עבור לתוכן

קניית LG G3 - דרושה המלצה

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,

אני מעוניין לקנות פלאפון חדש והסתכלתי על הLG G3.

אפשר לקבל המלצה לחנות טובה ואמינה (במיוחד בתחום האחריות ותיקונים, לאור הבעיות שלפעמים צצות עם המכשיר הזה) באזור חיפה והקריות.

בהתחלה חשבתי לקנות מ-ELINE אבל ככל שקוראים עליהם יותר רואים דפוס שבו נראה כאילו הם מנסים להתנער מאחריות בכל מחיר.

מה דעתכם על Pelecom? למישהו יש נסיון איתם?

תודה אנשים.

פורסם

לדעתי האישית לא קיימת שום חנות סלולר במדינת ישראל שהייתי סומך עליה לגבי אחריות בעתיד. הייתי מעדיף לקנות מחו"ל ולא מחנות ישראלית.

פורסם
  • מחבר

בד"כ אני מסכים עם האמירה הזאת... אבל כרגע האפשרויות שלי להביא מחו"ל קצת מצומצמות.

חוץ מזה בנוגע למכשיר הספציפי הזה ההפרשים לא כל כך גדולים בין ישראל לחו"ל ועומדים על 400 שקלים בערך.

פורסם

זה לא קשור לכסף. גם אם הוא היה עולה יותר בחו"ל עדיין הייתי מעדיף לקנות משם.

פורסם

בחו"ל אחרי החזר מע"מ קניתי אותו ב-1600 ש"ח (גרסת ה-16), הפרש של 800 ש"ח. שום "אחריות" בארץ לא שווה את ההפרש הזה.

בנוסף, אם אתה לא מתכוון להתעסק עם רומים וצריבות, זאת תיהיה טעות לכבול את עצמך לעדכוני תוכנה מרונלייט (היבואן הרשמי) כי הם פשוט לא יגיעו.

הייתי מחכה למישהו שטס לחו"ל ומבקש ממנו.

פורסם

היי

Pelecom חנות מצוינת (לפחות בהוד השרון), ליפני שנה נישאר ל אמא שלי שבועיים לאחריות של המכשיר נוט 2 שהיא קנתה שמה .

רצה הגורל והיא קיבלה את המוות הפתאומי של המכשיר כלומר המכשיר ניכבה ולא נידלק יותר (בעיה ידועה של המכשיר שהיתה קיימת בגרסאת אנדרואיד 4.1.1).

הגענו לחנות והם אמרו שיבדקו, לאחר 3 יומיים אמרו לנו להגיע לחנות , כאשר הגענו אמרו שאי אפשר להציל את המכשיר ונתנו לנו מכשיר חדש מהקופסה (לא מחודש !!! חדש חדש).

זה לגבי אחריות וכדאי לציין את החנות הזאת שלא ברחה מלתת אחריות ונתנה עד הסוף.

בנוסף בחנות זאת וגם באחרות יש אפשרות לעשות אחריות דרך חברת קופל שמניסיון שלי זה מאוד משתלם (כבר פעמיים נישבר מסך ב NEXUS 4 של אשתי) וכל תיקון היה רק 200 ש"ח השתתפות עצמית.

המנוי עצמו הוא בערך 157 ש"ח לשנה אז ממש שווה לעשות ואז יש ראש שקט(במעמד הקניה החנות עושה את זה כי צריך אישור מעבדה שהמכשיר תקין), לגבי הטלפון LG G3 קניתי אותו לאישתי ליפני שבועיים משם (גירסאת 32 גיגה ) ,ואני יודע שהיא מאוד מרוצה , לגבי בעיית הריסטרטים לפי מה שהבנתי זה תוקן בשני העדכונים האחרונים שיצאו למכשיר , ואכן עם פתיחת המכשיר היו שני עדכונים לעשות, בכל אופן לאישתי עד אכשיו אין אפילו בעיה אחת איתו והיא ממש מרוצה מימנו מקווה שמידע זה יעזור :) .

פורסם
  • מחבר

Kurt, בארץ מקבלים רק עדכונים מרונלייט? לא מקבלים את העדכונים הרשמיים של LG?

- - - תגובה אוחדה: - - -

ואגב... מאיפה קנית את המכשיר ב-1600 שקל?

פורסם

לכל מדינה יש את סידרת העדכונים שלה, בנתיים ישראל עומדת בקצב כי לא היו עדכונים משמעותיים אבל המבחן האמיתי יגיע שאנדרואיד L תהיה זמינה למכשיר בעוד כמה חודשים, ואז יהיה אפשר לחכות למשיח מבחינת רונלייט.

אני קניתי בגרוזיה אבל בכל מדינה אירופאית המכשיר עולה סביב 580-570$ שמהם מקבלים לאחר מכן החזר מעמ של 17-18% בשדה התעופה.

פורסם
  • מחבר

כרגע אין לי אף אחד באירופה... יש לי אופציה מארה"ב עוד כמה שבועות, אבל שם המחיר עומד על סביבות 600$ ולפי מיטב ידיעתי אין מע"מ בארה"ב אלא מס מדינה שאותו אי אפשר לקבל חזרה. בנוסף יש את הבעיה שבארה"ב לא פשוט למצוא את המכשיר בגרסה הבינלאומית שלו וללא תוכנית.

אם אני קונה מכשיר בגרסה הבינלאומית ממדינה כלשהי (לצורך העניין גאורגיה) אז אני מקבל את העדכונים שמשוחררים לגאורגיה?

בנוסף, שאלה קצת לא בנושא...

הבנתי שגרסת ה-i היא היציבה ביותר (V10i global com), הגרסה קיימת למכשירים ישראלים או שצריך להוריד ולצרוב.

תודה אנשים.

פורסם

שים לב שאין מס מדינה בארה"ב אם מזמינים אונליין ושולחים למדינה אחרת (שאין בה סניפים של אותו עסק).

אם לדוגמה תזמין מ-B&H שנמצאים בניו יורק, ותיתן כתובת למשלוח מחוץ לניו יורק, לא תחוייב במס כזה.

פורסם
  • מחבר

Unavoidable... ידוע, תודה. וזה מה שבאמת חשבתי לעשות, אבל ב-B&H המחיר הוא 620$ שיוצא בערך 2300 שקל. אין החזר מע"מ נוסף מעבר לזה לפי מיטב ידיעתי.

המחיר בארץ הוא קצת פחות מ2700 שקל. בשביל 300 ומשהו שקל אני לא בטוח שהטרחה שווה את זה. בשביל 800 שקל כמו שKurt אמר... בהחלט כן.

פורסם
לכל מדינה יש את סידרת העדכונים שלה, בנתיים ישראל עומדת בקצב כי לא היו עדכונים משמעותיים אבל המבחן האמיתי יגיע שאנדרואיד L תהיה זמינה למכשיר בעוד כמה חודשים, ואז יהיה אפשר לחכות למשיח מבחינת רונלייט.

אתה מאוד אופטימי.

ל G2 הגיע הקיטקט רק 5 חודשים לאחר שגוגל שחררה אותו. (הראשונה היתה vodafone הגרמנית אם זכור לי נכון) וקיטקט עוד היה עדכון קטן יחסית למה שתהיה גרסת L. ב L יש שינויים רבים בממשק, ש LG גם יהיו חייבים לבצע בממשק שלה.

רונלייט אומנם הוציאו באיחור של חודש וחצי-חודשיים נוספים. לזכותם יאמר שהגרסה שהם שחררו כבר הגיעה עם knock off ופחות באגים, יחסית לגרסה הראשונית ששוחררה בעולם.

פורסם
Unavoidable... ידוע, תודה. וזה מה שבאמת חשבתי לעשות, אבל ב-B&H המחיר הוא 620$ שיוצא בערך 2300 שקל. אין החזר מע"מ נוסף מעבר לזה לפי מיטב ידיעתי.

המחיר בארץ הוא קצת פחות מ2700 שקל. בשביל 300 ומשהו שקל אני לא בטוח שהטרחה שווה את זה. בשביל 800 שקל כמו שKurt אמר... בהחלט כן.

כנראה שמארה"ב הפרש המחירים באמת לא מצדיק. הגרסה הציינת היא באמת היציבה ביותר עד כה (חיי סוללה השתפרו משמעותית) אבל יש צורך לצרוב אותה ידנית.

אתה מאוד אופטימי.

ל G2 הגיע הקיטקט רק 5 חודשים לאחר שגוגל שחררה אותו. (הראשונה היתה vodafone הגרמנית אם זכור לי נכון) וקיטקט עוד היה עדכון קטן יחסית למה שתהיה גרסת L. ב L יש שינויים רבים בממשק, ש LG גם יהיו חייבים לבצע בממשק שלה.

רונלייט אומנם הוציאו באיחור של חודש וחצי-חודשיים נוספים. לזכותם יאמר שהגרסה שהם שחררו כבר הגיעה עם knock off ופחות באגים, יחסית לגרסה הראשונית ששוחררה בעולם.

אני אופטימי בגלל XDA, לא דיברתי על הרום הרשמי של LG. אתה צודק שלפני אמצע 2015 אין מה לדבר.

- - - תגובה אוחדה: - - -

-משום מה האתר לא נותן לי לערוך את ההודעה-

באופן אישי, הייתי מביא מחו"ל גם בשביל הפרש של 100 שקל, מאחר ואיבדתי אמונה בנותני השרות הסלולריים בארץ. אם לרכוש בארץ יתן לך "שקט" אתה מוזמן, מי יודע אולי תיפול על צדיק בסדום.

פורסם
  • מחבר

תודה Kurt. אבל לפי מה שהבנתי זו אחת הגרסאות שכן הגיעו לארץ... אני טועה?

למה לצרוב ידנית אם זה אמור להיות בעדכונים שמסופקים?

אני לא ממש מכיר את המכשיר הזה לעומק, כשאקנה אותו אשמח לקבל ממך הסברים יותר מעמיקים ולהיעזר בידע שלך.

תודה אנשים.

פורסם
לכל מדינה יש את סידרת העדכונים שלה, בנתיים ישראל עומדת בקצב

זה לא ממש נכון. בעדכון קיטקט ל-G2 רונלייט משכה את העדכון ללא שום סיבה נראית לעין במשך כ-חודשיים תמימים (נצח בתחום הזה) לעומת שאר העולם ובאופן אירוני גם לעומת אנשים שקנו את אותו מכשיר בחנויות פרטיות עם יבוא מקביל. זה היה פשוט מגוחך שהם מתהדרים בעדכונים שלהם כאלמנט שאמור לשכנע אנשים לקנות מיבואן רישמי, ובסוף הם מושכים את העידכון סתם פשוט סתם במשך חודשיים שלמים בלי שום סיבה ובתירוצים עלובים ומגוחכים, אפילו בלי תאריך יעד מסודר אלא עם הצהרות חוזרות ונשנות ודחיות חוזרות ונשנות. פשוט שירות מחפיר.

כמו שאמרתי אני מעדיף לשלם אפילו יותר (!) ולקנות בחו"ל מאשר לקנות בישראל. אפילו מיבואן רישמי ובטח ובטח שמחנות פרטית שברוב המקרים אפילו מטען מקורי לא תיתן לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים