עבור לתוכן

עדכון גרסה לגלקסי 3

Featured Replies

פורסם

ברשותי גלקסי 3 מודל - I747UCDMG2 של חברת - at&t שקיבלתי מחבר שגר בארה"ב, גרסת האנדרואיד היא 4.1.2 ואני מנסה לעדכן את הגרסה ואני לא מצליח.

השאלה שלי האם יש דרך לעדכן גרסה שלא דרך at&t למשל דרך גוגל ?. ואם כן האם תוכלו להפנות אותי למדריך כיצד לעדכן בדרך אחרת.

אשמך לתגובות...

פורסם

אתה לא מעדכן מ-at&t ולא מגוגל. אתה מעדכן מסמסונג. אם הוא רושם לך שכבר יש לך את הגרסה האחרונה ביותר כשאתה מנסה לעדכן OTA, אז זה מה שיש לסמסונג להציע. אם בא לך משהו אחר לא ורשמי אז יש עשרות רומים יציבים שמסתובבים אי שם. נקודה טובה תהתחיל תהיה xda.

פורסם
  • מחבר

לאחי יש בדיוק אותו דגם גם מחברת at&t והוא עדכן לגרסה האחרונה דרך - Software update ושאני מנסה לעדכן באותה דרך אני מקבל הודעה Current software is up to date איך זה יתכן ?.

פורסם

אולי הדגמים בכל זאת שונים במעט. בארה"ב סמסונג מחרבנת 5 דגמים לפחות לכל ספקית סלולרית (טוב, אולי קצת פחות... אבל יש שם מלא דגמים).

תבדוק ב-about שהדגמים אכן תואמים. אתה יכול למצוא פה את הגרסה הרשמית האחרונה. כמוצא אחרון תנסה להתקין את kies ותראה מה הוא אומר.

פורסם
  • מחבר

בדקתי עכשיו והדגם בדיוק אותו דגם, אז מדוע אני לא יכול לעדכן ?.

ואם משהו יכול לכוון אותי למדריך כיצד בכול זאת ניתן לעדכן לגרסה האחרונה אשמח מאוד.

הערה: כבר מותקן לי תוכנת kies במכשיר.

פורסם

Kies במחשב, לא במכשיר

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה על התגובות, אשמח אם מישהו יתן לינק למדריך כיצד לעשות זאת בתודה מראש.

פורסם

טוב, זה אולי נשמע טיפשי, אבל באחד האתרים רשמו שצריך להיות מחובר ל-wifi ועם סוללה מלאה בצורה סבירה ורק אז לעשות check for updates... נשמע הזוי אבל שווה לנסות.

אם בכל זאת זה לא מוצא לך את העדכון, סביר להניח שבשלב כלשהו צרבו לך משהו על המכשיר שגורם לו "להתבלבל" ולא למצוא את העדכון (או שצרבו משהו למכשיר של אחיך שלא אמור להיות שם במקור)

פורסם
  • מחבר

לא צרבו לי מאומה, כי שקבלתי את המכשיר עשיתי שיחזור להגדרות יצרן.

הורדתי את תוכנת Kies למחשב וניסיתי לעדכן דרך Kies כשחיברתי את המכשיר קיבלתי הודעה שההתקן אינו נתמך.

מישהו יכול לתת עצה ?.

פורסם

שחזור הגדרות יצרן לא מבטל עדכון גרסה.

פורסם

אכן אין קשר לאיפוס הגדרות יצרן. זה בסה"כ מוחק את התוכנות שהתקנת ומאפס הגדרות.

על הגרסה הבינלאומית הודעת "ההתקן אינו נתמך" מתקבלת כשצורבים על המכשיר גרסה שלא מתאימה לו (חייבת להיות התאמה בין הקוד האיזור לבין הרום עצמו). אין לי מכשיר מארה"ב כך שאני לא יודע איך מתנהל שם כל העניין של קודי האיזור, או אם הם קיימים בכלל. מסיבה זו יכולות להיות עוד סיבות לזה שאתה מקבל את ההודעה הזאת.

לפי מה שחיפוש פשוט העלה, קיימת למכשיר רום רשמי בגרסה 4.4 אך משום מה אינו קיים ב-sammobile. אני התקשתי למצוא אותו במקומות האמינים ואני לא יודע מה הסיבות לכך.

מציע לך:

1. לוודא מאחורי הסוללה שזהו אכן הדגם הנכון.

2. לגבות את המכשיר ולהטעין עד הסוף.

3. להוריד את גרסאת 4.1.1 הרשמית שקיימת באתר sammobile (היא הכי עדכנית שם משום מה).

4. לצרוב אותה עם odin. זה ימחק כליל את כל מה שיש על המכשיר (מומלץ אפילו להוציא את כרטיס הזיכרון במידה ויש). מדריכים בשפע תמצא xda בפורום המתאים לדגם שיש לך.

5. לבצע check for updates (אחרי שמתחברים ל-wifi וטוענים עד הסוף). בשלב זה המכשיר צריך למצוא את גרסאת 4.4 ולהתקין אותה בעצמו.

פורסם

אני הייתי מתקין רום עם אנדרואיד נקי.

פורסם

או מקוסטם כלשהו. ממליץ על SLIMKAT.

פורסם
  • מחבר

הסיבה שקבלתי הודעה שאין תמיכה בהתקן כי התקנתי תוכנת Kies 3.1 שהיא לא תומכת במכשיר שלי, אז התקנתי את גרסת 2.6 ונסיתי לעדכן אבל קיבלתי הודעה שהקושחה עדכנית ביותר.

אז אני לא מבין ?.

1. עדכון תוכנה או קושחה ? חשבתי לתומי שעדכון אנדרואיד זה עדכון תוכנה.

2. איך יכול להיות ששני מכשירים זהים אחד מקבל עדכון והשני לא.

מצטער אני טירון בנושא סמארפונים לכן כול השאלות, הנה תמונה מ Kies

53e4f45f27a08.jpg

אשמח לתגובות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים