עבור לתוכן

הערכת שווי, Oneplus One

Featured Replies

פורסם

שלום, רציתי להתייעץ.

בכמה לדעתכם אפשר למכור בארץ OnePlus One חדש.

הרי זה מכשיר מבוקש וחזק.

אני מתלבט אם "לקנות לשם השקעה" כי לצערי את ההזמנה שלי "ביזבזתי" בטיפשותי ושייכתי אותה לחשבון שלי. :bash:

מצד שני, אולי לעשות מעבר מאייפון ולהרוויח יותר (או...להפסיד? הרי לאנדרואידים שווי יד שנייה נמוך ויורד במהירות)

פורסם

זה סמארטפון. לא דירה.

לדעתי בין אייפון לאנדרואיד על גווניו, זה לא ענין של טוב או לא, זה עניין של טעם וצורך.

יש הרבה דברים שאייפון לא נותן כרגע, ודברים שקיימים באייפון ולא באנדרואיד.

תרכוש אותו רק אם אתה יכול, תתנסה בו. אם תאהב, מה טוב. אם לא, תמכור.

תתחיל במחיר שנראה לך (הרי אתה המוכר).

אם לא תהיה היענות, תוריד עד שתמכור.

פורסם
  • מחבר

אני יודע, הדברים העיקריים שמעניינים אותי:

מצלמה

מסך + רזולוצייה

בטריה

טעינה אלחוטית

סיאנוג'נמוד ואנדרואיד על יתרונותיה

דברים שמרתיעים אותי:

אפליקציות

סיאנוג'נמוד ואנדרואיד על חסרונותיה

אין את הסורק טביעת אצבע

הרבה רכישות שלי מה-App Store יירדו לטמיון

פורסם

עוד לא מצאתי אפליקציה שהייתה קיימת באפסטור ולא הייתה קיימת בפלייסטור.

ואם לא בדיוק אותה אחת, אז מחליפה מספקת.

הימים האלה עברו.

על אילו חסרונות אתה מדבר? יתכן ולחלקם יש פתרונות.

הסורק -עניין שלך.

לגבי האפסטור - אין מה לעשות.

פורסם

שים לב שהם לא עושים משלוחים לארץ.

אם תקנה את המכשיר, תקבל עוד הזמנות שכל אחת מהן יכולה להימכר ב-100-300 ש"ח (השווי שלהן יורד ככל שהזמן עובר).

פורסם

אני לא הייתי מבזבז זמן וכסף כדי לנסות להרוויח משהו מהסיפור הזה כי רווח לא יהיה פה. הלכה הזמנה - נו אז מה... צריך לקחת בחשבון שבימים האחרונים יצאו כ-50k הזמנות, וימשיכו לצאת עוד עם הזמן עד שהמכשיר יפסיק להיות "נדיר". מה גם יש דיבור כבר על המכשיר הבא שהם מתכוונים להוציא כך שזה בדיוק מסתדר עם השחרור המאסיבי של ההזמנות.

אם עקבת קצת אחרי המכשיר בטח שמת לב שהוא לא חף מבעיות: יש אנשים שיש להם בעיות עם הצבעים של המסך, מריחה צהובה בתחתית (שהיא ככול הנראה דבק או משהו), התחממות יתר, פריקה מהירה מדי של הסוללה וכו... ושירות הלקוחות שלהם לא הכי משתף פעולה עד שמאיימים ל\מבטלים תשלום בפייפל. אם תהיה לך בעיה תצטרך להתחיל להתעסק עם משלוח חזרה וכל השיט הזה.

לגבי שימוש עצמי - אם שום דבר לא מפריע לך באייפון אין לך מה להחליף פתאום מכשיר... בטח לא למכשיר סיני (מוצלח ככול שיהיה).

פורסם

מה יש לך נגד מכשירים סיניים?

פורסם

כלום. אבל בשלב הזה הם תמיד יהיו צעד אחד (ולפעמים יותר) אחרי איכות הבנייה שמוכתבת ע"י חברות מערביות\קוריאניות. שלא נדבר על אינטרסים אחרים כמו ריגול (ע"ע Xiaomi).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים