עבור לתוכן

משהו שנראה לי לא הגיוני לאחר החלפת מסך נקסוס 4

Featured Replies

פורסם

היה אצלי נקסוס 4 כבר איזה שנה וחצי היה אחלה נפל מדיי פעם היה בכיסים הכל הוא נשבר רק לפני איזה חודשיים, אוקיי הלכתי למעבדה החליפו לי

כבר בהתחלה חשדתי שזה לא מקורי בגלל שהעיגול תאורה (ששולחים הודעות) בתחתית המסך הוא לא היה נקודה, אלא אור די גדול..אבל לא הייתי בטוח ולא עשיתי כלום.

לפני חודש נפל מגובה של פחות ממטר (מהספה), על הפעם הראשונה נשבר.. גם אז כבר זה ביאס אבל אמרתי מה אני יכול להגיד להם כבר, הוא נפל..

עכשיו המסך השניי של החנות אתמול נשבר לי רק מהיותו בכיס, אם אני לא טועה הוא היה בלי כלום, אבל גם אם היה משהו זה עם מפתח, זה הגיוני שמסך תקין ישבר רק בשל היותו בכיס עם מפתח?? ידוע שנקסוס 4 עדינים אבל לא עד כדי כך, זה בחיים לא קרה לי באף טלפון ולא עם אותו טלפון. ו זה אפילו לא גינס (שאז אפשר לומר הוא לחץ עליו וכו וכו) זה היה מכנס ספורט.כיס קדמי. בשעה 7 וחצי הייתי במשחק של הפועל ראשון, במחצית דיברתי בו, שהגעתי הבייתה מוציא אותו לשולחן היה שבור (וזה משחק של ראשון שלא תחשבו שמשתוללים או משהו כזה, זה כמו לשבת בסלון חח)

אני חושב ששמו לי מסכים פגומים או לא מקוריים מה אתם חושבים? (ושילמתי על מקורי)

הבעיה שאין לי איך להוכיח שהוא לא נפל או ישבתי עליו.. נפל עוד איכשהו אפשר לדבר כי הוא עם מגן סיליקון שקניתי מהם.

אבל אם אני מוכיח ששמו לי מסך פגום או לא מקורי אני יכול לזיין אותם (סליחה על הדיבור) גם על התיקון האחרון וגם על הקודם (900 שקל יחד), אם אני רק אגלה שיש לי קייס.

מה אתם חושבים על הסיפור?

הגיוני לא הגיוני שיקרה במסכים תקינים..?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

גם לי התרסק המסך של הנקסוס 4 והזמנתי מסך חליפי מחו"ל, לפי התיאור שלך של מיקום הלד אז מדובר באותו הדגם שהזמנתי.

מההתעסקות עם זה הבנתי שהמסכים החליפיים מגיעים עם זכוכית רגילה ולא גורילה גלאס ולכן הם שבירים מאד.

מעבר לכך המסך הזה התקלקל מהר וממה שקראתי, יש בעיה עם מסכים חלופיים בנקסוס 4 ולכן מומלץ להשקיע במסך מקורי וזה מה שעשיתי.

השיעור הזה הגיע כבר למחיר של גבול הכדאיות הכלכלית ולכן אני מגיב כדי שאחרים יילמדו מהניסיון שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים