עבור לתוכן

G2 לנקסוס 6 - מעבר כדאי?

Featured Replies

פורסם

שוב, עד עכשיו חשבת שהמסך של G2 מכוער? תנסה להבין שאתה הולך להוציא 3K ומעלה על משהו שעד שלא ידעת שהוא קיים לא רצית/לא היית צריך אותו

פורסם
  • מחבר

המסך של G2 מדהים, אבל הנוט 4 משום מה ממש הלהיב..

אולי פשוט מסך גדול יותר מלהיב אותי יותר ופה זה מסתכם.

הבעיה שאני צריך להוסיף 2000 שקל לפחות אם אקנה נוט 4 או נקסוס 6

פורסם

או שפשוט תחכה. הגלקסי הבא אמור להיות מחודש לחלוטין וממש לא כמו האחרים ותמיד היצרניות יכולות להפתיע

פורסם

בהנחה וה G2 יקבל באופן רשמי את לוליפעופ (מה שאני לא מאמין, לפחות לא עד 2015), תשאר איתו. מה שגם לפי מה שציינת עד כה, נראה שאתה די סגור על להיפטר ממנו, אז... לך על זה(?)

פורסם
  • מחבר

ממש לא סגור..

למה שהוא לא יקבל לוליפופ? הוא בטוח יקבל לא? G2 מכשיר די חדש..

פורסם

הוא אמור לקבל בתחילת 2015

g3 מקבל השבוע

פורסם
  • מחבר

מי מחכה לרשמי? חח

בטוח יהיו רומים של אנדרואיד 5.

בכל מקרה כנראה שאם לא אחליף עכשיו אז ה-G2 יבלה איתי שנים רבות, כי אני מתגייס עוד חצי שנה בערך

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לדעתי לך על הנוט 4! הוא הרבה יותר טוב מהנקסוס מבחינת הכל חוץ מהקטע של העדכונים שבו הנקסוס מקבל תמיד ראשון ושאין לו את הפיצרים שמגיעים בפלאפונים של יתר החברות.

- - - תגובה אוחדה: - - -

האם כבר קנית אותו?

פורסם

אני משתמש כבר היום ב-G2 עם רום של ה-G3. ברור לי לחלוטין שלליפופ אצלי זה עניין של ימים בודדים מהרגע שהוא יוצא ל-G3.

בכל מקרה אני רואה מעט מאוד יתרונות לנקסוס6 מול ה-G2, ההבדלים העיקריים הם גודל המסך (לטוב ולרע) והרמקולים הטובים יותר.

מבחינת מערכת/ממשק מבחינתי "אנדרואיד נקי" זה חיסרון.

מבחינת סוללה לדעתי ה-G2 הוא הטוב יותר, תקנו אותי אם אני טועה אבל מדובר באותו נפח סוללה על מסך גדול יותר בנקסוס... אז... ברגע שהתוכנה תהיה זהה היתרון יהיה אצל ה-G2 (אין קשר ל"ממשק", זה לא צורך עוד סוללה).

אני לא הייתי מוציא אלפי שקלים בשביל ההבדל הזניח הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים