עבור לתוכן

Galaxy s5 vs Xperia z2 vs HTC m8

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

קרוב משפחה שלי נמצא בארה"ב ומתלבט בין השלושה.

אני יודע שהיו עשרות ואולי מאות של דיונים דומים, אך בכל זאת אין לי זמן ויכולת כרגע לקרוא את כל הדיונים.

לכן אני מעלה שוב את השאלה ואשמח לקבל תשובה נוקבת או תשובה שלפחות תצמצם את האפשרויות לשתיים.

רוב השימושים שלו הם ביישומי רשת (קרי גלישה וקריאת טקסטים/כתבות וכו') צפייה בסרטונים, מעט משחקים וכמובן שיחות טלפון.

כמו שאתם שמים לב, השימושים לא חריגים, אך הוא רוצה לקבל את הטוב ביותר שיש בשוק כרגע.

אשמח לקבל הצעות וחוות דעת.

תודה מראש

פורסם

אהלן.

חזרתי מארה"ב לפני שבועיים וקניתי שם xperia z2.

אני לא מומחה, אך ביררתי המון זמן לפני הקנייה כשהתלבטתי בין ה-LG G3 לבין ה-Xperia Z2.

הטלפון הוא חית כיס אימתנית - 3GB Ram מעבד snapdragon801 2.3GHZ ומסך full hd 424ppi.

הוא חסין מים (חצי שעה עד מטר וחצי במים מתוקים), והממשק נוח ונקי יחסית.

מצלמה של 20.7 מגה פיקסל.

אני נהנה ממנו מאוד ומרוצה מהקנייה.

בעיקרון, כל הטלפונים שציינת מיועדים לשוק הגבוה והם מעולים.

מהטלפונים שציינת הייתי מתמקד ב-xperia Z2 וב-htc m8.

אם יש לך זמן צפה בסרטונים הבאים:

נערך על-ידי gal651

פורסם

אני רואה את זה ככה:

M8 מוביל מבחינת סאונד וגרוע מבחינת צילום (יחסית למתחרים - סה"כ המצלמה כנראה סבירה), S5 מוביל מבחינת צילום ובעל סאונד סביר, Z2 באמצע - יש לו מצלמה טובה ורמקולים טובים (וקדמיים כמו ב-M8).

הבדלים בעיצוב ובחומרים - גוף האלומיניום של ה-M8 לעומת גופי הפלסטיק החסינים למים ולאבק של שני האחרים. מבחינת גודל כולם דומים וההבדלים בגדלים בין המסכים זניחים, רק שכפתורי הניווט של ה-S5 לא נמצאים על המסך, מה שגם תורם ליותר שטח תצוגה בפועל.

הביצועים של כולם דומים. זמן הסוללה של ה-Z2 ארוך יותר.

זה בקיצור וממש בפשטנות, יש עוד כל מיני הבדלים ופיצ'רים קטנים, שימושיים ושימושיים פחות. (חיישן IR, מצלמה קדמית טובה יותר, מד דופק, חיישן טביעת אצבע...)

(עריכה) עוד פרט: הממשק של ה-M8 ככל הנראה יותר מהיר וחלק ("snappier") משל ה-2 האחרים. גם הצילום יותר מהיר.

אגב, אני אישית החלטתי לקנות את ה-M8 (בקרוב) בעיקר בגלל הסאונד והעיצוב, אלו דברים שכיום יותר חשובים לי מאיכות צילום או מעמידות למים. הייתי בכיף מחכה ל-HTC הבא (כי אני מרייר על הרמקולים שלהם כל פעם מחדש), שכנראה יהיה עם מצלמה טובה יותר, אבל המכשיר הנוכחי התחיל לגסוס אז אין זמן :)

נערך על-ידי Unavoidable Encounter

פורסם

איפה ה-G3 בהשוואה שלך?

בכל אופן אין דבר כזה "תשובה נוקבת", אחרת כל העולם היה קונה טלפון אחד וכל שאר החברות היו פושטות את הרגל.

זה תלוי מה יותר חשוב לך, לכל מכשיר יש יתרונות וחסרונות.

באופן אישי אני חושב שהחיסרון הכי גדול של ה-M8 (וגם של ה-G3) זה שהוא לא עמיד למים כמו ה-S5 וה-Z2.

אני לא רואה את עצמי מתפשר על הפיצ'ר הזה במכשיר הבא שלי, וממש מעצבן אותי שעדיין מוציאים מכשירים כאלה בכלל.

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

בהשוואה שלי?

פותח הדיון לא ציין אותו אז לא התייחסתי, אבל בכל מקרה לפי כל מה שקראתי ה-G3 נראה לי מכשיר מעולה, פרט לפאק אחד: הוא מתחמם יותר מדי לעתים קרובות, מה שגורם להורדה אוטומטית של בהירות המסך. ראיתי הרבה דיווחים כאלו, אבל עדיין לא ברור לי אם זו תופעה גורפת או לא. אם התופעה הזו לא הייתה קיימת כנראה שהייתי הולך עליו למרות הרמקול האחורי שלו (רמקול איכותי, אבל עדיין אחורי).

פורסם

מין הסתם זה לא היה מופנה אליך.

אגב את הקטע המעצבן עם בהירות המסך והחימום אפשר לבטל עם אפליקציה פשוטה שקיימת ב-play store.

פורסם

אבל אם אתה מנטרל את המגבלה הזאת, סביר להניח שאתה גם מסתכן ברמת חום שתפגע במכשיר. לא?

פורסם

לא יודע, נשמע לי כמו חרטה.

אני עם G2 ורום של G3 אז השטות הזאת הגיעה גם אליי יחד עם הרום, אחרי שברום המקורי של ה-G2 זה לא קרה מעולם (כלומר זה משהו שהם הוסיפו רק ב-G3).

כל פעם שהוא ממש טיפה בשמש עם קצת מאמץ (לדוגמה, כשהוא באוטו עם וויז) אז הוא מתאום מתבכיין.. נו מה.

ביטלתי את השטות הזאת עם אפליקציה קטנה (דורשת רוט כמובן) ואז הוא חזר להתנהג רגיל.

אני לא יודע איך זה ב-G3 ה"אמיתי" אבל אם הוא פעל גם על ה-G2 שלי כשהוא "התחמם" ועל ידי כך הוכיח שזה חרטה, אז אני מניח שמדובר בחרטה גם עם ה-G3.

פורסם

באם כבר אתם מדברים על זה, ביום שבת הזה הייתי בטבריה, היה ממש חם והטלפון התריע על התחממות וכיבה את עצמו, החלק האחורי שלו היה פשוט לוהט ברמה שאי אפשר היה לשים את האצבע.

נגעתי במכשיר S5 של חבר והוא היה חמים אך ממש לא רותח, בקיצור מבאס.

עמרי בשביל לבטל את השטות הזו בG3 ה"אמיתי" חייב רוט נכון?

ומה שמה של האפליקציה שמבטלת את הנמכת בהירות המסך?

נערך על-ידי idanmal

פורסם

באופן אישי אני חושב שהחיסרון הכי גדול של ה-M8 (וגם של ה-G3) זה שהוא לא עמיד למים כמו ה-S5 וה-Z2.

אני לא רואה את עצמי מתפשר על הפיצ'ר הזה במכשיר הבא שלי, וממש מעצבן אותי שעדיין מוציאים מכשירים כאלה בכלל.

אז יש את הסרטונים הבאים לדוגמה:

זה די מרשים...

כמו שזה נראה, אין ספק שהיצרניות השקיעו בעמידות למים של המכשירים האלה. מעניין למה הן לא טורחות לשווק אותם ככאלה... אפילו אם הם לא עומדים באותם לחצים או אורכי זמן כמו המתחרים, זאת עדיין עמידות לא רעה בכלל, והרבה אנשים לא מודעים לזה.

נערך על-ידי ThePorscher

פורסם

זה מרשים, אבל העובדה שהם לא נהרסים כליל תוך שעה-שעתיים לא אומרת שלא קורה להם כלום בזמן הזה (נזק איטי ומצטבר), או שלא יקרה להם כלום בפעם הבאה...

אגב, ל-M8 יש דירוג IPX3 שאומר: "Water falling as a spray at any angle up to 60° from the vertical shall have no harmful effect".

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם.

העברתי לקרוב משפחה שלי את כל המידע שעלה פה.

בסוף אמרתי לו שיתנסה בארבעת המכשירים ושירכוש את זה שהוא הכי התחבר ואהב.

פורסם

אגב זה צולם 4 ימים אחרי בדיקת המים עם ה-LG G3:

LG G3 Water Test: 4 Days Later (Speaker, Mic, & N…‏: http://youtu.be/3CBlm-L9qGg

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך הוא התרסק בסוף!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים