עבור לתוכן

מטען USB משקע חשמל שנותן 5 אמפר - יש חיה כזו?

Featured Replies

פורסם

כל 2 פורטים של USB2.0 צמודים במחשב סטנדרטי מוגנים על ידי פיוז של 1A, שמולחם על הלוח. אם אתה מוציא זרם מאחד מהם, ולא מוציא כלום מהשני, המקס' שתוכל להוציא לפני שתפתח את הפיוז (זהו self resetting fuse) הוא 1A. האם אתה באמת בטוח שהמאוורר הזה הוא 10W ולא 10W P.M.P.O ?

• תגובות 38
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ממתי P.M.P.O זה מושג שמשתמשים בו למשהו חוץ מאודיו? וחוץ מזה, 10W P.M.P.O זה כלום, בקושי וואט אחד אולי - הרבה *פחות* ממה ששקע USB יכול להוציא.

פורסם

אמרתי קצת בצחוק, הכוונה היא שכתוב 10W כשההספק מציאותית לא קרוב אפילו

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח. הזרמת האוויר שלו מרגישה לי לפחות כמו זו של מאוורר 120ממ חזק (גם הגודל דומה למדי), ואלה יכולים בקלות להגיע ל10W (זרם של קרוב לאמפר או אף יותר ב12V).

פורסם

אני אנסה לשחק אם זה גם ולעשות כמה בדיקות משלי

פורסם

סורי חברה, המילי אוהמטר בכיול, אין לי כלי למדוד את זה בימים הקרובים.

- - - תגובה אוחדה: - - -

בינארי, מחכה למדידות שלך :-)

פורסם

תצתרכו לחכות קצת, אני רוצה להשיג גם פורט מיני USB לבדיקה ואין לי כרגע

פורסם

לפי התיאור מדובר בספק CV/CC, שאכן יכול להוציא 5A אם תחבר ליציאה התנגדות מסויימת ומטה

אבל מה המתח המקס' שניתן לקבל במצב זה ? מתח שהוא נמוך יותר ממתח הסוללה לא שימושי לטעינת הסוללה. אם תנסה להטעין סוללה, הזרם יתייצב על ערך נמוך יותר, בצורה שהמתח עדיין מספיק גבוה בשביל שתהיה טעינה

והמתח שנופל בדרך, כמה ממנו נופל על פורט ה USB ? אם יפול שם 1/4W למוליך (1/2W לכל הפורט) הפורט יתחיל להיהרס. אם יפול 1/2W למוליך (1W לכל הפםורט) הוא יהפוך לפלסטיק מותך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים