עבור לתוכן

נקסוס 5 ב-1,600 ש"ח. מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

נמאס לאחי הגדול מאפל, והוא חושב לרכוש מחר נקסוס 5 ב-1,600 ש"ח.

מה דעתכם?

יש למישהו את המכשיר הזה? איך הוא?

ברור לי שיש מכשירים הרבה יותר טובים ממנו בשוק אבל גם במחיר הרבה יותר גבוה.

השאלה האם הם שווים את ההשקעה?

ובכלל...

מה לפי דעתכם הסמארטפון שהכי משתלם לקנות כיום בשוק?

תודה.

פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת למה?

מה ההיתרונות של ה-G2 על פני הנקסוס 5?

פורסם

הכי קריטי לדעתי לפחות זה הסוללה. יש הבדל עצום ביניהם. בנוסף המסך גדול יותר ב 0.2 אינץ'. והמצלמה 13 מה פיקסל לעומת 8. וההבדל במחיר רק 100 שקל. לדעתי אם כבר להשקיע סכום כזה אז ללכת על ה LG G2

פורסם
  • מחבר

תודה על היעוץ, אז באמת הוחלט שבמחיר הזה שווה לרכוש G2.

עכשיו השאלה האחרונה שנשארה לפני קניית המכשיר היא האם עדיף את ה-G2 או אולי עדיף להוסיף בערך 1,000 ש"ח ולקנות את ה-G3 או S5.

אשמח האם הקפיצה במחיר שווה את זה.

שוב תודה :-)

פורסם

זה אינדיבידואלי, אם אין לך בעיה להוציא סכום נכבד על מכשיר סלולרי לך על זה אני מבטיח שמידה ואתה יודע כיצד לנצל מכשיר אנדרואיד עד הסוף אתה תהנה מכל רגע. אך במידה ואתה לא חייב את המכשיר הכי חדיש ולא משחק במשחקים עתירי גרפיקה אני לא רואה סיבה טובה עבור הדור האחרון. ישנו שיפור במצלמה כן... אבל עדיין המצלמה ב-G2 בסדר גמור, שיפור במעבד... יש אך קטן מאוד.... מסך Quad HD... יש בלאו אין תכנים מתאימים וגם מסך בעל רזולוצייה גבוהה כ"כ בלי עליית נפח הסוללה מבטיח ביצועי סוללה טובים אך לא מעולים כמו ב-G2. בכל מקרה אני מזהיר אותך מראש שיש מספר לא מבוטל של חבלי ילדות ל-G3. לא שומעים טוב בשיחה, מכשיר שנכבה לבד. ורק ע"י עדכון תוכנה הבעיה הומרה לריסטרטים, לחלק סידר לגמרי ולחלק לא שינה כלל. יש דיון מלא על כך ב-XDA.

מקווה שעזרתי מעט :)

פורסם

לדעתי - אל תקנה את ה-G3. הפורומים מלאים בדיווחים על התחממות, ריסטרטים וכו', זה עניין של מזל על איזה מכשיר אתה נופל.

ה-G2 מכשיר מצוין והמחיר שלו ממש אטרקטיבי. הסיבה היחידה לא לקנות אותו היא אם מאוד חשוב לך מכשיר בעל עמידות למים ואבק. אישית, בשביל זה לא הייתי משקיע עוד 1000 ש"ח.

ל-G2 יש חיסרון שעלול להפריע למתי מעט: צילום הוידאו בלילה ממש גרוע, המצלמה מתקשה להתפקס. לרוב המשתמשים זה לא קריטי, אני מניח. אם צילום לילה חשוב לך, הייתי נמנע. אם לא - הייתי הולך על ה-G2.

פורסם

רק לציין: LG G3 לא עמיד במים

פורסם

כן, כמובן. לא התכוונתי אליו כשציינתי את זה.

פורסם

הבנתי את זה, הציון לא היה עבורך לא רציתי שיתבלבל. (וזה למה לא רשמתי תיקון)

פורסם
  • מחבר

וואוו תודה על כל המידע החיוני.

אני אעשה שיקול אם עדיף את הG2 או להוסיף 1,000 ש"ח ל-S5

תודה לכם בכל מקרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים