עבור לתוכן

מכשיר לאשתי. עד כ- 2000. כולל LTE. אמין!

Featured Replies

פורסם

שינוי בתכניות.

לפני שלושה ימים חיפשתי כאן מכשיר בקניה מארה"ב (שפוספסה). כיוונתי בזמנו ל- SGS3 NEO או MOTO G GEN.2. אבל כעת נוספה דרישה נוספת - דור 4 (LTE).

ממחקר קצר שעשיתי, בישראל עדיין לא בוצע מכרז לתדרים של LTE. התדר היחיד שפנוי (זמנית) הוא ב 1800MHz. לאחר המכרז כל חברה עם תשתית תקבל תדר אחר וגם תדרוש תשלום נוסף. עד השלמת המכרז שירות דור 4 הוא ללא תוספת תשלום. יחד עם זאת השיפור במהירות לא משמעותי במיוחד בגלל רוחב הפס הצר שניתן לשימוש ~5MHz בלבד).

לעניינינו:

תקציב: עד 2000 ש"ח ב 10 תשלומים.

מצלמה טובה (רמה SGS3 ומעלה).

קישוריות: דור 4, NFC, GPS

מסך: 720P ומעלה (300ppi ומעלה).

זיכרון מובנה: 16gb או 8gb + כרטיס microSD

רמקול שמע איכותי (כ -90dB , כפי שמופיע ב GSMARENA).

סוללה: עדיפות לנשלפת

מערכת הפעלה: אנדרואיד 4.3 ומעלה

רוצה שהטלפון יהיה יציב ומגיב: אם לוחצים על משהו שיגיב ולא יעשה טובה שנפתח! (ככה מתנהג היום ה GS2 המיושן שלי לצערי).

לא מתכוון להתעסק ב רוט ו- רום. לכל היותר אתקין לאונצ'ר טוב ואפליקציה לחיסכון בסוללה.

ממה שקראתי המועמדים הטבעיים כאן הם SGS4, LG-G2 ו- NEXUS-5. מי מהם עדיף? האם יש מועמדים אחרים?

תודה

פורסם

בתור מי שיש לו פלאפון תומך LTE ונמצא ב012 (היחידה שיש לה LTE באיזור שלי)

אני אומר לך שאין לך טעם לדרוש את זה אני תמיד מכבה את הLTE כי הוא יותר אטי מאשר ה3G :huh:

פורסם

SGS 4 I9515 מבאג עם אחריות של סקיילקס

מהסיבה הפשוטה שהוא היחיד עם סוללה נשלפת מבין האופציות שבחרתה

פורסם
  • מחבר

יקיר, תודה על התובנה. אני רואה את זה יותר כהשקעה לעתיד. אני לא נוהג לקנות סלולרי כל שנה. יותר כמו פעם בשלוש שנים. לכן, עם ביצוע המכרז - אני מאמין שהשירות הזה ישתפר ויהיה מהיר יותר.

- - - תגובה אוחדה: - - -

סוללה נשלפת היא יתרון - לא חובה.

כמובן שאני גם פתוח להצעות נוספות, למשל sony xperia?

פורסם

בקשר לLTE, אחותי עובדת אורנג' והיא אמרה לי שלמרות שמכשירים כביכול תומכים בדור 4 אם אין להם תדר LTE של 1800 זה לא יעבוד בארץ כי משרד התקשורת אישר לכל החברות רק את התדר של 1800 לדור 4.

פורסם
  • מחבר

זה מה שכתבתי בפתיחה..

אחותך יודעת במקרה מתי המכרז של התדרים?

פורסם

אני אשאל אותה כשהיא תסיים לעבוד.

פורסם

מדברים על תדר 2600 לכל החברות בעתיד.

פורסם

התקציב הזה תפור על ה-G2, שעונה על רוב דרישותיך. אין סוללה נשלפת, אבל בטלפון הזה זה לא באמת משנה.

קנה G2 של היבואן הרשמי רונלייט. אם בכל זאת תרצה להתעסק עם root או צריבת רום, קנה מייבוא מקביל וחסוך 250 ש"ח.

הסיבה היא שרונלייט הוציאו לא מזמן עדכון שמוסיף תמיכה לדור רביעי לרשתות בארץ. כאמור, בארץ זה בחיתולים ואין כרגע ביצועים של LTE.

בכל מקרה, שריין עוד 150 ש"ח לכיסוי, מגן מסך, מטען חלופי וכו'.

פורסם
  • מחבר

רונלייט?

לצערי, יש לי נסיון גרוע עם התמיכה שלהם! לא זמינים, לא עונים וכשעונים - לא יודעים.. זה היה עם שני מכשירי GPS (לפני כמה שנים).

איך הם היום?

פורסם

אני אישית לא קניתי מהם. הסיבה היחידה שהמלצתי לך לקנות מהם (ולשלם יותר) היא בגלל שאמרת שאתה לא רוצה להתעסק עם רומים ורוט, אבל כן רוצה דור 4. בחלק מהמכשירים צריך רוט כדי להפעיל דור 4, בחלקם זה עובד גם ללא רוט.

אין לי הערכה גבוהה לאף שירות ואחריות שיש בארץ, בכלל זה רונלייט.

פורסם
  • מחבר

תודה, חידשת לי. תוכל לתת דוגמה למכשיר שבמפרט שלו תומך LTE 1800MHz אבל לא מקבל את שירות דור 4 מהספק?

פורסם

כל ה-G2 מדגם D802 תומכים בדור 4 בישראל מבחינת חומרה.

אבל כדי שזה יפעל צריך שני דברים: תמיכה ברום והפעלה בסים שלך שמתבצעת מרחוק ע"י הספק.

כאשר שני התנאים מתקיימים, נוספת אפשרות בהגדרות לחיבוריות LTE.

כשקונים מייבוא מקביל, הרומים יכולים להגיע מכל העולם. לאבא שלי למשל יש מאיחוד האמירויות...

יש שיטות לאפשר בהגדרות את ה-LTE. אפשר עם קוד חייגן, ללא צורך ברוט, אבל זה לא עובד לכולם. שיטות אחרות מצריכות רוט.

פורסם

שאלתי את אחותי. נכון לעכשיו יש רק 1800 וזה לקח 4 שנים... בעתיד יהיה 2600 בנוסף אבל אין צפי זמנים כרגע.

פורסם

כן, זה ידוע. פורסם בתקשורת וגם נידון בפורום נדמה לי.

בכל אופן, הבעיה אינה שהושמש רק תדר אחד, אלא שהוקצה רוחב פס מצומצם מאוד. לכן, לא ניתן להתקרב אפילו לקצבים בהם תומך LTE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים