עבור לתוכן

קו טלפון ביתי 012

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל מישהו התנסה בקו טלפון ביתי של 012 או בזק בינלאומי או אורנג' ודומיהם ויכול לתת חוות דעת?

כלומר איך איכות השיחה? יש ניתוקים? וכו'

תודה מראש לעוזרים

פורסם

יש לי ניסיון דיי טוב עם הקו טלפון של 012,

קיבלתי מתאם שנקרא 012box לא עשה שום בעיות אבל הוא תומך עד 15מגה.

לפי מה שניסו למכור לי בעבר הם כרגע מוכרים מתאם שיחות שתומך עד 100מגה.

בגדול הבעיות הרציניות שנתקלתי בהם באופן קבוע זה בעיה עם הוויפי, כל שלושה חודשים המודם הפנימי היה נדפק ואז היו שולחים לי קוספא חדשה.

פעם בכמה זמן היה לי תקיעות בקו כלומר שמע חד צדדי ולפעמים הצד השני היה שומע אותי עם קול רובוטי, אחרי שדיברתי עם התמיכה הטכנית הם טענו שזה בעיה של הטלפון שלי, אחרי שהחלפתי אותו זה המשיך לקרות, ולבסוף אחד המנהלים שם התקשר אליי ואמר שזה תקלה במכשיר.

לבסוף חזרתי לקו של בזק, אולי אני משלם 10₪ יותר אבל אין לי שום בעיה עם הקו טלפון.

פורסם
  • מחבר
יש לי ניסיון דיי טוב עם הקו טלפון של 012,

קיבלתי מתאם שנקרא 012box לא עשה שום בעיות אבל הוא תומך עד 15מגה.

לפי מה שניסו למכור לי בעבר הם כרגע מוכרים מתאם שיחות שתומך עד 100מגה.

בגדול הבעיות הרציניות שנתקלתי בהם באופן קבוע זה בעיה עם הוויפי, כל שלושה חודשים המודם הפנימי היה נדפק ואז היו שולחים לי קוספא חדשה.

פעם בכמה זמן היה לי תקיעות בקו כלומר שמע חד צדדי ולפעמים הצד השני היה שומע אותי עם קול רובוטי, אחרי שדיברתי עם התמיכה הטכנית הם טענו שזה בעיה של הטלפון שלי, אחרי שהחלפתי אותו זה המשיך לקרות, ולבסוף אחד המנהלים שם התקשר אליי ואמר שזה תקלה במכשיר.

לבסוף חזרתי לקו של בזק, אולי אני משלם 10₪ יותר אבל אין לי שום בעיה עם הקו טלפון.

הבעיה אצלי שבכמות דקות שאני מדבר ההפרש הוא 100 שקל מבזק. השאלה אם כדאי לנסות.

תודה על התגובה!

- - - תגובה אוחדה: - - -

למישהו יש ניסיום עם חברה אחרת? בזק בינלאומי? נטוויזון? אורנג?

פורסם

אצלנו בבית אנחנו בקו טלפון ביתי של נטויז'ן.

המחיר הוא אותו מחיר כמו שהיה בבזק ( ל 1000 דקות שיחה ) אבלל - כולל חו"ל וכולל מודם ראוטר ( בחינם ) שמתאים עד 100 מגה.

איכות שיחה - לא שמנו לב להבדלים.

ניתוק - מעולם לא היה אצלי בבית.

כבר 4 חודשים שהכל מתקתק. וכמו שציינתי חסכו לנו עוד 600 שקל על המודם-ראוטר של בזק, בעוד ש-ה NETBOX ( ככה קוראים לו ) עושה עבודה מעולה - אין ניתוקים אף פעם וגם הקליטה האלחוטית בבית הרבה יותר טובה ממה שהיה עם הראוטר הישן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים