עבור לתוכן

חוות דעת שלילית על החנות ELINE !

Featured Replies

פורסם

בינואר 2014 רכשתי מכשיר Galaxy S4 I9500 מרשת ELINE. כחצי שנה לאחר מכן התחילה להופיע בעיה במכשיר ולא היה ניתן להטעין אותו. הבעיה נעלמה באופן זמני, אך הופיעה שוב לסירוגין. הבאתי את המכשיר לסניף ת"א, והם החליטו לשלוח את המכשיר לתיקון במעבדה.

לאחר 10 ימים התקשרו אליי והודיעו לי שישנה קורוזיה על שקע הטעינה, ושהתיקון יעלה 300 ש"ח. בנוסף לכך, הודיעו לי מהחנות שאין אחריות על קורוזיה, למרות שהאחריות עדיין הייתה תקפה. בעל החנות התנער מהאחריות והטיל את האשמה עליי בטענה שהרטבתי את המכשיר במכוון. כמובן שלהיות מואשם במשהו שכלל לא עשיתי היה מאוד מתסכל. הסברתי לבעל החנות שהמכשיר לעולם לא בא במגע עם מים או כל סוג של רטיבות.

לא אישרתי את התיקון, וביקשתי לשלוח את המכשיר חזרה לסניף על מנת שאוכל לאסוף אותו. מאז אותה שיחה עם הטכנאי, לקח עוד שבועיים עד שקיבלתי את המכשיר חזרה. המכשיר חזר אליי, אך חזר עם סוללה שלא הייתה שייכת לי, פגומה (נפוחה) ובלי תאריך עליה (על הסוללה שלי היה רשום תאריך).

ביקשתי מבעל החנות שישלח לי את הסוללה המקורית שנלקחה. בעל החנות ניסה לתרץ את העניין בכך שהם לא החליפו שום סוללה, ושהם "לא עושים דברים כאלה". הם התכחשו לעובדה שהסוללה המקורית שלי הוחלפה בסוללה פגומה ונפוחה. לאחר עימות מילולי דרך הטלפון, הוא אמר שיישלח סוללה אחרת וש"לא צריכים להיות קטנוניים". חיכיתי מעל שבועיים וכמובן שלא הגיע אליי שום סוללה, או במילים אחרות, בעל החנות שיקר לי.

בינתיים, פניתי למעבדה פרטית לתיקון ניידים על מנת לבדוק את טענת חברת איליין בעניין הקורוזיה. לאחר בדיקה התברר שלא הייתה במכשיר שום קורוזיה.

התקשרתי לחברת איליין והודעתי להם על ממצאי הטכנאי שבדק לי את המכשיר. הפקידה בסניף המציאה סיפור חדש, וטענה שהמכשיר תוקן בחינם. (ממש מגוחך). שאלתי אותה כיצד יכול להיות שהמכשיר תוקן בחינם ללא ידיעתי? תזכורת: הרי מראש אמרו לי שהתיקון יעלה 300 ש"ח, אז איפה האמת? וגם אם נעשה פה תיקון, מדוע המכשיר עדיין לא עובד? הם אמרו לי בפירוש שהאחריות על המכשיר לא כולל תיקון בקורוזיה, ושהתיקון יעלה 300 ש"ח. לא אשרתי את התיקון והטכנאי שלח את המכשיר חזרה לחנות איליין.

הם ניסו בכל הדרכים להתחמק מהבעיה האמיתית. השיחה הסתיימה בעימות מילולי קשה, והפקידה טרקה את הטלפון.

זוהי חברה לא אמינה, ואני מציע לכולם לא לקנות מהם ניידים או כל מכשיר אלקטרוני אחר.

נערך על-ידי Ichigo

פורסם

נראה לי שהם התבלבלו עם המכשיר.

בכל מקרה תאיים בתביעה כי אני חושב שיש לך כאן עילה סבירה ביותר.

פורסם

לבי עליך.

הציון הגבוה של ELINE בזאפ לא משקף את המציאות, כפי שגיליתי. הוא נובע בעיקר מלקוחות שמעולם לא נתקלו בבעיה או תקלה, וקיבלו שירות טוב עם חיוכים והסברים לפני הקנייה. אבל הביקורות בזאפ של לקוחות שנזקקו למימוש אחריות דומות מאוד לסיפור הזה.

אנקדוטה קטנה משלי: לפני כחודשיים יצא לי להיות בחנות של ELine בתל אביב כדי לרכוש שם מכשיר. בדיוק כאשר הייתי שם הגיע לקוח שה-touch בטלפון שקנה אצלם הפסיק לעבוד כמו שצריך. הטלפון נשלח למעבדה, הטכנאי אמר ללקוח שבגלל שהוא זה שאשם בתקלה, התיקון יעלה לו 800 ש"ח וביקש אישור לתיקון. הלקוח אמר לו שהמכשיר באחריות ושהוא לא נפל או נרטב, ולכן הם צריכים לתקן במסגרת האחריות. הוא ביקש ממנו לתקן ואמר שהוא כבר יסדר את נושא האחריות בחנות כאשר יגיע לקחת את המכשיר. הוא כנראה לא הבין ש"אישור התיקון" שלו אומר שהוא גם מסכים לשלם את ה-800 ש"ח האלה.

בכל אופן, אני הייתי שם בדיוק כאשר הוא הגיע לקחת את המכשיר המתוקן, וכמובן שדרשו ממנו 800 ש"ח. הוא התחיל להתווכח איתם, אמר שהטלפון מעולם לא נפל ולא נרטב, ושהם יכולים לראות שאין שום סימני פגיעה על המכשיר. כמובן שזה לא היה שינה - האשם תמיד על הלקוח... או שהפילו את המכשיר או שהרטיבו אותו ויש קורוזיה.

הויכוח התלהט, הלקוח איים לבטל את התשלום דרך חברת האשראי והיה מאוד נסער. את הסוף לא שמעתי, כי הייתי צריך ללכת.

הערה: הדיון הזה מתאים יותר לפורום צרכנות.

פורסם

להבא - כל השיחות מוקלטות מראש.

אם אין לך הוכחות זה מילה נגד מילה. אם יש לך - אתה על דרך המלך.

פורסם

רצוי שתציינו את זה בדף החנות בזאפ

פורסם

מבלי לגרוע מסיפורך - אני תמיד אומר לאנשים שעל קניה מחנות סלולר "פרטית" (יבוא אפור) - אין אחריות. חד וחלק.

פורסם

פעם ELINE היתה חברה "נורמאלית" קניתי שם את הסמארטפון הראשון שלי ואף תיקנתי אותו אצלהם כשנדפק לי המיקרופון.

אחרי זמן מה ביקשתי שירות על טלפון אחר שנקנה מהם וזה כבר היה מזעזע חודש הטלפון היה אצלם.

הכל התחיל מזה שסמסונג התחילה לייצר מכשירים דפוקים בכמויות, קשה להם לעמוד בתיקונים שהם עושים על חשבונם, אז הם עוברים לשיטת מצליח, הלך הקרבורטור של האינורטר של הלוח אם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים