פורסם 2014 בספטמבר 1111 שנים מה נשמע?אני מחפש נייד שיאכל משחקים בשנים הקרובות בסביבות ה-800 דולר מארהב (אם יש חריגה קטנה והיא באמת שווה את זה, אל תהססו להציע..)* מטרות המחשב?עיבוד תמלילים, קצת סרטים ובעיקר משחקים, בערך כל משחק שאפשר לזרוק עליו.* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?אני פתוח ל15.6 או ל17.3. אין לי העדפה מיוחדת, אני גם בכלל לא מכיר את השוק.. מעריך שאני מעדיף קצת 15.6.* רזולוציית המסך?לא נורא קריטי, גם תלוי בגודל המסך.. הוא גם אמור להתחבר לטלויזייה עבור המשחקים.* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם יש מקלדת מוארת זה בונוס נפלא.* משקל רצוי?לא קריטי, כמובן עדיף כמה שפחות..* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)רצוי כמה שיותר. לפחות שעתיים וקצת* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רק hdmi שזה כבר סנטדרט..* Bluetooth?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא קריטי. אם יש משהו בתקציב שכולל ssd יהיה עדיף מן הסתם.* כונן אופטי?אין צורך* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר בלי עדיף* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע)?אין.הבנתי שה-aspire v3-772g-5413 הוא מצוין. מישהו מכיר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.