פורסם 2014 בספטמבר 1811 שנים שלום,אשמח לדעת מה ההבדל בין המכשירים: LG L-90 ל - LG G2 MINIואיזה עדיף? כי נראה שבמחירים הם כמעט אותו הדבר.ראיתי בזאפ שיש גם את הדגם הזה LG G2 MINI D620T LTE, מה ההבדל בין G2 MINI?תודה רבה!
פורסם 2014 בספטמבר 1811 שנים את טועה מעט לגבי שם הדגם. עם LTE = תמיכה בדור 4.המכשירים שונים בעיצוב. ה L הוא עם מקשים פיזיים בתחתית, ולכן מעט ארוך יותר.בכל מקרה, 2 המכשירים לא משתלמים. במחירים אלו הייתי לוקח MOTO G, שמגיע עם מסך איכותי יותר, יותר זכרון SD, ועם מערכת הפעלה שבטוח תיתמך לאנדרואיד, כאשר רוב הסיכויים שמכשירי LG לא פולפארים אלו לא יתמכו. ויש דברים טובים מעט יותר יקרים. או להמתין מעט ל MOTO G החדש שמגיע עם מסך גדול יותר.
פורסם 2014 בספטמבר 1811 שנים מחבר אני חושבת שהטלפון הזה יספיק לאבא שלי בתור מתחיל של סמארטונים. עדיין אשמח לשמוע אם יש המלצה גם מה עדיף.
פורסם 2014 בספטמבר 1811 שנים אני משתמש ב G2 MINI לשימושים כמו פייסבוק אימייל אינטרנט ולא עושה שום תקיעות או לאגים הכל רץ חלק . מכשיר סבבה לגמרי
פורסם 2014 בספטמבר 2211 שנים הם לא נלחצים לי , וגם אם ילחצו הם לא ישחררו את הטלפון , בשביל זה חייבים לשים אצבעות על המסך ולשחרר את הנעילה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.