עבור לתוכן

פרטים ראשונים על ה-Xperia Z4 מגיעים אל הרשת

Featured Replies

פורסם

שבוע בלבד לאחר ההשקה של מכשירי ה-Z3 וה-Z3 Compact בארצנו הקטנה, נחשפים (לכאורה) פרטים ראשונים על מכשיר הדגל הבא של סוני

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94-xperia-z4-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%aa/

פורסם

נראה כמו מכשיר מדהים. סוף סוף מעבד חדש ואיכותי יותר בהרבה מהמעבדים הקיימים של סנאפדרגון. סוף סוף שווה לשדרג מכשיר

פורסם

מכשיר פעם בשנה נשמע מעט מידי לא האסטרטגיה שהייתי עושה כדי להוביל את השוק, למעשה אם המתחרות מוציאות פעמיים בשנה או קרוב לזה יש סיכוי שבמשך 10 חודשים נניח הוא ידורג בינוני לגמרי כי אלו שיצאו אחריו יציגו שיפור כלשהוא ומסוני לא תבוא תגובה.

מוזר.

פורסם

מכשיר דגל פעמיים בשנה????

נו באמת חלאס עם המסחטת כסף הזאת.

כבר הרגילו אותנו לפעם בשנה עכשיו כל חצי שנה אחד חדש??

עלוב. פשוט עלוב ופתאטי.

פורסם

אני לא קונה מכשירי דגל וזה לא מעניין אותי ברמה האישית.

רק תשים לב שהמדובר על להפסיק להוציא שני מכשירי דגל בשנה

ולעניינינו גם אני אולי בעד

אבל אם שאר החברות, ובייחוד סמסונג לא גומרות להוציא מכשירים, סוני במכשיר פעם בשנה , תפגר אחריה ברוב הזמן. והיא לא אפל שתשמור על שוק הלקוחות שלה בכזו נאמנות.

פורסם

דגל לבן אולי ...אני לא מתקרב לטלפונים של סוני שיחפשו אותי בסיבוב.

פורסם

לדעתי המצב האידאלי הוא - מכשיר דגל צריך לצאת כל שנתיים, ולעבור ולהתמקד בעדכוני המערכת.

פורסם

אם להוריד מהמשוואה את המחיר

לדעתי הZ4 הוא המכשיר אנדרואיד הכי טוב גם ה Z3

סוני חברה אמינה וותיקה איכותית עם שם בחסד

מצלמה הכי טובה בשוק

עמיד במים

בניה איכותית

פורסם
אם להוריד מהמשוואה את המחיר

לדעתי הZ4 הוא המכשיר אנדרואיד הכי טוב גם ה Z3

הכי טוב במה? בכל מה שציינת? לא ממש.

אני בכלל בספק אם יש היום טלפון שהוא הכי טוב בהכל.

בגלל שיש כל כך הרבה שימושים לטלפונים...יש כאלה עם מצלמות מטורפות, יש כאלה עם מסכים סופר חדים, יש כאלה עם סוללות מוגדלות, ועוד ועוד...

פורסם

סוני חברה אמינה וותיקה איכותית עם שם בחסד

התכוונת שמגיע לה ולא בחסד...:cheesy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים