עבור לתוכן

מפרט למחשב נייח לגרפיקה וקצת משחקים עד 5,000 לא כולל ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מחשב בעיקרון יותר לגרפיקה אבל בגלל שזה עונה על צרכים גם של משחקים, כנראה שאתחיל לשחק קצת סוף סוף :)

דרישות למפרט למחשב חדש:

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך כמובן אך לא מחייב.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב מעדיף שלא, יש לי עוד לקנות מסך חדש.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גרפיקה: Adobe photoshop, after effects , Indesign, AfterWorks, ותוכנות עריכה למיניהן..

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - ל"פנאי" לפרנסה חלקית

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מניח ש1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות וגבוהות (גבוהות יחסית)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?אולי אני יוצא מטומטם, אבל הם ניתן לקנות מערכת קירור מים למחשב בחנות עצמה ? (כולל ההתקנה) - ראיתי שלהרבה מכם יש וזה יכול מאוד לעזור לי מכיוון שהדירה שלי מאוד מאוד חמה.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רוב המחשבים היום יחסית שקטים, אבל בתכלס? לא משנה לי

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה :(

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא מחייב אך אפשרי

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.אני גר באילת לכן משם! בגלל עניין של חוסר מ''מ זה יכול לעזור לי מבחינת תקציב. לכן מחשב של 5 אלף יעלה לי באילת כ-4300 ש''ח, הממה בגלל שאני מוכן לשלם עד 5 אלף אז אפשר אפילו להוציא (אם זה מחירים שאתם לוקחים במרכז אז - 6,000 ש'ח)

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עד סוף החגים! גג עד סוכות!

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).אין

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? במידה ואקנה חדש לא מתכנן שידרוג בשנתיים הקרובות

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: במידה ויש מפרט מוכן מראש שיש בחנות גם ניתן אך אני פחות מחבב את הדברים הללו. - עניין הקירור הנוזלי כמו שרשמתי בסעיף 4,אשמח להסבר על זה.

תודה רבה!

מצאתי באייבורי את המפרט הבא, נראה לי מעולה (אני לוקח את השדרוגים גם) :

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10197

ובכלל, אני מעדיף לקנות באייבורי כי זה קרוב לי לבית והם רשת ככה שאם יהיו לי בעיות יש אחריות בפריסה ארצית.

*שימו לב שKSP באילת לא עושים שירותי הרכבה לכן אני מעדיף לקנות באייבורי כי הם יכולים לעשות לי את ההרכבה של כל המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים