עבור לתוכן

בדיקות תוכנה לאפליקציות(QA)

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום,

דבר ראשון יפה לראות פורום פעיל ומקצועי כמו זה, רציתי להציע לכלל המפתחים כאן(מתחילים ומתקדמים) את השירותים שלי.

מה אני מציע בעצם?

אני מציע לכל מפתח בדיקות לאפליקציה שלו-ומה הבלעדיות שלי?

כל מכשיר סלולרי,כמעט בכל קונפיגורציה,ומסביב לגלובוס: ז"א שאם את/ה רוצה לבדוק אם האפליקציה עובדת על LG G3 שנמצא כרגע בגרמניה,אתה יכול לעשות את זה.

(וכמובן שניתן לבדוק גם לגבי מכשירים שנמצאים כאן בארץ כולל אייפון 6 ו 6+)

העלויות הן מהנמוכות ביותר,וכלל הבדיקות מתועדות ברמה הגבוהה ביותר.

בשורה התחתונה תוכלו לוודא שהאפליקציה שלכם עובדת בצורה הטובה ביותר על מגוון מכשירים,מערכות הפעלה,מפעילים,ארצות וכד', ובכך להוציא אפליקציה מקצועית ביותר עם מינימום תקלות וכשלים.

תכולת הבדיקות נקבעת בשיתוף עם המפתח/ת.

ליותר פרטים וגם סתם להתייעצות ניתן לפנות אליי במייל: yoni1811@gmail.com

תודה לכולם :)

פורסם

איפה למדת QA?

פורסם
  • מחבר

היי,

השאלה היא לא איפה למדתי,מה שאמור לעניין אותך היא כמות הניסיון ופרויקטים שביצעתי,בשביל זה תוכל ליצור איתי קשר באופן פרטי(וכמובן שאני בעל כל ההסמכות הרלוונטיות-מקומיות ובינלאומיות לבדיקות תוכנה-שאת הכל ניתן לראות ולברר מולי)

פורסם

מאיפה יש לך את כל המכשירים? האם אתה לא משתמש בשירות שמשכיר מכשירים למטרה זו? למה להשתמש בשירות שלך ולא להשתמש ישירות בשירות שמשכיר מכשירים?

פורסם
  • מחבר

היי,

אני בעלים של שירות כזה,רק שלא מדובר במקום אליו אתה הולך,לוקח 2-3 מכשירים ומחזיר אותם ביום למחרת. אני מדבר על פלטפורמה ענקית שבה קיימים כל המכשירים(מסביב לעולם כמו שציינתי).

הערך המוסף שאני אתן לך/לחבריך הוא בדיקות אפליקציה מקצועיות ביותר (מאחוריי ומאחורי אנשי הצוות שלי עומד ניסיון רב מאוד בתחום)

אתה תמיד תוכל להשתמש בשירות שמשכיר מכשירים,אך אם אתה לא איש QA בהכשרתך,ואיך לך מספיק ידע בנושא,סביר להניח שתבצע בקרת איכות ברמה נמוכה, בנוסף אני מניח שלא תצליח למצוא מחירים ברמה שאני מציע.

אני חוזר ואומר, ליותר פרטים ושאלות ניתן לפנות אליי במייל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים