פורסם 2014 ביולי 1911 שנים שלום.חבר טוב שלי רוצה לקנות סמארטפון חדש.בהתחלה הוא התייעץ איתי בקשר לגלאקסי S 5. הוא חיכה שיצא גלאקסי S5 פרמיום משהו כזה, אבל לא יצא כרגע.יש לו עכשיו גלאקסי S 2, והוא כבר לא יכול להמשיך לעבוד איתו מכל מיני סיבות.הוא ממהר לקנות פלאפון חדש, והוא כרגע בהתלבטות, בין גלאקסי 5 ל G 3.כרגע אין בארץ סמסונג 32 ג'יגה וזה מפריע לו. הוא ראה ש LG G3 יש 3 ג'יגה ראם, זה יתרון בשבילו. לדעתי, ואמרתי לו, שאני לא חושב שיש משהו שמנצל כרגע 3 ג'יגה ראם.אני אשאל את השאלות שהוא מעוניין לשאול-מה לדעתכם יותר עדיף?SAMSUNG S 5 או LG G 3איך הסוללה של גלאקסי 5 ושל אל ג'י ג'י 3? איך הביצועים? אשמח לעזרהתודה.
פורסם 2014 ביולי 1911 שנים אני הייתי הולך על ה-G3, כל פיסת RAM עודפת באנדראיד משפרת את השימוש במכשיר.בנוסף זה לא סמסנוג עם S-LAG שלהם.
פורסם 2014 ביולי 1911 שנים זה נקרא "דאחקות על סמסונג" כל הפיצ'רים שלהם מתחילים ב"S" ורק מעמיסים ומאטים את המכשיר. אגב, יצא S5 פריים. פשוט הוא דגם לקוריאה בלבד. סנאפדרגון 805, מסך 2560X1440 ו-3GB זיכרון.
פורסם 2014 ביולי 2311 שנים אלא אם כן יש לו סיבה טובה שהוא צריך 3GB של RAM, ה-G2 דומה והרבה יותר משתלם כרגע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.