הוא זה שהיה תופס את הנפח הזה ולא כרום. אז מה זה בעצם אומר? כלום.

כל הבדיקה הזאת נראית דיי טיפשית.

פורסם

השאלה האם הם חישבו את זה חלקי זמן עבודה או לא.

פורסם
האפליקציות שדורשות הכי הרבה סוללה

10. Al-Moazin Lite Prayer Times

while (1)
{
sleep (1000) ;
if ( current_time() == 00:00 || current_time() == 05:00 || current_time() == 10:00 || curent_time() == 15:00 || current_time() == 20:00 )
alert ("GO PRAY BITCH") ;
}

פורסם

אפשר להשתמש בתוכנה greenify. היא שומרת על facebook ואחרות במצב sleep ומונעות מהן לזלול את הסוללה.

פורסם

איפו התקופה של Friendcaster?

היום[לפחות פעם אחרונה שבדקתי] חסר שם כולכך הרבה פיצרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים