עבור לתוכן

עזרה| בחירת סמארטפון

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מתלבט כבר מספיק זמן איזה סמארטפון לקנות וצריך עזרה עם כמה נתונים.

קודם כל אני מחזיק באייפון 4S כבר למעלה משנתיים וכמו שאתם מבינים חייב להיפטר ממנו כבר.

מבחינת הפרמטרים הבאים:

* גודל מסך (מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן ודומה לאייפון)

* חיי סוללה (בתור מתוסכל אייפון 4 חייב לשרוד יום שלם בלי מטען בכיס)

* נפח (32 ג'יגה ומעלה)

בגדול אני מתלבט בין הנקסוס 5 / הG3 / ה ONEPLUS ONE/ ועכשיו לאור היציאה של האייפון 6 אפשר להכניס גם אותו למשוואה.

אז מבחינת איכות/מחיר מה מומלץ?

ובלי קשר, כמה כאב ראש זה להעביר את כל מה שיש לי על האייפון (אנשי קשר תמונות וכו') למכשיר אנדרואיד?

תודה!

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום, לא הבנתי איך המכשירים שציינת קרובים לגודל של האייפון 4S, ה1+1 וה-G3 גדולים באופן משמעותי לכן עדיף שתאחוז בהם ותראה אם אתה מסתדר, אני יכול להגיד לך מניסיון אישי שה-G3 לא מתאים לכולם בגלל הגודל והגב המעוגל מעט שמקל על ההחלקה. כל מכשירי האנדרואיד שציינת הם אופציות מצוינות. אתה יכול להוסיף כאופציה גם את ה-G2 שהסוללה שלו מחזיקה מעמד יותר טוב מאשר ב-G3 (אין מסך QHD שטוחן את הסוללה)

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שאני רוצה גודל כמו האייפון אבל שעדיף שיהיה כמה שיותר קטן מבין האופציות האלה. החזקתי כבר את המכשירים וראיתי אותם..

מה ההבדלים המשמעותיים בין הנקסוס/G3/ONEPLUS ?

פורסם

nexux 5- אין אפשרות להחליף סוללה ולהרחיב את הזיכרון.

1+1- אי אפשר להרחיב את הזיכרון (אפשר להחליף סוללה)

G3- אפשר להחליף סוללה ולהרחיב את הזיכרון.

nexus- עדכונים מהירים מגוגל

1+1- עדכונים מהירים מ cyanmod (בגרסה המתאימה)

G3- לחכות לעדכונים מרונלייט / חברות הסלולר או לצרוב גרסה אחרת.

חיי הסוללה בנקסוס 5 ממוצעים אך עם משתמשים בסוללה חיצונית נטענת לא אמור להוות בעיה. ב-G3 ממוצעים+ בעקבות המסך הQHD שאוכל את הסוללה בכיף. ו1+1 אין לי כוח לבדוק.

הכי פשוט וכדאי זה להריץ חיפוש בגוגל עם שמות המכשירים vs ותמצא השוואת שיעזרו לך.

פורסם
  • מחבר

ומה מבחינת נפח זיכרון? ומחיר?

פורסם

ב-1+1 הסוללה לא נשלפת.

אין אותו להרבה אנשים, אבל בביקורות הוא מרשים ביותר, סוללת 3100 מיליאמפר \ שעה ומסך 1080P ולא 1440P הזללן של ה-LG (לא שמים לב להבדל בחדות, בצפיפויות האלה זה כל כך מיותר)

כמשתמש אייפון, המסך של ה-G3 נראה מאוד מאוד כהה. התאורה חלשה למדי והכיוונון האוטומטי "קמצן" ואם המכשיר יתחמם יגביל אותך בבהירות.

איכות הרכבה - אייפון לוקח, אין שאלה. אם אתה רוצה אנדרואיד באותה רמה, שקול את ה-HTC One M8 אבל הוא קצת מאסיבי וכבד, וללא סוללה נשלפת (אבל עם כרטיס זיכרון) לעומת האייפון הדקיק.

לדעתי או 1+1 או אייפון 6.

שניהם מכשירים "באפלה" יחסית, לכן כדאי לחכות (לאייפון 6 שייצא וייסקר)

נערך על-ידי Ymac

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים