עבור לתוכן

לפני קניה של נוט 3...

Featured Replies

פורסם

שלום!

הטלפון S2 שלי כבר עושה הרבה בעיות והגיע הזמן לשדרג הרבה זמן חיכית לזה כדי לקנות לעצמי נוט נחמד

עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לקנות נוט 3 או לחכות לנוט 4 שיצא בחודשם הקרובים

מה אתם הייתם עושים?

התקציב שלי הוא 3K והבעיה שלי היא שיהיה לי קשה לסחוב עם הטלפון הנוחכי תקופה של חודש+- (הוא נתקע המון נכבה וקופא וזאת לא בעיה תוכנתית)

בגלל זה אני מתלבט מצד אחד אולי אני יקנה את ה4 שהוא יצא אם הוא לא יהיה ממש יקר ומצד שני המחיר של ה 3 ירד אבל הוא גם דיי מיושן כבר

מה אתם הייתם עושים אני ישמח לשמוע את השיקולים שלכם

והאם יש מכשירים דומים במחיר נמוך יותר?

תודה רבה!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני במקומך הייתי מנסה לשרוד עד שהנוט 4 יהיה מושק בארץ, תחילה יהיה לו מחיר מאוד יקר אין ספק, אבל המחירים של הנוט 3 ירדו.

מבחינת מכשירים דומים, הכי קרוב זה הHTC ONE MAX http://www.ncixus.com/products/?sku=96201&vpn=BX80646I54690&manufacture=Intel&promoid=1342 שהוא טיפה יותר זול, אבל אפילו בתור חובב HTC המכשיר הזה לא הכי מוצלח, חלש חומרתית ומעוצב לא טוב, גדול מדי.

האפשרות השנייה היא הLG G3, למרות שאין לו שום שם מפוצץ המצביע על גודל המסך, המסך שלו הוא 5.5 לעומת 5.7 בנוט, הפרש די קטן ואני בספק אם תשים לב אליו. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=879082 כמו כן, המחיר לגרסאת 16 GB הוא זול יותר, יש לך גם את גרסאת ה32GB שהיא גם בעלת 3GB לעומת 2GB, לא חוויתי על בשרי את ההבדל בין שתי הגרסאות, זה כבר צריך להיות שיקול שלך. אופציה נוספת היא לרכוש את המכשיר (כל אחד מבין אלה שהצעתי) ביד 2, ני לא מדבר דווקא על מכשירים משומשים, ביד 2 יש הרבה אנשים שמוכרים מכשירים חדשים בקופסא במחירים נמוכים יותר מהחנוות. אני בעצמי חששתי בהתחלה מזה אב לקניתי לעצמי משם את הHTC ONE M8 ואין לי שום תלונות, בדיוק אותו המכשיר ההבדל היחידי הוא שחסכתי כמה מאות שקלים . במיוחד ל LG יש הרבה מוכרים, שווה להסתכל (אבל כדאי לוודא שהמכשירים חדשים בקופסא סגורה)

פורסם
  • מחבר

תודה אבל כבר קניתי את הנוט 3 באילת ככה שיצא לי יותר זול

לא יכלתי להמשיך עם מכשיר שהיה לי

אני חושב שעשיתי בחירה טובה בכל מקרה תודה רבה לך!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים