פורסם 2014 ביולי 1811 שנים אהלן חברים,אני רוצה לקנות את ה G3 (הגיע הזמן להשתדרג) ואני לא יודע איפה כדאי לקנות.יש לי אופצייה לקנות אותו בחברה שאני עובד בה ב 2500 ש"חבארצות הברית באתר של B&H ראיתי אותו ב 580$ (2000 ש"ח) (אמא שלי טסה לשם אז אני אעשה משלוח לכתובת ששם היא תשהה)אחי טס לסביליה (ספרד) ואני לא מצליח למצוא באינטרנט מחירים של המכשיר, רציתי לדעת אם מישהו יודע מחירים של המכשיר הנ"ל בספרד?ואני טס לסין עוד 3 שבועות וגם לא מצאתי מחירים של המכשיר בסין (מלבד מכשירים שהם חיקויים- שאת זה אני לא מחפש), גם כאן רציתי לדעת אם מישהו יודע מחירים ואם אפשר שישתף לינק או משהו.**חשוב- שהמכשיר יהיה 32GB
פורסם 2014 ביולי 1811 שנים הייתי ממליץ לך לקנות בדיוטיפרי אבל השרות של היבואנית רונלייט דיגיטל כזה דפוק ואני אומר את זה מנסיון אישי
פורסם 2014 ביולי 1811 שנים מחבר הייתי ממליץ לך לקנות בדיוטיפרי אבל השרות של היבואנית רונלייט דיגיטל כזה דפוק ואני אומר את זה מנסיון אישיהדיוטיפרי בארץ? ובאיזה מחיר?
פורסם 2014 ביולי 1811 שנים משהו בסביבות 790 דולרלא זוכר את המחיר המדוייק אבל זה פחות מ-800. היו להם עכשיו הרבה מודעות בעיתונים.
פורסם 2014 ביולי 1911 שנים מחבר משהו בסביבות 790 דולרלא זוכר את המחיר המדוייק אבל זה פחות מ-800. היו להם עכשיו הרבה מודעות בעיתונים.יותר כדאי לי לקנות מהחברה שאני עובד בה ב 2500 ש"ח.- - - תגובה אוחדה: - - -השאלה מה קורה עם סין וספרד מבחינת מחירים? מישהו יודע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.