עבור לתוכן

אנדרואיד ראוי עד 200$ בארה"ב. למחר..

Featured Replies

פורסם

שלום.

מיועד לאשתי. היה לה GS202 שיצא משימוש (5-6 פעמים עד שנגמרה האחריות).

בעקבות החוויה הלא מרנינה הזאת מעדיף טלפון אמין. לא THL ולא נעליים.

תקציב - עד 200$ (עריכה: כולל מיסים)

מאפיינים טכניים דומים ל- galaxy s3 NEO. רק שהוא עולה 270 דולר ולכן לא בתקציב.

MUST HAVE:

רזולוציית מסך 720P ומעלה.

GPS ותדרים שיעבדו בארץ ללא דופי בכל הרשתות (אנחנו בסלקום).

מצלמה 8MP ומעלה. מקבילה בערך ל- SGS3 (ראו תמונה מטה של הדירוגים).

NICE TO HAVE:

נפח אחסון 16GB לפחות. אם פחות מזה אז חייב כרטיס הרחבה micro-SD.

קישוריות NFC

סוללה נשלפת

להלן איכות מצלמות מאתר DXOMARK. הציוםן הסופי משוקלל על סמך מספר רב של פרמטרים ומכיל בדיקות וידאו וסטילס. אין כאן את כל המצלמות, אבל זה מאפשר להעריך בקירוב על סמך מה שהחזקתם כבר ביד:

Mobile-Graph.jpg

נערך על-ידי Mike_IL
שינוי בתקציב

פורסם
  • מחבר

לפי חיפוש ב GSMARENA - הגעתי למכשיר BENQ F5 . אהבתי את מסיכ החברה. אבל זה היה לפני 11 שנים! לא יודע איך הם בסמארטפונים..

כמו-כן, אופציה נוספת היא כמובן ה MOTO-G 2014. שתי החסרונות שלו הם שאין קישוריות NFC והסוללה לא נשלפת. כמו כן המצלמה (במכשיר הקודם לפחות) היתה בינונית בלבד. אבל חייב לציין שהשמע והרמקול פשוט מעולים!

זו גם הזדמנות להודות לפורום על ההמלצה על ה MOTO G שבזמנו (אוגוסט 2014) קניתי לאימא שלי. תודה :)

קדימה - עכשיו צריך אחד לאשתי!

פורסם

ממליץ בחום על הMoto G 2nd Gen

רכשתי אותו לאחותי מארה"ב בשביל 180 דולר המכשיר הזה מדהים.. הופתעתי ממש לטובה.. אני ממש אנטי אנדרואיד והמכשיר הזה הצליח לשנות את דעתי.

הוא עלה לי 700 שקל בארה"ב, בארץ כשיגיע אמור לעלות 1200 וכרגע ניתן להזמין עד לבית Handtec אמור לצאת בסביבות 950 בהנחה ולא יתפס במכס, מה שקורה הרבה מהאתר הזה.

http://www.handtec.co.uk/motorola-moto-g-5-inch-2nd-gen-dual-sim-8gb-black.html

פורסם
  • מחבר

תודה. המכשיר לא היה זמין בדיוק (היו MOTO G עם חוזה. כדי לקבל מכשירים פתוחים היה צריך להזמין במיוחד ולהמתין כשבוע). בחנויות TARGET ו- BESTBUY באטלנטה ג'ורג'יה.

אז אני אלך כנראה על רכישה בארץ בתשלומים. והדגם המועדף הוא ה GALAXY S3 NEO. עונה על כל הצרכים ועולה פחות מ 1500 ש"ח.

פורסם

עד 200$ כולל מיסים? אני לא חושב שיש חיה כזו. אפילו אם תקנה את ה MOTO G במחיר ארה"ב, תגיע ליותר מכך במידה ותשלם מיסים.

ואם אתה מגיע כבר ל 1500 שח, אז סלח לי, אבל הבחירה במכשיר שהוא יחסית יקר לתמורתו ואנונימי לחלוטין כמו GALAXY S3 NEO לדעתי היא הזויה.

פורסם

הMOTO G הוא המתמודד הראוי היחיד לטווח המחירים הזה.

אופציה נוספת זה להזמין מכשיר מסין, יש מכשירים ממש טובים.

פורסם
  • מחבר

דובי תודה רבה,

כבר חיזלשתי את הרכישה מארה"ב. קניתי היום LG-G2 בארץ.

פורסם

מכשיר מצוין, רק שבשקלים זה בערך 450 דולר :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

היה שינוי בתכניות. כתבתי את זה

פורסם

למה לא המשכת בת'רד הנוכחי ופתחת חדש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים