פורסם 2014 בספטמבר 2011 שנים באיזו רשת הגלישה הסלולרית המהירה ביותר?אין איזה שהוא מבדק של חברה רצינית שמבצעת בדיקות כאלו?
פורסם 2014 בספטמבר 2011 שנים זו שאלה לא רצינית.חברה X תהיה יותר מהירה באזור Y מול מכשיר Zוחברה U תהיה יותר מהירה באיזור V מול מכשיר W
פורסם 2015 בינואר 1210 שנים זה קישקוש וברור שמדובר בבעל אינטרס בפלאפון שסתם הקפיץ את הדיון הזה אחרי 3 חודשים בשביל לכתוב שטויות...
פורסם 2015 בינואר 1210 שנים שום אינטרס ושום בבלט בדקתי כמה חברו הן בדור 4 והן בדור 3 פלאפון הכי מהירה וזה ידועאתה לא חייב להאמין או להסכים זה בסדר
פורסם 2015 בינואר 1210 שנים אני חותך את הזין אם אתה לא בעל אינטרס בפלאפון / עובד זוטר עם עודף מוטיבציה.
פורסם 2015 בינואר 1310 שנים אתה ממש קונספירטור אח שלי ...יש דבר כזה מציאות בשטח אתה יכול לבדוק בעצמך גם
פורסם 2015 בינואר 1310 שנים מחבר גם לדעתי לא מדובר בבעל אינטרס.נראה לי שבעלי אינטרסים אמיתים בפלאפון לא נמצאים פה בפורם ומגיבים לנו.בכל מקרה, אני מתאר לעצמי שכן יש כל מיני מכונים שבודקים איזה רשת מהירה יותר בבדיקה בבפריסה ארצית ועושים ממוצע או משהו.
פורסם 2015 בינואר 1310 שנים יש באתר הזה המון בעלי אינטרסים גם של חברות גדולות, חלקם מזוהים באופן רישמי. זה שאתה מזלזל, זאת בעיה שלך.
פורסם 2015 בינואר 1310 שנים מחבר ממש לא מזלזל, זה פשוט לא נראה לי המקרה.אני האחרון שאפשר להגיד עליו "נאיבי" זה הכל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.