עבור לתוכן

איזה אנדרויד NEXUS 7 תומך?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות טאבלט 7 אינצ שייתמוך בגירסה הכי חדשה של אנדרויד(בלי להתקין רומים או רוט).

אני רוצה את הטאבלט בשביל לפתח משחקים עליו ולכן אני רוצה את מערכת ההפעלה החדשה ביותר.

יש לי פלאפון אנדרויד(NOTE 1) אבל הוא לא תומך מעבר לICS וכשהתקנתי עליו ROM של גירסה חדשה יותר נהיו לי תקלות עם המסך.

השינמוך פתר את הבעיות עם המסל בNOTE 1 אבל אז יש לי פחות אפשרויות בתור מפתח.

מצאתי את הטאבלט הזה: http://www.gomobile.co.il/asus-google-nexus-7-2013-16gb-wi-fi-only

האם הוא תומך במערכת ההפעלה החדשה ביותר של אנדרויד? (מה גם שיוצא עכשיו ANDROID L או משהוא כזה?)

פורסם

כל הכשירים של גוגל תומכים בגירסות האחרונות שלהם וככה גם הNEXUS הוא מעודכןד ל4.4.4 מדי תקופה (של כמה שנים) גוגל מודיעה שהיא לא מעדכנת מכשירים X\Y אבל מאמין שעד אז אתה כבר תעבור מכשיר.

פורסם
  • מחבר

טוב זה קצת מבלבל הNEXUS 7 כי יש גירסה אחת עם רזולוציה של 1920x1200 ואחת עם 1280x800

הראשון הוא LTE אבל החנויות לא תמיד מציינות את זה.

קניתי את הראשון.

פורסם

אין מה להתבלבל אחד זה דגם ישן יותר 2012 השני חדש יותר 2013 בשני הדגמים יש גם WIFI וגם 3G/LTE.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

ממה שראיתי יש שלושה דגמים. אחד של 2012 ושניים של 2013 כאשר באחד של ה2013 יש רזולוצייה של 1920X1200 ושני האחרים 1280X800.

אלא אם כן יש אי דיוקים במה שהמוכרים כותבים.

פורסם

לא ,יש שני דגמים של 2013 , אחד WIFI בלבד , מכונה Flo , והשני עם מודם LTE בנוסף שמכונה DEB .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים