עבור לתוכן

מסך נקסוס 4 חדש

Featured Replies

פורסם

נשבר לי הנקסוס 4 המסך והחליפו לי מסך במעבדה, אמרו מסך מקורי וגם שילמתי בהתאם למקורי (550 שקל)

עכשיו בתחתית המסך איפה שהמנורה יש עיגול כזה ככה שהאור מהבהב (ששולחים אליכם הודעות) הוא מהבהב בצורת עיגול נכבד כזה בקוטר של איזה 3/4 ס,מ.. ולא נקודה קטנה כמו במסך הרגיל שמקבלים..

עכשיו קיבלתי את זה אפילו התלהבתי אמרתי איזה יופי.. בטח זה המסך החדש שמספקים וזה מקורי לא חשדתי עד שאיזה חבר אחד אמר לי שזה לא מקורי ואמורים לשים לי בדיוק אותו מסך.. החבר הזה לא מומחה טלפונים או משהו אבל זה גרם לי לחשוב. מישהו יודע?

- - - תגובה אוחדה: - - -

זה נראה ככה

lge960assembly_002.jpg=690

פורסם

במסך המקורי של הנקסוס איפה שהעיגול יש מדבקה שחורה עם עיגול לבן במרכז שאמור לרכך את האור היוצא מהLED בתחתית הטלפון. הרבה מסכים להחלפה מגיעים ללא המדבקה. במקרה שלך הם שכחו להעביר את המדבקה מהמסך שנשבר למסך החדש. אין לי מושג איפה אפשר למצוא מדבקה חילופית, וזה די סיפור להכניס אותה לשם (צריך להפריד את המסך מהפאנל שוב, ולהסתכן בשבירתו).

פורסם
  • מחבר
במסך המקורי של הנקסוס איפה שהעיגול יש מדבקה שחורה עם עיגול לבן במרכז שאמור לרכך את האור היוצא מהLED בתחתית הטלפון. הרבה מסכים להחלפה מגיעים ללא המדבקה. במקרה שלך הם שכחו להעביר את המדבקה מהמסך שנשבר למסך החדש. אין לי מושג איפה אפשר למצוא מדבקה חילופית, וזה די סיפור להכניס אותה לשם (צריך להפריד את המסך מהפאנל שוב, ולהסתכן בשבירתו).

זה לא כזה מפריע לי זה אפילו יותר יפה, רק חשוב לי שזה לא בעיה במסך או מסך זול כלשהו.

פורסם

יכול להיות שזה מסך לא מקורי, אבל אם אתה לא שם לב, מה זה משנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים