עבור לתוכן

מכשיר לאשתי. עד כ- 2000. כולל LTE. אמין!

Featured Replies

פורסם

אצלנו בקרית אתא על דור 4 עם מכשיר נוט 3 (של הדור 4) הגענו בערך ל60 מגה הורדה אאל"ט.

פורסם
  • מחבר

תודה!

מה לגבי NEXUS 5? אותה בעיה או שיש תמיכה ב ROM ל LTE בכל הנקסוסים?

שאלה נוספת לגבי הסוללות:

ב G2 וב NEXUS סוללות קבועות. מה יקרה להן אחרי שנתיים? בהנחה שארצה להמשיך להשתמש במכשיר והסוללה התנפחה (מתפרקת במהירות), מהן החלופות?

פורסם

אפשר להחליף סוללה. זה פשוט מצריך פירוק של גב המכשיר, תהליך שלוקח מספר דקות.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם. הולך לקנות עכשיו g2 32gb שחור (כי אין לבן) בFreeSim ברמת גן. האם כדאי לרכוש אחריות יבואן לשנתיים ?

פורסם

כבר דנו בזה...

אם כבר אתה רוכש אחריות יבואן (רונלייט), וודא שאתה מקבל את הטלפון עם הרום שלהם. ואז בטוח תהיה תמיכה בדור 4 בלי פעולה מצדך.

ועוד טיפ: לפני שאתה בוחר חנות, קרא בזאפ את הביקורות האחרונות עליה. לפעמים כדאי לשלם קצת יותר, כדי לא ליפול על נבלות גמורים.

פורסם
  • מחבר

אנימור תודה,

אכן חוויית קניה לא מהטובות.

שהגעתי ל SimFree (בשעות הערב) היה גדוש בלקוחות. רוב האנשים לא הגיעו לקנות, אלא להחזיר/לתקן טלפונים שניקנו רק שבוע לפני!! .

במהרה התברר לי שגירסת LGG2 שהם מוכרים היא בכלל D800 כלומר לא מתאימה (וגם לא תתאים) לדור 4 בישראל מבחינת החומרה!

בנוסף, החבילה לא כללה מטען מקורי (ולא יודע מה עוד לא מקורי..) מי שביקש מטען מקורי היה צריך להוסיף XX שקלים (לא זוכר בדיוק כמה ולא רוצה להטעות).

כבר רציתי למשוך משם את הידיים והרגליים אבל אז המוכר הציעה לי גרסת 32gb, D802ׂׂ של היבואן הרישמי (רונלייט) ב 2100ש"ח. היה להם אותו אפילו בלבן. זה אמנם לא המחיר שכיוונתי אליו אבל עדיין אטרקטיבי יותר מבאג. (כ- 2300 ש"ח).

קניתי ב10 תשלומים וזה יצא לי 2192.

מוצרים נלווים אזמין כבר באינטרנט.

אם תוכלו להמליץ על דגם איכותי של מגן מסך (מאט) וכיסוי כפול (סיליקון+פלסטיק) אודה לכם מאוד.

ערב טוב

פורסם

במודעה הם פרסמו שזה D802, אבל בחנות זה לפתע D800 ? אם כך, הם נשמעים כמו נוכלים, והייתי בודק טוב אם באמת מדובר במכשיר של רונלייט.

פורסם
  • מחבר

אני אישית הגעתי לשם דרך ZAP.

אבל גם אם הייתי בודק באתר, הייתי רואה תמיכה בתדרים 800, 1800, 2600. לכן על-פניו נוכלים!

איך אני יכול לוודא שמדובר במכשיר של רונלייט?

- - - תגובה אוחדה: - - -

עכשיו בדקתי IMEI שהיה על הקופסה ותראו מה יצא..

לא פתחתי את הקופסא עדיין. יש מצב שזה עוקץ. מבואס והולך לישון :undecided:

פורסם
  • מחבר

חזרו אלי הבוקר מהחנות במייל. הנה מה שנכתב: " נכנסת לאתר לא תקין ומאוד ישן.

זה האתר שאתה צריך להכנס אליו http://sndeep.info/en"

אז בדקתי גם שם ויצא LG-G2 תקין. אבל אני כבר לא כל כך סומך על החברה האלה. ליתר ביטחון פניתי גם לרונלייט..

פורסם
  • מחבר

להלן תגובת רונלייט:

שלום רב מיכאל!

לפי הIMEI של המכשיר אכן זה מכשיר של היבואן הרשמי רונלייט דיגיטל עם שנתיים אחריות יצרן.

בברכה,

צוות תמיכה רונלייט

זהו, סיימתי את הסאגה הקטנה כאן. מקווה מאוד שה IMEI במכשיר תואם לזה שעל האריזה.

אז.. המלצות למותגים עם כיסויים איכותיים (אני מעדיף סיליקון עטוף פלסטיק קשיח) ?

פורסם

לא סתם רמזתי לגביהם והמלצתי לך לקרוא עליהם בזאפ...

אבל לא נורא, עכשיו אתה לא תלוי בהם, אז תתחדשו!

לגבי כיסוי - incipio, נמכר סביב המאה ש"ח.

אפשר להזמין מאיביי כיסוי דק יותר, אבל די מוצלח ועם אחיזה מצוינת, שנקרא goosbery. ההגנה שלו פחותה משל incipio, אבל הוא לא מעבה בהרבה את הטלפון. עולה סביב 30-40 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

קראתי על SimFree קצת בזאפ. להפתעתי כמעט ואין תגובות שליליות. אבל למדתי היום משהו על זאפ:

נוסף על כך שבעלי החנות יכולים לשתול (או לקנות) תגובות חיוביות, לחלופין ניתן גם לפנות ישירות ל-ZAP. תמורת תשלום זאפ ימחקו תגובות שליליות עליכם. יותר מזה, יש קטגוריות שבהן יש רק חנות אחת שמוכרת סחורה מסוג מסוים. למה? כי החנות שילמה ל ZAP כדי להיות "ספק יחיד".

בקיצור - תסתכלו בזאפ (אין חלופות ראויות להשוואת מחיר הישראל, גם WISEBUY של זאפ) אבל קחו הכל בעירבון מוגבל מאוד!

עדיף לקבל המלצות למוצר מחברים, פורום מקצועי (תודה HWZONE) ולרכוש בחנות אמינה ומוכרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים