עבור לתוכן

מתלבט בין 4 טאבלטים של 10"

Featured Replies

פורסם

שלום, אני צריך את עצתכם בבחירת טאבלט. יש לי את האפשרות שחבר יביא לי אותו מארה"ב. האפשרויות הם:

1. נקסוס 10 32 ג'יגה. עולה כרגע באמאזון 460$

2. גלקסי טאב S מסך 10.5 16 ג'יגה. עולה כרגע באמאזון 490$

3. סוני אקספריה Z2 עם 16 ג'יגה. עולה 505$

4. אייפד איר 9.7 עם 32 גי'גה. עולה כרגע 535$

מה אתם אומרים?

פורסם

נקסוס 10

פורסם
  • מחבר

למה?

פורסם

הוא הטוב מביניהם.

פורסם
  • מחבר

קצת מבאס אותי לקנות מכשיר מ 2012 שבשביל עוד 30 דולר אני יכול לקנות אחד חדש מ 2014

פורסם

עד כמה שאני יודע, ה-Z2 עולה על הנקסוס ועדיף עליו.

בתור בעלים של נקסוס 10, הוא ממש לא חף מבעיות.

פורסם

זה תלוי מה השימוש ומה הדרישות שלך. קביעה חד משמעית כמו שעשו פה היא מגוחכת.

חיצונית למשל, האייפד אייר הוא המרשים ביותר. ואם הייתי צריך טאבלט בשביל להציג לדוגמה פורטפוליו נייד ללקוחות פוטנציאליים, הייתי בוחר אותו ללא ספק.

פורסם
  • מחבר

אני פחות מעדיף אפל כי אני חובב אנדרואיד, פשוט ממליצים עליו המון

בנוסף לכך הוא הכי יקר

מה שדיי משאיר אותי עם ההתלבטות בין הסוני לטאב

פורסם

אני הייתי פוסל על הסף כל מה שסוגר אותי בגן של אפל, או מאלץ אותי להשתמש באייטיונס...

אם זו לא בעיה, ipad הוא בהחלט אפשרות מצוינת.

תגדיר מה הצרכים שלך, יהיה קל יותר להמליץ.

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד שירדתי מהאופציה של אפל

הצרכים שלי זה בעיקר סרטים ואינטרנט

אבל עם כבר אני קונה טאלבט, אני רוצה להשקיע ולקנות אחד עם נתונים טובים (במיוחד שאני יכול להביא אותו במחיר זול)

מבין הטאלבטים של האנדוראיד, על איזה היית ממליץ?

פורסם

האם אתה מתכוון לחבר את הטאבלט לטלוויזיה ב-HDMI לצפייה בסרטים, או לצפות ישירות בטאבלט?

האם חשוב לך ממשק בעברית?

אני שואל משום שאלה החסרונות של הנקסוס 10.

פורסם

אין בעיה לצפות בסרטים על אייפד אייר. אני עושה את זה כל הזמן בנסיעות. מורידים אפליקציה בשם VLC, מעבירים סרט דרך iTunes וזהו.

בשוק הסלולר אפשר לטעון שפל איבדו את מגע הקסם, אבל בשוק הטאבלטים אין מכשיר מתחרה אחד בשוק שנותן חבילה כל כך טובה כמו אייפד אייר. אייפד אייר מציע איכות הרכבה מצויינת, עיצוב מעולה, משקל נמוך מאוד, סוללה חזקה, זמן טעינה קצר, ביצועים מצויינים, מגוון אדיר של אפליקציות מותאמות למסך גדול, ביקוש גדול בתור מוצר משומש ומגוון עצום של מוצרים נלווים.

מצד שני אין אפשרות להרחיב זיכרון (גם לא בנקסוס 10) ולכן חייבים לקנות נפח 32GB+ כי 16GB לא מספיק לכלום (במיוחד אם רוצים לראות סרטים) ו-GPS מקבלים רק בדגם עם אנטנה LTE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים