עבור לתוכן

מתי יהיה אפשר להשיג Moto G \ Moto X 2014 במדינתנו הנהדרת הזו?

Featured Replies

פורסם

נו מה יהיה?! כמה זמן אפשר כבר לחכות שיגיעו הדגמים החדשים של ה Moto G או ה Moto X של שנת 2014.

פורסם
  • מחבר

זה הדור הראשון, של 2013.. :(

פורסם

מה רע איתו ? המכשיר החדש עם עם אותו המפרט בערך ,רק מסך גדול יותר ומצלמה טובה יותר ובלי LTE .

פורסם

אבל זה לא מה שהוא חיפש נכון?

פורסם

תערוך בבקשה את הכותרת. לא מכבד ולא מכובד.

פורסם

הא אוקיי

פורסם
  • מחבר
תערוך בבקשה את הכותרת. לא מכבד ולא מכובד.

פוליטיקלי קורקטנס עד מתי? :kopfpatsch:

- - - תגובה אוחדה: - - -

רק מסך גדול יותר .

בדיוק

פורסם

יש גם חריץ הרחבה עד 32, רמקולים קדמיים.

פורסם
  • מחבר
יש גם חריץ הרחבה עד 32, רמקולים קדמיים.

זה בדגם הG או X?

אני מאמין שבגלל שהנקסוס החדש יהיה מבוסס על הMoto X אז אולי זה יפתח את השוק של מוטורולה בארץ.

פורסם

מוטו ג'י 2014

פורסם
  • מחבר
מוטו ג'י 2014

מעולה, אני 100% בטוח שהמוטו ג'י הוא מעל ומעבר למה שאני צריך.

למרות שאני לא אתנגד לקנות את הX אם הפרש המחיר לא יהיה גדול מידי, במיוחד אחרי ביקורת כזו מאתר אמין

http://www.notebookcheck.net/Motorola-Moto-X-2014-Smartphone-Review.127953.0.html

פורסם

קניתי לחברה שלי את המוטו ג'י 2014 עם ה8 ג'יגה (כי היא בקושי משתמשת בטלפון ויש לו הרחבה עד 32) והוא עלה באמזון 179 דולר. הבעיה היחידה היא שלא כל האפליקציות עוברות לכרטיס זיכרון וגם חלק מהדאטה של היישומים נשאר בזיכרון הפנימי. אבל שוב, למי שמשתמש בזה בשביל גיפיאס ודברים בייסיק זה טלפון מנצח. אני אכתוב ביקורת שבוע הבא שהוא יבוא מארה"ב.

פורסם
  • מחבר
קניתי לחברה שלי את המוטו ג'י 2014 עם ה8 ג'יגה (כי היא בקושי משתמשת בטלפון ויש לו הרחבה עד 32) והוא עלה באמזון 179 דולר. הבעיה היחידה היא שלא כל האפליקציות עוברות לכרטיס זיכרון וגם חלק מהדאטה של היישומים נשאר בזיכרון הפנימי. אבל שוב, למי שמשתמש בזה בשביל גיפיאס ודברים בייסיק זה טלפון מנצח. אני אכתוב ביקורת שבוע הבא שהוא יבוא מארה"ב.

איך הזמנת?

פורסם

אמזון . אבל יש לי מישהו שחוזר לארץ משם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים