עבור לתוכן

נייד לעריכת סרטים או נייד פשוט+נייח עתידי?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מתחיל בעוד חודש לימודי קולנוע/טלויזיה, אני מתלבט האם עדיף לקנות מחשב נייד שאני אוכל לערוך בו סרטים ברמה גבוה או שעדיף לקנות לפטופ פשוט(נניח עד 2000 שקלים) ובעתיד במידת הצורך לקנות מחשב נייח.

א) מה לדעתכם עדיף?

ב) איפה או דרך איפה לדעתכם הכי משתלם לקנות מחשבים?

ג) אגב יש באתר "מחשבים מומלצים", הסתכלתי על המחשבים לעריכת וידיאו, מדובר שם גם על מחשב נייד או שזה בנייה של המפרט המומלץ בשביל נייח?

תודה רבה על כל עזרה :)

פורסם

א. תתחיל את הלימודים קודם ותראה מה הדרישות שלך. אם אין מחשבים לעריכה במקום ואתה רואה שאתה צריך נייד חזק איתך יום יום אז תקנה נייד חזק, אחרת נייח חזק + נייד "פשוט".

ב. משתנה בהתאם לדגם המחשב, אין המלצה חד משמעית.

ג. נייח בלבד, כדי לקבל המלצה על נייד - אתה צריך לענות על השאלון בחוקי הפורום ולרשום תקציב לרכישה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני מאמין שאני אקנה בינתיים מחשב נייד "פשוט", אני אפתח דיון להמלצה בנושא ושוב תודה.

פורסם

מנסיוני האישי כשהתחלתי לימודי קולנוע ב"מנשר" (יש פה מישהו משם במקרה? ;) ) החלטתי ללכת על מחשב נייח במקרה שלי שיהיה מספק לעריכה בשנה-שנתיים הראשונות,ולאחר מכן שידעתי שאני רוצה להתמקצע בעריכה-אז קיבלתי החלטה ללכת על מפרט ברמה גבוהה ולשדרג במהלך השנים רכיבים במקום להחליף מחשב כל שנתיים,הנוכחי מחזיק כבר 3 שנים.

אלא אם אתה חייב ניידות ואינך יכול לוותר על לפטופ-אני ממליץ על מחשב נייח שיוציא לך יותר ביצועים במיוחד אם תקציב נמוך כמו שהצעת.

לא משנה אם אתה מחליט על נייד או נייח- ברגע שתדע תפרסם הודעה בפורום המפרטים כולל איזו תוכנה/תוכנות אתה עומד להשתמש ותקציב ויעזרו לך להוציא את מיטב הביצועים.בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים