עבור לתוכן

תיקון מסך נקסוס 4 ):

Featured Replies

פורסם

אתמול נפל לי הנקסוס 4 מהכיס האחורי (היה חור ) קיצר נסדק סדק אלכסוני מצד ימין למעלה של הטלפון(ליד המצלמה) לבערך שליש מהמסך בצד שמאל..(מעל כפתור הגברה) קיצרר הבנתם אלכסון פינתי כזה..

המסך נדלק, הטאץ לא עובד..

נראה לכם שיש דרך לתקן רק את העניין עם הטאצ במעבדה?בלי להחליף את כל הצג LCD שתיקון כזה עולה 400 שקל? כי הסדק לא הכי רציני בואו נגיד שרוב הטלפונים של חברים שלי במצב יותר גרוע במחינת מסך אבל מסך מגע מתפקד..

פורסם

המלצתי לך, תזמין מסין את המסך ב58-60 דולר ותעשה את זה בעצמך. אני החלפתי לעצמי כבר פעמיים (טלפון שמשמש לעבודה...) בפעם הראשונה לקח לי חצי שעה ובשניה עשר דקות.

דרך אגב, המכשיר נקסוס 4 מכשיר מצוין (למרות שהחלפתי לו הכל כמעט חוץ מלוח האם)

פורסם
  • מחבר
המלצתי לך, תזמין מסין את המסך ב58-60 דולר ותעשה את זה בעצמך. אני החלפתי לעצמי כבר פעמיים (טלפון שמשמש לעבודה...) בפעם הראשונה לקח לי חצי שעה ובשניה עשר דקות.

דרך אגב, המכשיר נקסוס 4 מכשיר מצוין (למרות שהחלפתי לו הכל כמעט חוץ מלוח האם)

בשל העובדה שאמא שלי משלמת על המכשיר היא מעדיפה חנות.. מפחדת שאני יהרוס למרות שאני מראה לה סרטונים כמה זה פשוט.. בסוף שמתי בחנות- 400 שקל.. יקר אבל יחסית למחיר בחנויות אחרות זול (כבר הציעו לי 700 בגו מובייל)

יש לי שאלה נוספת שעוד לא אפתח בשבילה אשכול חדש.

יש לי גם HTC HD2 מ2010.. טלפון נחמד ביותר.. עכשיו הבעיה שהוא איטי בכל זאת עבר 5 שנים כמעט, בכל מקרה יש איזה מערכת הפעלה מינימליסטית ביותר שאני יכול להתקין בטלפון והוא ירוץ יותר מהר? כי אני מייעד אותו לאחיין שלי בין 12 הוא לא צריך יותר מוואטסאפ וגלישה.

פורסם

תריץ עליו גירסא קלילה כלשהי של אנדרואיד, תבדוק בפורום אנדרואיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים