עבור לתוכן

Lenovo Miix 2 בביקורת - הטאבלט שחלם להיות מחשב אמיתי

Featured Replies

פורסם

לקחנו לבדיקה את הטאבלט ההיברידי של Lenovo כדי לראות האם מסך FullHD בשילוב מעבד אטום ומחיר תחרותי יספיקו על מנת להקנות חווית חלונות ראויה

לכתבה: http://hwzone.co.il/lenovo-miix-2-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a9%d7%97%d7%9c%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99/

פורסם

"אפילו אייפד"

בסדר. אני מבין שאתה שונא את אפל, אבל האייפד (לפחות לדעתי) הוא אחד הטאבלטים היותר מוצלחים, גם בעיניים של חובבי אנדרואיד רבים.

המסך נהדר, הוא קל ודק, קל לשימוש והבנה ועם האייר 2 ו-IOS 8 אפילו חזק ומצלמה טובה.

והוא מאוד זול ביחס לחלק מהתחרות (נתקלתי בשני סוגים עיקריים של טאבלטים - זולים שההתפשרויות בהם בולטות בגזרת המסך והמעבד ויקרים להחריד, שהם, יקרים להחריד) האייפד מייצג איזון.

פורסם

לצערי, אני מכיר את הטאבלט המדובר לא מעט. הוא משמש אותי ללימודים.

אין מעצבן מהטאבלט הזה!

- אחרי זמן שימוש מסוים, המקלדת מפסיקה להתחבר בצורה נכונה לטאבלט, מה שמצריך הוצאה והכנסה (לפעמים אפילו כוח מידתי).

- מקשי המקלדת יוצאים מעצם ההקלדה עצמה.

- כשהטאבלט נרדם, צריך הרבה פעמים לעשות לא ריסטארט (בעזרת מקש ההדלקה+הווליום) כדי להדליק אותו מחדש. אם לוחצים לחיצה קצרה על מקש ההדלקה / הווינדוס, שום דבר לא קורה.

- הכפתורים של הטאבלט באיכות ירודה.

ומה פתאום הטאבלט עשוי מאלומיניום מוברש בגבו? זה סך הכל פלסטיק שצבוע כמו אלומיניום.

אני מתחיל לחשוב שבכלל לא נגעת בטאבלט ושעשית את הביקורת מתמונה בגוגל או משהו...

פורסם

אייפד מציע שילוב מעולה של חומרה, עיצוב, מסך, משקל, סוללה ואפליקציות. אין טאבלט מבוסס אנדרואיד שמתקרב לרמת הליטוש של אייפד. באותו טווח מחירים אין סיבה לקנות טאבלט שהוא לא אייפד אלא אם ממש שונאים לעבוד על iOS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים