עבור לתוכן

מבחני ביצועים ראשונים לליבת ה-Denver של NVIDIA: העוצמתית ביותר בעולם ה-ARM

Featured Replies

פורסם

ליבת העיבוד החדשה שפיתחה NVIDIA, אותה תוכלו למצוא בנקסוס 9, מוכיחה עצמה כמתקדמת עד מאוד – אך תואר השבב העוצמתי ביותר בשוק עדיין הולך דווקא לשבב ה-A8X שבתוך ה-iPad Air 2 של אפל

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%aa-%d7%94-denver-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%94%d7%a2/

פורסם

אין ספק שהאייר זו חתיכת יצירת מופת, אני מודה שכל מכשירי אפל כמעט הם יצירות מופת. אבל שוב.. מערכת ההפעלה. זה הקלף שתמיד היה למכשירי אנדרואיד.. גם כשהם היו נחותים יותר.. ועכשיו זה כבר לא ככה.

באמת שהאייר 2 הוא אחלה מוצר עם מחיר נמוך יחסית אבל קשה להפיק ממנו תועלת כמו שניתן להפיק מהנקסוס.

פורסם
אין ספק שהאייר זו חתיכת יצירת מופת, אני מודה שכל מכשירי אפל כמעט הם יצירות מופת. אבל שוב.. מערכת ההפעלה. זה הקלף שתמיד היה למכשירי אנדרואיד.. גם כשהם היו נחותים יותר.. ועכשיו זה כבר לא ככה.

מעניין מאיפה אתה מביא את זה.

כי מבחינתי הIOS הרבה יותר טוב מהאנדרואיד המעפן הזה. (ואל תביא לי עכשיו את קלף ה"גמישות")

וזאת בעצם הסיבה המרכזית שבגללה לא היה לי מכשיר אנדרואיד.

פורסם
מעניין מאיפה אתה מביא את זה.

כי מבחינתי הIOS הרבה יותר טוב מהאנדרואיד המעפן הזה. (ואל תביא לי עכשיו את קלף ה"גמישות")

וזאת בעצם הסיבה המרכזית שבגללה לא היה לי מכשיר אנדרואיד.

כל אחד והצרכים שלו. אני רואה את זה ככה.. משתמשי אייפון הם משתמשים פשוטים, ומשתמשי אנדרואיד הם משתמשים מתקדמים, או אפילו נקרא להם power users. ולא כולם. אבל בוא נגיד שרוב הדברים שאני עושה בטלפון שלי ביום יום עם האנדרואיד תצא לך הנשמה עד שתעשה אותם באייפון אם בכלל תצליח. כל אחד והשימושים שלו

פורסם
כל אחד והצרכים שלו. אני רואה את זה ככה.. משתמשי אייפון הם משתמשים פשוטים, ומשתמשי אנדרואיד הם משתמשים מתקדמים, או אפילו נקרא להם power users. ולא כולם. אבל בוא נגיד שרוב הדברים שאני עושה בטלפון שלי ביום יום עם האנדרואיד תצא לך הנשמה עד שתעשה אותם באייפון אם בכלל תצליח. כל אחד והשימושים שלו

:lol:

מה שגורם לך לישון בלילה אחי.

פורסם

שתף קובץ דרך תוכנה צד שלישי מבלי להיכנס אליה

פורסם

זה בידיוק העיניין

לכולם יש פחות או יותר אותו דבר

אבל הקלף המנצח יש ל אפל וזה ה מערכת הפעלה IOS והתאום המושלם לחומרה

אנדרואיד סתם מסובך

אנשים לא יכולים למחוק תמונות ווידאו שיש להם במכשיר

צריך להבין איפה ואיך

וגם מבחינת חומרה

לאפל היה 64 ביט כבר שנה שעברה

פורסם
שתף קובץ דרך תוכנה צד שלישי מבלי להיכנס אליה

צודק, איך לא ראיתי את זה קודם. זה שאתה יכול לשתף קבצים דרך תוכנה צד שלישי מבלי להכנס אליה הופך אותך למשתמש יותר מתקדם ממני... הייתי אפילו אומר POWER USER.

נו באמת.... תתבגרו.

פורסם

זה שאני יכול לעשות עם האנדרואיד מה שאני רוצה בלי שיכתיבו לי מה לעשות או שבלי שאהיה מוכרח לקנות כלים כאלה או אחרים כדי לבצע זאת, זה הקלף שיש לי ביד. פרודוקטיביות. אני עושה טסטינג לאפליקציה דרך המחשב, ע"י לחיצה אחת. מוריד איזה אלבום נחמד בכל רגע שיתחשק לי בלי הצורך לשלם ובלי הצורך להשתמש בתוכנה מעאפנה כדי לאחסן אותה. עורך את מערכת ההפעלה כאוות נפשי. יש עוד כל כך הרבה.. אני בכלל בספק אם אתם יכולים לגלוש באינטרנט ולהוריד איזה קובץ pdf או איזה torrent ולהפעיל אותם. כי אני יכול.. ואלו הדברים הבסיסיים שאני דורש ממערכת הפעלה.

אז יופי שיש לכם 64bit זה שיפור מצויין, ואני לא אמרתי שמכשירי אפל גרועים מבחינה חומרתית, אלא להפך. אבל מעניין עד כמה אתם מנצלים את אותם 64bit בלהעלות תמונה לאינסטגרם, בלשמוע שירים באייטיונס ולכתוב סטטוס בפייסבוק.. כי לרוב בזה מסתכם השימוש שלכם באייפון. שעלה 4\5 אלף שקל.

זה ויכוח חסר טעם. אז להתראות.

פורסם
זה שאני יכול לעשות עם האנדרואיד מה שאני רוצה בלי שיכתיבו לי מה לעשות או שבלי שאהיה מוכרח לקנות כלים כאלה או אחרים כדי לבצע זאת, זה הקלף שיש לי ביד. פרודוקטיביות. אני עושה טסטינג לאפליקציה דרך המחשב, ע"י לחיצה אחת. מוריד איזה אלבום נחמד בכל רגע שיתחשק לי בלי הצורך לשלם ובלי הצורך להשתמש בתוכנה מעאפנה כדי לאחסן אותה. עורך את מערכת ההפעלה כאוות נפשי. יש עוד כל כך הרבה.. אני בכלל בספק אם אתם יכולים לגלוש באינטרנט ולהוריד איזה קובץ pdf או איזה torrent ולהפעיל אותם. כי אני יכול.. ואלו הדברים הבסיסיים שאני דורש ממערכת הפעלה.

אז יופי שיש לכם 64bit זה שיפור מצויין, ואני לא אמרתי שמכשירי אפל גרועים מבחינה חומרתית, אלא להפך. אבל מעניין עד כמה אתם מנצלים את אותם 64bit בלהעלות תמונה לאינסטגרם, בלשמוע שירים באייטיונס ולכתוב סטטוס בפייסבוק.. כי לרוב בזה מסתכם השימוש שלכם באייפון. שעלה 4\5 אלף שקל.

זה ויכוח חסר טעם. אז להתראות.

ברור שזה ויכוח חסר טעם, כי אתה מדבר שטויות.

אבל כמו שאמרתי לך מקודם,

:lol:

מה שגורם לך לישון בלילה אחי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים