עבור לתוכן

איך S3 והאם מוסיף הרבה דברים על S2?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

האם סמסונג S3 הוא אמין, סביר בצילום, בקליטת שיחות ואינטרנט, ובסוללה?

האם נותן הרבה דברים שאין ב-S2?

הייתי שמח למצוא ב-1600 ושנתיים אחריות(שמקבלים על S3)- מכשיר שהופך דיבור עברי לטקסט מוקלד

פורסם

S3מכשיר חביב, לעומת הS2 הוא קפיצת מדרגה רצינית, המצלמה בו סבירה לדעתי, סוללה סבירה.

במחיר שציינת ניתן לקנות S4 שהוא בליגה אחרת.

אתה הS3ניתן למצוא היום ביד 2 לדעתי באיזור 800-900 שקלים הכי זול.

פורסם

1600 שקל ל-S3 המיושן?

ב-1700 שקל אתה יכול לקנות את ה-LG G2 32GB שטוב ממנו בערך פי מיליון.

פורסם

^שכחתי ממנו, הנה פותח הדיון קיבלת אופציה אפילו הרבה יותר טובה.

פורסם
  • מחבר

תודה. לא הבנתי- מה עדיף לי- S4 או ה-LG הנ"ל? אני גם-1. מחפש לשנות את הפוקוס תוך כדי צילום סרט2.גם מעדיף ב-1600 ש"ח מכשיר טוב שהופך דיבור עברי לטקסט מוקלד

פורסם

את הLG G2 32GB אתה מביא חדש בסביבות ה1700 אבל את הS4 אתה מביא משומש וזה תלוי אם זה מפריע לך בנוסף יש יתרונות לכל אחד כי אם חשוב לך נפח אז ברור שאת הS4 כי פשוט תוסיף לו כרטיס זיכרון ובLG G2 32GB אין אפשרות הרחבה אבל כבר יש לו לא מעט בנוסף הזיכרון שלו גם יהיה מהיר יותר ויש גם את עניין הסוללה בכל מקרה כנס לקישור הבא

Samsung I9500 Galaxy S4 Vs. LG G2 - GSMArena

פורסם
  • מחבר

(נכנסתי לקישור )עדיין אני בבעיה, אולי אתה מציע משהו אחר לצרכים שכתבתי?

S4 לא טוב לי כי ב-1600 אצטרך לקחת משומש.

G2 לא טוב לי כי לא רוצה סוללה מובנית שלא יכול להחליף

מישהו כתב לי נגד S3. מה הבעיה ב S3?

בצילום(אולי אי אפשר לשנות זום באמצע צילום סרט)? בקליטת שיחות ואינטרנט, ובסוללה? משחקים לא צריך

פורסם

למה אתה צריך להחליף סוללה?

פורסם
  • מחבר

קרה לי שהלכה הסוללה במכשיר אחר, וזה מאוד עזר שניגשתי לחנות בשוק וקניתי סוללה בזול והבעיה נפתרה

פורסם

היעדר סוללה נשלפת זאת סיבה אידיוטית לפסול מכשיר שהיה עד לפני חודשים בודדים המכשיר הכי טוב בעולם (על פי דעת רבים + כמעט כל ביקורת אפשרית באתרי הסקירות באינטרנט).

מי שרוצה זמן שימוש ארוך לא קונה סוללות ספייר (שיעודיות למכשיר ספציפי) אלא מטען נייד שתופס אותו גודל פיזי בתיק אבל מאפשר חיבור לכל מכשיר קיים+עתידי.

פורסם

יש לי כמעט חצי שנה את ה- G2 ואני יכול להגיד שזה ממש לא בעיה שהסוללה לא נשלפת.

לפני כן היה לי אייפון - הייתי בבוקר מנתק אותו מטעינה וכבר בשעה חמש-שש בערב הוא נכבה לי וזה בשימוש די רגיל (שיחות, הודעות, קצת יוטיוב).

עם ה- G2 בשימוש אינטנסיבי בטלפון אני בשש בערב על 50 אחוז סוללה .

פורסם

ההגדרה של "שימוש אינטנסיבי" היא מאוד סובייקטיבית, ולראיה הדוגמה שלך.

אפשר להגיע עם ה-G2 מסוללה 100% לסוללה 0% תוך משהו כמו 4-5 שעות של שימוש יחסית סטנדרטי - יוטיוב/פייסבוק וכו' דרך אינטרנט סלולרי ומסך בבהירות 100%, מה שכמובן דיי סותר את תיאוריית ה-"50% סוללה בשש בערב" שלך...

מצד שני מכשירים אחרים לא היו מחזיקים ככה גם לא 3 שעות.

אז מה זה בעצם אומר?

עדיין, זה היום למיטב ידיעתי עדיין המכשיר הסלולרי עם זמן הסוללה הארוך ביותר שקיים בשוק.

באופן קצת מגוחך לדעתי, שמראה על ניתוק של LG מדרישות המשתמשים, הוא טוב יותר אפילו מה-G3 שהחליף אותו - ושהעדיף להקריב את זמן הסוללה בשביל גימיק מטומטם של "סופר-רזולוציה"...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים