עבור לתוכן

נקסוס 5 או lg g2‎

Featured Replies

פורסם

הייי, אני ממש מתלבט איזה פלאפון לקנות- נקסוס 5 או lg g2. מה כדאי? הבנתי שהמחיר שלהם די זהה.. ד"א הקנייה מתבצעת בארה"ב.. עברית אוכל להתקין בשניהם? תודה רבה!

פורסם

ה-g2 עולה על הנקסוס 5 מבחינת חומרה. מבחינת תוכנה/קושחה - יש יתרון לטלפון שמקבל עדכונים ישירות מגוגל.

הייתי נזהר מקניה בארה"ב. הטלפונים שם מגיעים פעמים רבות נעולים לחברה מסוימת ו/או לא מתאימים לתדרים שיש בארץ. אם אתה קונה את ה-g2, כדאי ללכת על הדגם D802. זה הדגם הבינ"ל, שעובד מצוין בארץ.

פורסם

אם לא חשובים לך עדכונים מיידיים מגוגל (שזה לא תמיד דבר טוב), לך על ה G2. חד-משמעית.

וכפי שצויין, להביא את ה D802 בלבד(!) - כל וריאציה אחרת לא תפעל/תפעל חלקית, על אחת כמה וכמה אם מדובר בדור רביעי.

פורסם
הייי, אני ממש מתלבט איזה פלאפון לקנות- נקסוס 5 או lg g2. מה כדאי? הבנתי שהמחיר שלהם די זהה.. ד"א הקנייה מתבצעת בארה"ב.. עברית אוכל להתקין בשניהם? תודה רבה!

אם אתה חושב לקנות NEXUS 5 בארה"ב , אז תקנה המאתר של גוגל(גם מחיר הכי זול וגם אתה יודע שקנית מחנות מוכרת ושירות) : http://www.google.com/nexus/5/ ואז אתה בטוח שהוא פתוח (אתה צריך להיות מחובר עם מחשב בארה"ב כדי להזמין מגוגל או להיות עם IP אמריקאי) , הנקסוס מגיע עם עיברית מלאה מובנית אין צורך להתקין כלום .

לגבי ה G2 יש עיברית במקלדת , המידה והטלפון יגיע מאסיה אז תהיה לך עיברית מלאה גם בתפריטים (כך זה אצלי) - גם כאן לא צריך להתקין מקלדת עיברית .

לגבי החלטה מה לקחת כבר ענו לך כאן , תחליט מה חשוב לך , עדכונים או טלפון עם מפרט טוב יותר .

פורסם
  • מחבר

תודה חברים! עזרתם לי מאוד!נראה לי שבאמת אלך על הg2.. אבל חשוב לי שתהיה עברית מלאה.. יש אפשרות להתקין עברית גם אם הפלא לא מגיע מאסיה?‏ ובקשר למחיר, יש הבדל בארה"ב בין שני הפלאפונים?‏

- - - תגובה אוחדה: - - -

תודה חברים! עזרתם לי מאוד!נראה לי שבאמת אלך על הg2.. אבל חשוב לי שתהיה עברית מלאה.. יש אפשרות להתקין עברית גם אם הפלא לא מגיע מאסיה?‏ ובקשר למחיר, יש הבדל בארה"ב בין שני הפלאפונים?‏

פורסם

כל עוד זה D802 אין בעיה לסדר עברית

פורסם
  • מחבר

- - - תגובה אוחדה: - - -

ובקשר למחיר, יש למישהו מושג מה יותר זול בארה"ב ובכמה בערך?‏

פורסם

2 המכשירים עולים בארה"ב בסביבות 1350-1400 ש"ח לדגם ה 32G

פורסם

לי הייתה אותה ההתלבטות, קניתי בסוף NEXUS 5. לדעתי זה מכשיר עדיף, אבל זה בסופו של דבר אינדיבידואלי.

פורסם
  • מחבר

ההתלבטות זה מה שאמרו לפניך או שיש עוד פרמטרים שכדאי לדעת?‏ תודה!‏

פורסם

היו על זה עשרות דיונים לפני בערך חצי שנה, דיונים עם עשרות עמודים כל אחד.... חפש פה בפורום.

אגב ה-G2 32GB עולה בארץ 1700 שקל. לדעתי לקנות אותו בחו"ל במחירים האלה זו טעות שאתה עלול לשלם עליה ביותר - ואחרי כל העמלות לצאת עם מחיר אפילו יקר יותר...

פורסם

אני רואה ב ZAP נקסוס 5 ב 1600. אני קניתי 16 גיג'ה, גם ככה הכל בענן היום (כל המוסיקה שלי לדוגמא, לא רואה סרטים בטלפון, אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה).

לגבי התלבטות, לדעתי המכשיר נראה יותר טוב, לא לגמרי אהבתי את עניין הכפתור מאחורי המכשיר. לפני ה N5 הייתי עם N1 שהחזיק שנים. אמנם חברה אחרת מייצרת את ה 5, LG, אבל אהבתי שעידכוני תוכנה היו מיידים ושלא תקעו לי כל מיני דברים משונים על הטלפון.

עשו המון השוואות, גם פה בפורומים וגם באינטרנט. שניהם טלפונים מצויינים, לא נראה לי שאפשר ליפול לא משנה מה תבחר. מה שכן תוודא שאתה קונה את הדגם הבינלאומי שיתמוך ב LTE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים