עבור לתוכן

קניית LG G3 - דרושה המלצה

Featured Replies

פורסם

אם הייתי קונה מכשיר חדש הייתי קונה מהיבואן הרישמי (בד"כ אני מצליח למצוא קשר למנהל בכיר או משהו בדומה דרך חברים, ולרוב כשיש בעיה אני פונה ישירות אליו והבעיה נפתרת כפי שאני מצפה). אם לא מהיבואן הרישמי אז מחנויות כמו Clove/Handtec בכל בעיה שהייתה לי עם המכשיר המכשיר תוקן לשביעות רצוני או הוחלף גם אם היו הרשאות רוט (יש לי ניסיון רב וחיובי איתן).

לגבי חנויות בארץ (יבוא מקביל), יש לי ניסיון טוב עם GoMobile, בלי חלטורות וכו'. למעט הנושא של המטענים, שלפעמים מקבלים מטען ג'נרי או מטען של חברה אחרת בגלל שהם חוסכים על הוצאת אישור ממכון התקנים. בד"כ הם אומרים מראש, וניתן לבקש במקום מטען ג'נרי, מטען של איכותי של חברה אחרת.

פורסם
תודה Kurt. אבל לפי מה שהבנתי זו אחת הגרסאות שכן הגיעו לארץ... אני טועה?

למה לצרוב ידנית אם זה אמור להיות בעדכונים שמסופקים?

אני לא ממש מכיר את המכשיר הזה לעומק, כשאקנה אותו אשמח לקבל ממך הסברים יותר מעמיקים ולהיעזר בידע שלך.

תודה אנשים.

זה די מסובך. מסתבר שלא כל גרסאות ה-ה10i זהות בין המדינות, ויש גרסאות i שהן חדשות יותר, אפילו יותר מגרסאות j (שאמורים להיות יותר עדכניים בגלל ש-LG הולכים לפי א"ב, 10a, 10b...). זה קרה כי הוציאו גרסאות J

חצי בשלות מאיזושהי סיבה ובמקביל המשיכו לעדכן גרסאות i. הגרסה הכי עדכנית כרגע היא זו שציינת (וגם רשמתי אותה בפוסט אחר בנושא), היא נקראת v10i-global-com אבל באתר של LG מורידים אותה בתור גרסת הונג קונג.

זה לא ממש נכון. בעדכון קיטקט ל-G2 רונלייט משכה את העדכון ללא שום סיבה נראית לעין במשך כ-חודשיים תמימים (נצח בתחום הזה) לעומת שאר העולם ובאופן אירוני גם לעומת אנשים שקנו את אותו מכשיר בחנויות פרטיות עם יבוא מקביל. זה היה פשוט מגוחך שהם מתהדרים בעדכונים שלהם כאלמנט שאמור לשכנע אנשים לקנות מיבואן רישמי, ובסוף הם מושכים את העידכון סתם פשוט סתם במשך חודשיים שלמים בלי שום סיבה ובתירוצים עלובים ומגוחכים, אפילו בלי תאריך יעד מסודר אלא עם הצהרות חוזרות ונשנות ודחיות חוזרות ונשנות. פשוט שירות מחפיר.

כמו שאמרתי אני מעדיף לשלם אפילו יותר (!) ולקנות בחו"ל מאשר לקנות בישראל. אפילו מיבואן רישמי ובטח ובטח שמחנות פרטית שברוב המקרים אפילו מטען מקורי לא תיתן לך.

אני לא יודע איך זה היה ב-G2, לא מפתיע האמת. ב-G3 הם די עומדים עם שאר העולם כרגע, אבל זה בגלל שאין עדכוני תכנה משמעותיים כרגע ולא כי רונלייט הפכו פתאום לצדיקים, כך שמה שאתה מתאר לא מפתיע בכלל.

אני צופה סרט דומה עם אנדרואיד 5.

פורסם
  • מחבר

מילפורד אני חושב שאתה מגזים או שאני ממש לא מבין את ההגיון שלך. למה שתקנה יותר יקר מחו"ל?

אחריות גם ככה כנראה שלא תוכל לנצל, עדכונים תלויים מאוד במדינה ובכל מקרה אפשר לצרוב עם קצת התעסקות ומטען מחו"ל גם ככה לא ישמש אותך.

מה אני מפספס פה חוץ משנאה תהומית לחנויות בארץ?

פורסם

רונלייט אומנם הוציאו באיחור של חודש וחצי-חודשיים נוספים. לזכותם יאמר שהגרסה שהם שחררו כבר הגיעה עם knock off ופחות באגים, יחסית לגרסה הראשונית ששוחררה בעולם.

רונלייט שחררה בדיוק את אותה גירסה כמו זאת ששוחררה חודשיים קודם לכן לכל מי שקנה מכשיר ביבוא מקביל. למעשה, אפילו באגים בסיסיים ש-LG כבר הספיקה לתקן (למשל הרעש באוזניות) עדיין היו קיימים בגירסה המיושנת הזאת שהם שיחררו באיחור של חודשיים.

- - - תגובה אוחדה: - - -

מילפורד אני חושב שאתה מגזים או שאני ממש לא מבין את ההגיון שלך. למה שתקנה יותר יקר מחו"ל?

אחריות גם ככה כנראה שלא תוכל לנצל, עדכונים תלויים מאוד במדינה ובכל מקרה אפשר לצרוב עם קצת התעסקות ומטען מחו"ל גם ככה לא ישמש אותך.

מה אני מפספס פה חוץ משנאה תהומית לחנויות בארץ?

אז זהו, שאחריות מחנויות בחו"ל - בניגוד לאחריות של חנויות בישראל - אני כן אוכל לנצל.

פורסם

ניצול אחריות בחו"ל זה משהו די בעייתי:

- חנויות רבות מסכימות לשלוח חזרה רק לכתובת באירופה/ארה"ב.

- משלוח הלוך חזור לוקח הרבה זמן, בינתיים אין טלפון.

- המכס יכול לתפוס את המכשיר בדרך חזור ולדרוש תשלום מע"מ+מס קנייה.

פורסם

1. לא נכון, אין שום בעיה עם מימוש אחרוית ב-Clove

2. לא נכון + אתה מציג את זה כאילו בחנות ישראלית יביאו לך טלפון חלופי מה שכמובן רחוק מהאמת (האמת היא שבכלל לא יטפלו לך גם לא בטלפון שלך)

3. אם שילמת את המיסים כחוק אז אין עם זה שום בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים