פורסם 2014 באוקטובר 2411 שנים יש בפלאפון שלי איזה סנסור שמפקח על העוצמה שהפלאפון נטעןהוא נטען באותו מהירות עם מטען של 1.0A וגם אותו מהירות עם מטען של 2.1Aעכשיו הסוללה שלי בנפח של 3,000mAh וזה אשכרה לחכות 3 שעות בשביל שיהיה 100%יש איזה דרך להגדיר שהפלאפון יטען יותר מהר ?, לשנות את הסנסור הזה שיאפשר לפלאפון להיטען עם חשמל של 2.1A ?מכשיר: Lenovo S930 נערך 2014 באוקטובר 2411 שנים על-ידי xMoniT
פורסם 2014 באוקטובר 2411 שנים זה לא סנסור, זו הגדרה בקרנל שקובעת מה הזרם שהטלפון צורך בשעת טעינה.לא ציינת איזה טלפון יש לך. אם יש לך סמסונג גלקסי למשל, אפשר באמצעות קרנל מקוסטם לשנות את ההגדרות האלה, אבל אני ממש לא בטוח לגבי מכשירים של חברות אחרות.אזהרה: העלאת מגבלת הזרם מעבר לסף מסוים תגרום נזק לסוללה ו/או למכשיר. נערך 2014 באוקטובר 2411 שנים על-ידי Animor
פורסם 2014 באוקטובר 2411 שנים מחבר זה לא סנסור, זו הגדרה בקרנל שקובעת מה הזרם שהטלפון צורך בשעת טעינה.לא ציינת איזה טלפון יש לך. אם יש לך סמסונג גלקסי למשל, אפשר באמצעות קרנל מקוסטם לשנות את ההגדרות האלה.אזהרה: העלאת מגבלת הזרם מעבר לסף מסוים תגרום נזק לסוללה ו/או למכשיר.מכשיר: Lenovo S930
פורסם 2014 באוקטובר 2411 שנים צר לי, אני לא מכיר פיתוח למכשיר הזה. אני חושב שאפילו אין לו פורום ב-XDA.
פורסם 2014 באוקטובר 2411 שנים מחבר צר לי, אני לא מכיר פיתוח למכשיר הזה. אני חושב שאפילו אין לו פורום ב-XDA.וואי אז זה אשכרה לחכות 3 שעות שיגיע ל 100%
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.