עבור לתוכן

iphone vs Htc

Featured Replies

פורסם

נכון ,וכפי שאמרתי

אייפון 6 לפי השמועות גם ייקר עוד יותר

פורסם

התקדמו ברור אני רואה את ההבדלים "והבגרות" מכל מכשיר, עברו לקייס מאלומינים וכו, אבל עדיין הממשק לא זז כמו שהייתי מצפה (לדעתי כן).

פורסם

taotao אם כל השבחים ל-HTC M8 למה מכרת אותו ? ומה הבאת במקום אם אפשר לשאול

פורסם

גם לדעתי הממשק של HTC טוב בכמה דרגות מעבר לכל דבר שקיים כיום בשוק האנדרויד.

מצד שני, קשה לי להמליץ על ה-M8 בפה מלא. כלומר, הוא מכשיר מצויין, אבל כששידרגתי אליו מה-M7, לאחר כמה ימים מכרתי אותו ונשארתי עם ה-M7.

כלומר, אם לא היה לי את ה-M7, בהחלט הייתי נשאר איתו. אבל לשלם 1,700 ש"ח בשביל השדרוג לא היתה משתלמת.

יש שם כמה דברים שטותיים שהם עשו:

1. הגדילו את המסך, נחמד מאוד - אבל ביטלו את הכפתורים היעודיים שהיו ב-M7. אני אוהב כפתורים יעודיים, אבל ביטלו - סבבה. אבל ב-M7 הכפתורים היו משמאל ומימין לפס שעליו יש את הלוגו של HTC. אז עכשיו גם ביטלו את הכפתורים - שעכשיו אוכלים משטח המסך, וגם השאירו את הפס עם הלוגו שמגדיל את המכשיר בכמעט סנטימטר. דבילי לחלוטין.

2. הכי כואב - לא רק שלא סילקו את מצלמת ה-4 מגהפיקסל השנוייה במחלוקת, אלא הוסיפו עוד מצלמה מטופשת לטובת אפקט בוקה. מילא אם זה היה עובד מצויין, אבל זה בקושי עובד יותר טוב מאשר עיבוד תוכנתי נטו. ולא רק זה, בגלל המצלמה המטופשת הנוספת ביטלו את יצוב התמונה האופטי למצלמה הראשית. יופי. הדבר היחיד שאהבתי במצלמה שלהם זה זמן התגובה הנהדר.

קיצור, אני עדיין הייתי רוכש HTC, אבל קח בחשבון את המגרעות.

פורסם

מחזק את דברי nemesis מכשיר מומלץ מאוד אך עדיין צריך להחליט אם המגרעות מקובלות או לא. רונן האם החלטת באיזה מערכת הפעלה אתה מעוניין?

פורסם

ממליץ מאוד על הG3:

פורסם

היה ברשותי את הדגם הטאיווני בגירסה "מוגבלת" אדומה, חבר שהיה בעל אייפון התאהב והתעקש שאמכור לו, אז מכרתי מה קניתי במקום ? M8 MINI :biglaugh: (שעוד לא הגיע).וכמו שציינתי ממש לא מתעלם משום מגרעה, המצלמה אכן לא ברמה של אחרים (לי אישית היא הספיקה) ולגבי עלות השדרוג ספר את זה לכל האייפוניסתים שמשלמים 4K על טלפון דומה עם מעטפת אחרת.

בכל מקרה ושוב זה באמת בחירה שלך, הG3 הHTC הנקסוס כולם טובים, זה באמת התעסקות והעדפה לכאן או לכאן.:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בגלל שעד היום הייתי עם אייפון נראה לי שאעדיף לחכות ולראות מה יעשו אפל השנה אף על פי שאני מסופק ברמת ההפתעה שלהם! כרגע נראה לי שאם אעבור לאנדרואיד אביר בhtc כי שמעתי עליו ביקורות טובות מאוד כטלפון פרופר ולאו דווקא כמצלמה/בידורית.

מחכה להשקה, ושוב תודה על העזרה מכולם!

פורסם

רונן במידה ותעבור לעולם הירוק :) להתנסות עם המכשירים לפני הבחירה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בתור אחד שהיה לו iphone 5 ו 5s

המעבר לאנדרואיד זה עולם אחר לגמרי כמות האפשרויות שנפתחת לפניך מטורפת וגם הכי חשוב אין את אייטונס המעצבן!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים