פורסם 2014 ביולי 1511 שנים מהו הסמארטפון הטוב ביותר שניתן לקנות בתקציב הזה?לא ממש משנה לי מערכת ההפעלה או העדפה למותג מסוים, יותר חשוב לי שתהיה מצלמה כמה שיותר איכותית.
פורסם 2014 ביולי 1511 שנים אם חשובה המצלמה כ"כ, לא עדיף להשקיע כסף במצלמה מקצועית שתהיה טובה בהרבה?אופציות טובות בהתייחסות למצלמה בלבד: Nokia Lumia 1020, iphone 5s, galaxy s5, Sony Xperia Z2, LG G3 והרשימה יכולה להמשיך.ועכשיו ברצינות תחליט איזו מערכת הפעלה אתה מעוניין ומה גודל המסך הרצוי.
פורסם 2014 ביולי 2311 שנים מסך של לפחות 5מערכת הפעלה לא משנה לימסכי 5 אינץ ומעלה רק באנדרואיד (עד ההכרזה על האייפון הבא כנראה)אין היום טלפון לא טוב שהוא מוגדר כפרימיום לטעמיפשוט תרגיש את הטלפון ביד ותראה אם נוח לךאישית יש לי G2 והוא נהדר
פורסם 2014 ביולי 2311 שנים מצטרף להמלצה על ה- G2 אך במידה ואתה מעוניין לנצל את מלוא התקציב ממליץ גם על ה-G3. (שבבעלותי)שים לב שמדברים על בעיות שהמכשיר נכבה, לא חוויתי זאת והסוללה לא תחזיק מעמד כמו ה-G2 אך עדיין מחזיקה ליום שלם של שימוש אינטנסיבי.
פורסם 2014 באוגוסט 511 שנים אני ממליץ על הLumia 1520 אם תרצה אני אעלה תמונות שצולמו איתו. 20 מגה פיקסלים וסוללה שמחזיקה כמעט יומיים של עבודה ממוצעת פלוס נערך 2014 באוגוסט 511 שנים על-ידי Kolshamen
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.