עבור לתוכן

ממי אתה מרוצה כספק סלולרי זול, ואיך הוטמובייל ביתי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מחפש ספק סלולרי עם אינטרנט אמין ומהיר, לא יקר,( רצוי עם שירותי (GPS.אני לא מרוצה מנטויז'ן כ-ספק אינטרנט ביתי.

הוטמובייל מציעים לי באם אהיה לקוח סלולרי שלהם- לקבל ללא תשלום אינטרנט ביתי ADSL עד 100 מגה ע"י חברת בת שלהם-"הוט.נט"

א. איך הם כ-ספק סלולרי? כולל קליטה ברחבי הארץ, אמינות ושירות

ב. איך הם כ-ספק אינטרנט ביתי,כולל אמינות ושירות?

ג.ממי אתה מרוצה כספק סלולרי זול ,דרך מי כדאי לעשות קו ?

ד.ומאיזה ספק אינטרנט ביתי ADSL בפחות מ-70 ש"ח את/ה מרוצה?

תודה

פורסם

א וב . הוט מצוינים מבחינת איכות הרשת.

בקטע של השירות זה לא הפתעה שהוט לא חזקים בתחום , אבל זה לא באמת משנה.

ג.עניין שלך. אני לא מרוצה מגולן מבחינת האינטרנט בחלק מהאזורים , אבל הם זולים מאד.

ד.שוב עניין שלך.אל תשלם יותר מ30 שקל לספק.

אם אתה בוחר בהוט בשביל הסלולרי , אז תשתמש בספק שמגיע לך בחינם.

פורסם

במשפט אחד - תצטרף להוט מובייל. הסלולרי שלהם סבבה לגמרי.פרט לפעמים נדירות מאוד שאנשים התקשרו אליי ואמרו לי שלא הצליחו להשיג אותי כי לא הייתי זמין (והמכשיר היה דלוק עם קליטה) לא הייתה לי שום בעיה. האינטרנט מהיר, שומעים טוב בשיחות וגם הקליטה בסדר גמור.

הוטנט אפילו יותר טובים - אין ניתוקים, ואני תמיד מקבל את מלוא מהירות ההורדה וההעלאה. אני כבר לא ממש משחק במחשב אז פינגים לא בדקתי. לא הייתה לי בעיה איתם אף פעם (חצי שנה אצלם).

המחיר של הוט מובייל הכי משתלם בשוק ללא ספק אם אתה צריך גם ספק אינטרנט....

(ד"א, שלא תחשוב שאני שתול של הוט או משהו כזה - דווקא הטלפון הקווי שלהם לא משהו, יש לא מעט ניתוקים ורעשים בקו)

בהצלחה :)

פורסם

גם אני בHotMobile כמה חודשים והכל טוב ולגבי מה שwertuy תיאר כבר נתקלתי בזה אצל אנשים שנמצאים גם בסלקום בכל מקרה לי זה לא קרה לפעמים האדם שמתקשר לא שם לב גם למצב אצלו אם יש קליטה או אין ולא חסר כאלה שאצלהם אולי יש בעיה ולא מבינים, וגם לא יודעים מה זה 2G/3G/4G וחושבים שחבילות ללא הגבלה אומר שאין הגבלה גם באינטרנט ולא קולטים שאחרי שייגמרו את הנפח באותו החודש ואז ינסו לשלוח משהו כמו סרטון קטן זה ייקח הרבה זמן.

לגבי HotNet בקושי ניסיתי אותם ואישית אני עדיין מעדיף את בזק בינלאומי אבל גם HotNet טובים רק שהPing אצלהם מעט יותר גבוהה ולמי שלא משחק ממילא זה לא משנה כ"כ אז כבר עדיף HotNet וזהו.

נערך על-ידי rony2

פורסם

אני מרוצה מאוד בהוט מובייל - קליטה מצוינת בכל מקום שאני נמצא בו (אזור ירושלים).

הוט נט - מעולה. יש לי 100Mb ולא חוויתי אצלם בעיות, המהירות מקסימלית ויציבה. טורנטים על מהירות מקסימלית.

פורסם

ולעומת זאת, לפני שנתיים התחברתי להוט מובייל בגלל שהיו 3 חודשים חינם, לא נשארתי את שלושת החודשים..... גר בין י-ם לתל אביב על כביש 1.

היה לי את הוטנט במשך 4 חודשים בדירה שכורה והיה אחלה, מעביר את ההורים שלי בימים הקרובים גם להוטנט.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש לי הוט מובייל כבר כמעט שנה.

לאחורנה הוט עברו מתשתית פלאפון לאורנג' ומאז האינטרנט בקושי מתפקד.

מעבר לזה סך הכל הקליטה שלהם טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים