פורסם 2014 באוגוסט 2111 שנים שלום לכולםאני לא מבין הרבה בטלפונים ניידיםאיזה מכשיר ודגם כדאי לי לקנות, אם אני צריך את כל הדברים הבאים:,מחפש מכשיר עם מסך גדול , שהוא אמין וטוב בצילום(רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט) בקליטת שיחות וגלישה, ובסוללה 1.מחיר בסביבות ה-1200-16002. מצלמה לפחות 8 מגהפיקסל, שאפשר לצלם בה עמוד( או חצי עמוד) שבספר.רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט3.אחריות שנתיים4. אמין 5.סוללה שמחזיקה להשמיע MP3 כמה שעות 6.הקלטה באיכות סבירה7אפשרות לכוון את הבהירות והכהות של המסך8.מסך גדול (או גדול יחסית)כמו-כן- האם את/ה מכיר/ה חנות אמינה ולא יקרה באיזור פ"ת וסביבתה? S4 לא טוב לי כי ב-1600 אצטרך לקחת משומש.G2 לא טוב לי כי לא רוצה סוללה מובנית שלא יכול להחליףמישהו כתב לי נגד S3. מה הבעיה ב S3? לא צריך משחקים
פורסם 2014 באוגוסט 2211 שנים מה זה "מסך גדול"? 5.5"? לגבי האחריות- אם תקנה מיבואן רשמי כלשהו מכשיר עם הדרושות שלך, תקבל (בד"כ) 2 או 3 שנות אחריות. הבעיה שהמחיר יהיה יחסית גבוה למחיר של המכשיר בשוק היבוא המקבילי (וכנראה יחרוג מהתקציב שלך). לעומת זאת אם תקנה בחנות פרטית תקבל בד"כ רק שנה אחריות שלהם. במקרה כזה תצטרך לבחור מקום אמין שאתה יודע שלא ינפנפו אותך במידה ותצטרך לממש את האחריות.לגבי המכשיר- תראה אם galaxy grand 2 עונה על הדרישות שלך.
פורסם 2014 באוגוסט 2611 שנים מחבר אנשים, אשמח לשמוע - איך: galaxy grand 2 איך נקסוס 5מה לא טוב ב גלקסי S3?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.