עבור לתוכן

טלפון קטן ככל האפשר שמסוגל להריץ Waze. תקציב עד 700 דולר.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה משהו שאני כמעט ולא ארגיש בכיס. מימדים קטנים, דק ככל האפשר. לצערי חייב Waze, אחרת הייתי מוצא איזה flip phone. בנוסף צריך שהטלפון יוכל לשמש כ- wifi hotspot

עדיפות שנייה היא איכות המצלמה (כי בחיים תמיד יש סיטואציות שאנחנו רוצים לתעד), ועדיפות שלישית זמן סוללה.

יש הצעות? לא מוגבל למשהו שיש בארץ (יש קשרים בארה"ב)

תודה וחג שמח!

פורסם

אולי הסוני קומפקט עונה לדרישות שלך

פורסם
פורסם

לדרישות שלך - iPhone5:

http://www.phonearena.com/phones/compare/Apple-iPhone-5,Sony-Xperia-Z1-Compact,Sony-Xperia-M/phones/7378,8283,7875

גם ה-S4 MINI במימדים זהים, מסך גדול יותר, קל במעט וטיפה עבה יותר

http://www.phonearena.com/phones/Samsung-Galaxy-S4-mini_id7788

נערך על-ידי tmpusr

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם (גם לחצתי תודה, והייתי בטוח שהגבתי גם עם "תודה" ועוד כמה דברים... מוזר).

בכל מקרה, אני מעדיף להימנע ממוצרי אפל (לא בגלל שאני חושב שהם גרועים, אני לא הולך להיכנס לוויכוח של אפל VS אנדרואיד - פשוט בגלל שההתנהגות של אפל מעצבנת).

אז הסתכלתי על Xperia Z1 compact וגיליתי שיש גם Xperia Z3 compact.

הייתרונות של Z3 לעומת Z1 מעטים ולא רציניים (טיפה יותר דק, מאפשר יותר זיכרון בכרטיס הרחבה, ועוד כמה ייתרונות קטנים).

נראה ש- Z3 compact יעבוד גם בארץ בלי בעייה.

אז תהיתי אם יש סיבה שלא המלצתם לי עליו (אולי בגלל שהוא יצא ממש לא מזמן?) רק כדי לוודא שאין בעייה שאקנה אותו.

(אם זה בגלל שההפרש במחיר לא מצדיק את ההבדלים הקטנים ביניהם, אל תדאגו. אף פעם לא הייתה לי עבודה רצינית אז עוד לא למדתי להעריך כסף)

פורסם

יש לי גם XPERIA (סה"כ 3 דגמים בכל טווחי המחירים), גם IPHONE5 וגם S3 - מהניסיון האישי שלי לא הייתי קונה שוב סוני אלא הולך על ה-S4 מיני

פורסם
  • מחבר
יש לי גם XPERIA (סה"כ 3 דגמים בכל טווחי המחירים), גם IPHONE5 וגם S3 - מהניסיון האישי שלי לא הייתי קונה שוב סוני אלא הולך על ה-S4 מיני

Xperia רגילים? לא compact?

ואתה יכול להגיד לי למה לא סוני לדעתך?

פורסם

לא מהדור של Z1/2/3 - דור קודם למשל ה- ACRO S שהיה בזמנו מכשיר דגל.לא משהו מאוד ספציפי אבל איכשהו הכל היה מעט מסורבל ואיטי יותר. בטח עניין של ROM בכלל, לא חפרתי בעניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים