פורסם 2014 בספטמבר 2511 שנים אני רוצה משהו שאני כמעט ולא ארגיש בכיס. מימדים קטנים, דק ככל האפשר. לצערי חייב Waze, אחרת הייתי מוצא איזה flip phone. בנוסף צריך שהטלפון יוכל לשמש כ- wifi hotspot עדיפות שנייה היא איכות המצלמה (כי בחיים תמיד יש סיטואציות שאנחנו רוצים לתעד), ועדיפות שלישית זמן סוללה.יש הצעות? לא מוגבל למשהו שיש בארץ (יש קשרים בארה"ב)תודה וחג שמח!
פורסם 2014 בספטמבר 2511 שנים נראה לי שכבר עדיף את Sony Xperia Z1 Compact(הכי זול לפי זאפ כרגע 2158ש"ח) על פני Sony Xperia M(הכי זול לפי זאפ כרגע 899ש"ח) כמובן שיש גם הבדל במחיר ובביצועים ועוד הבדלים שאפשר לראות בקישור הבא Sony Xperia Z1 Compact Vs. Sony Xperia M - GSMArena
פורסם 2014 בספטמבר 2511 שנים לדרישות שלך - iPhone5:http://www.phonearena.com/phones/compare/Apple-iPhone-5,Sony-Xperia-Z1-Compact,Sony-Xperia-M/phones/7378,8283,7875גם ה-S4 MINI במימדים זהים, מסך גדול יותר, קל במעט וטיפה עבה יותרhttp://www.phonearena.com/phones/Samsung-Galaxy-S4-mini_id7788 נערך 2014 בספטמבר 2511 שנים על-ידי tmpusr
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים מחבר תודה לכולכם (גם לחצתי תודה, והייתי בטוח שהגבתי גם עם "תודה" ועוד כמה דברים... מוזר).בכל מקרה, אני מעדיף להימנע ממוצרי אפל (לא בגלל שאני חושב שהם גרועים, אני לא הולך להיכנס לוויכוח של אפל VS אנדרואיד - פשוט בגלל שההתנהגות של אפל מעצבנת).אז הסתכלתי על Xperia Z1 compact וגיליתי שיש גם Xperia Z3 compact.הייתרונות של Z3 לעומת Z1 מעטים ולא רציניים (טיפה יותר דק, מאפשר יותר זיכרון בכרטיס הרחבה, ועוד כמה ייתרונות קטנים).נראה ש- Z3 compact יעבוד גם בארץ בלי בעייה.אז תהיתי אם יש סיבה שלא המלצתם לי עליו (אולי בגלל שהוא יצא ממש לא מזמן?) רק כדי לוודא שאין בעייה שאקנה אותו.(אם זה בגלל שההפרש במחיר לא מצדיק את ההבדלים הקטנים ביניהם, אל תדאגו. אף פעם לא הייתה לי עבודה רצינית אז עוד לא למדתי להעריך כסף)
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים יש לי גם XPERIA (סה"כ 3 דגמים בכל טווחי המחירים), גם IPHONE5 וגם S3 - מהניסיון האישי שלי לא הייתי קונה שוב סוני אלא הולך על ה-S4 מיני
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים מחבר יש לי גם XPERIA (סה"כ 3 דגמים בכל טווחי המחירים), גם IPHONE5 וגם S3 - מהניסיון האישי שלי לא הייתי קונה שוב סוני אלא הולך על ה-S4 מיניXperia רגילים? לא compact?ואתה יכול להגיד לי למה לא סוני לדעתך?
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים לא מהדור של Z1/2/3 - דור קודם למשל ה- ACRO S שהיה בזמנו מכשיר דגל.לא משהו מאוד ספציפי אבל איכשהו הכל היה מעט מסורבל ואיטי יותר. בטח עניין של ROM בכלל, לא חפרתי בעניין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.