עבור לתוכן

iphone vs Htc

Featured Replies

פורסם

שלום למומחים,

אני לפני רכישת טלפון חדש ומתלבט אם לחכות להשקה של האייפון 6 או לרכוש את הHTC M8

ראוי לציין שאני מחזיק באייפון כבר יותר מ5 שנים ואני אוהב את הטלפון.

שמעתי ביקורות מעולות על HTC כחברת טלפונים בכלל ועל הM8 בפרט

בקיצור - מה עושים?

איך המצלמה של הHTC? שמעתי שהיא עם 4 מגה פיקסל ,זה מספיק להוציא תמונה איכותית?

אנא עיזרו לי ,

תודה

רונן

פורסם

הhtc מכשיר מעולה ללא ספק. אחד מהטובים ביותר.

המצלמה של הm8 זו הנקודה בה הוא עולה על כל המכשירים (תקרא קצת עדשה כפולה, ברירת עומק, איכות ודיוק בצבעים, )

מומלץ בחום!

בקשר לאייפון

ברור שאנשים הולכים לקטול אותו כמו שנוהגים (גם אני לפעמים) לשנוא כל תפוח נגוס, מכל מיני סיבות.

אבל הפעם לפי הדיווחים האייפון 6 הולך להיות סוג של וואו (בשונה מהקודמים) ולפי השמועות גם ייקר עוד יותר אם לחכות? החלטה שלך.

פורסם

השאלה הנכונה היא האם לבחור במערכת הפעלה IOS או Android. השוואה לא לעניין במיוחד שמדובר בשני מכשירים בעלי מערכת הפעלה שונה. ויוסי אני לא מסכים איתך המצלמה של ה- M8 לא נקודת החוזק של המכשיר אולי החולשה. ובמיוחד שרשמת על כל המכשירים, תגובה לא עניינית.

פורסם

צודק, לא בכל המובנים של המצלמה הוא עולה על כל המכשירים , אבל בכולם הוא עולה על רוב המכשירים ובמיקוד הכפול הוא יחיד עד כמה שידוע לי.

השאלה הנכונה היא האם לבחור במערכת הפעלה IOS או Android. השוואה לא לעניין במיוחד שמדובר בשני מכשירים בעלי מערכת הפעלה שונה.

אבל זו לא הייתה השאלה.

ולכן לא עניתי עליה. ובברור לא עשיתי השוואה בין שני המכשירים האלו, עניתי לו על שניהם בקווים כלליים ולא מקבליים.

כפי שהדגשתי האייפון 6 מסתמן (לפי השמועות) כמכשיר ברמה אחרת, ככל הנראה שהוא יצא הוא יהיה הסללולר המתקדם ביותר. מי שיש לו הכסף ואוהב\רגיל לאייפון ולא לאנדרואיד. שיהנה. מי שמתלבט בין מכשירי האנדרואיד ושואל על המצלמה של הM8 ובכלל, מקבל תשובה.

זה הכל.

פורסם

ההשוואה בין מערכות ההפעלה כמובן חייבת לבוא בחשבון, אבל מעבר לזה ואחרי שתבחר באנדרואיד :P הבחירה היא בHTC מבין היצרניות השונות.

לא מקום להשוואה אבל יש לי חבר שעבר מאיפון 5S לM8 (מכרתי לו את הM8 שלי) ואחרי שימוש של יום הוא פשוט התאהב, אם זה בעיצוב ובממשק.

כמובן שהאייפון עצמו יותר "נוח" שכן הוא לא כזה "מסובך" כמו אנדרואיד זה טענת הרוב, אך איאפשר לקבוע כאן שכן זה באמת עניין של התנסות, לגבי המצלמה לא אומר שזה הכי טוב שיש וגם לא הכי גרוע, זה שונה ומניסיון שלי עושה את העבודה בצורה טובה, כמות הפיסקלים היא לא משהו שמכריע בצילום, אלה אם כן אתה רוצה לפתחי פוסטר ישנם דברים חשובים יותר כמו גודל/סוג העדשה וכו, אבל התמונות יוצאות איכותיות ומספקות, יש גם אחרים טובים יותר.

פורסם

מה לגבי LG G3 לא יכול לתת פייט ל HTC M8 ? בגיזרת האנדרואיד

פורסם

לא יכול? לפי דעתי ה-G3 הוא מכשיר האנדרואיד הטוב ביותר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההתייחסות. בהחלט אקח את הדברים החשבון ואבדוק גם לגבי הlg

פורסם

בתור אחד שהיה לו M7 והטלפון היה מעולה עם יתרון אחד ברור על כל סמארטפון אחר בשוק וזה הזוג רמקולים הקדמיים שלו, זה היה פשוט תענוג אם זה לדבר דרך הרמקול, לשחק במשחק או לראות סרטוני וידיאו וככה גם ה M8

החיסרון היחידי הוא באמת המצלמה שנחשבת לא איכותית אבל עם עיצוב ייחודי

האייפון 6 הולך לחקות את LG וסמסונג ויהיה מכשיר בתמחור יקר

יש לך אופציה לרכוש G3? אל תחשוב פעמיים

פורסם

מצטער אבל הG3 הוא טלפון טוב מסך/מצלמה וכו, מסכים, אבל כמו שציינתי אנדראיד זה מעבר למערכת הפעלה, "תשחק" קצת עם HTC M8 תגלול תעבור עמודים, תשחק עם הG3 ותבין על מה אני מדבר, זה פשוט לא אותו תגובה מבחינת הרום וכו. כמובן שהG3 גם גדול יותר ב0.5 אינץ. ובלי קשר דעתי האישית היא שהממשק של LG מבחינת איקונים עיצוב הוא ילדותי מדי.

אבל שוב פעם דעתי ;)

פורסם

אתה מבין שאייקונים זה הדבר שהכי פחות משנה תמיד ניתן להחליף אותם, ותמיד ניתן להתקין רום אחר אם לא מרוצים.

למרות שאני לא רואה סיבה לא להיות.

פורסם

לפי דעתי ה-G3 הוא מכשיר האנדרואיד הטוב ביותר.

גם לדעתי, אם כי לא יצא להחזיק כזה עדיין..

פורסם
אתה מבין שאייקונים זה הדבר שהכי פחות משנה תמיד ניתן להחליף אותם, ותמיד ניתן להתקין רום אחר אם לא מרוצים.

למרות שאני לא רואה סיבה לא להיות.

ברור אפשר גם לרכוש סמסונג S5 ולהחליף לו רום, ואפשר גם לרכוש סוסיתא ולהשים לה מנוע של קורבט ;) אבל מה עשית בזה ? כל העניין מבחינתי בעצם זה לקבל משהו ישירות מהקופסא, ומלבד העיצוב ציינתי את כל עניין התגובות וכו, לדעתי אף אחד לא יכול להתחרות עם הממשק, עיצוב ורום של HTC (כל השאר לא חסר בשוק).

אבל שוב כל אחד ועם מה שהוא מסתדר.:xyxthumbs:

פורסם

מסכים איתך שהממשק הנאה ביותר הוא של HTC אך LG התבגרו משנה שעברה עם ה-G2 וכרגע נראה שהם מתקדמים בדרך הנכונה.

פורסם

חשוב לקחת בחשבון שהאייפון הוא המכשיר היקר ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים